تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850226423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- «روز کارگر» و «روز معلم» متفاوت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 «روز کارگر» و «روز معلم» متفاوت تهران-ایرنا-خبرها، گزارش ها و یادداشت های مرتبط با روز معلم و روز جهانی کارگر مهمترین مطالب روزنامه های امروز ایران را به خود اختصاص داد.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

***روز معلم و روز کارگر متفاوت
روزنامه ی «شهروند» با عنوان قرار دادن «راهپیمایی کارگران پس از توقف هشت ساله» به سراغ مراسم بزرگداشت روز کارگر رفت و نوشت: کارگران کشور از سال ٨٦ مجوز راهپیمایی روز جهانی کارگران را دریافت نکرده بودند. اما سرانجام پس از هشت سال توقف، راهپیمایی و تجمع کارگران در تهران و برخی از شهرهای کشور به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد. در تهران، این راهپیمایی حدود ساعت ده صبح جمعه با تجمع حدود دوهزار نفر در مقابل ساختمان خانه کارگر در خیابان ابوریحان تهران آغاز شد و قبل از ظهر در میدان فلسطین به پایان رسید.
«راهپیمایی 8 هزار نفری پس از 8 سال» هم عنوان نخست روزنامه ی «قانون» بود که در این گزارش، درباره ی شعارها و خواسته های گفته شده ی کارگران آمده است: در این مراسم برخی گروه های کارگران ساختمانی پارچه نوشته هایی را در اعتراض به اشتغال اتباع خارجی در کشور در دست داشتند. در پارچه نوشته های دیگری آمده بود «ما خواستار ادامه بیمه کارگران ساختمانی هستیم»، «تامین اجتماعی بی بهانه ما را بیمه کن»، «اجرای همسان سازی حق مسلم ماست»، «شکاف بین سطح دستمزد و معیشت باید کم شود» «با هر گونه تغییر در قانون کار که باعث تضعیف حقوق کارگران می شود مخالفیم.گروهی از کارگران نیز در اعتراض به زمزمه های واگذاری تامین اجتماعی به وزارت بهداشت شعارهایی سر دادند همچون «وزیر بهداشت حیا کن تامین اجتماعی را رها کن. همچنین در این راهپیمایی کارگران شعارهایی چون «کارگر ایرانی، بیکاره بیکاره»، «تامین اجتماعی حق مسلم ماست»، «کارگر بیدار است از درد و رنج بیزار است»، «تامین اجتماعی حق مسلم ماست»، «تامین اجتماعی حق الناس حق الناس»، «قرارداد موقت، الگوی برده داری» و «قرارداد موقت ملغی باید گردد» سر می دادند.
روزنامه ی «ایران» هم در این باره نوشت: امسال پس از هشت سال کارگران سراسر کشور توانستند با راهپیمایی در روز جهانی کارگر خواسته ها و مطالبات خود را مطرح کنند و با قرائت قطعنامه ای از حق مسلم کارگر ایرانی بگویند. آنها تأکید کردند، حقوق کارگران با وجود اهتمام اخیر و افزایش های صورت گرفته کافی نیست.« ما خواستار مابه التفاوت حداقل حقوق و حداقل معیشت و پرداخت آن هستیم.»در این قطعنامه آمده است: «حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری بگیران و ازکارافتادگان باید به طور اساسی مورد تجدید نظر قرار بگیرد و به عبارت صحیح همسان سازی شود.»دربخش دیگری از این قطعنامه اشاره شده« اجرای دقیق و بی کم و کاست قانون بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور را خواستاریم و ماده 10 قانون نوسازی صنایع باید مطابق قانون برنامه اجرا شود و کارگران با 25 سال سابقه بازنشسته شوند.»
روزنامه ی «شرق» هم به گفت و گو با «علی خدایی» مشاور کانون شوراهای اسلامی کار نشست و در مورد حضور گسترده ی کارگران در روز جهانی کارگر به نقل از وی نوشت: هماهنگی آنچنانی برای برگزاری مراسم روز جهانی کارگر انجام نگرفت؛ چون ما تا لحظه آخر مطمئن نبودیم که این مراسم برگزار خواهد شد؛ اما اصلی ترین عامل، استقبال کارگران از این مراسم بود که کارگران بعد از سال ها فرصتی برای طرح مشکلات و بروز آن پیدا کرده بودند.
همین روزنامه در گزارشی دیگر به بهانه ی بزرگداشت روز معلم، به گفت و گو با «علی مطهری» فرزند شهید مطهری نشست و در گزارشی با عنوان «مطهری؛ قربانی تندروی» نوشت: گفت وگو با او روایت مختصری است از زندگی «شیخ خراسانی». پدرش را بیش از هر صفت دیگری با عبارت «مصلح» توضیح می دهد و تأکید دارد که در حوزه هایی چون آزادی بیان و تفکر، آرای شهید مطهری نزدیک به اصلاح طلبان است. بااین حال معتقد است که «مطهری در قالب های مرسوم چپ و راست امروز جامعه ایران نمی گنجد» و ویژگی بارز شهید مطهری را نقد مدام مسائل علمی و اجتماعی و خروج از سکوت درباره نکته های اصلی و چالشی مسائل روز عنوان می کند. آیت الله مطهری قربانی تندروی گروه فرقان شد و علی مطهری نیز زیر فشار برخی تندروها قرار دارد.
در وصف بزرگداشت مقام معلم و خواسته های آنان از دولت، یادداشت های تحلیلی بسیاری هم در روزنامه های امروز به چاپ رسید.
«محمدرضا نیک نژاد» عضو کانون صنفی معلمان ایران در یادداشتی با عنوان «آموزگار؛ محوری ترین عامل آموزشی» که در روزنامه ی قانون به چاپ رسید، از برنامه های توسعه ی جهانی برای آموزش سخن گفت و نوشت: این کار، اولویت دادن به تربیت معلم به هدف پرورش حرفه ای در همه سطوح آموزش و پرورش مانند آموزش و سوادآموزی بزرگسالان، کاهش شمار دانش آموزان کلاس، فراهم کردن منابع یاددهی- یادگیری، بهبود دستمزدها و شرایط عمومی کار را در بر می گیرد. افزون بر این به معلمان در همه سطوح آموزش باید در رفتار آموزشی شان به عنوان حرفه ای های با کیفیت و برخوردار از دانشِ تخصصی، اختیار و آزادی آکادمیک داده شود.
«صدای معلم ها شنیده شده است؟» هم عنوان یادداشتی به قلم «فرخنده قربانی مقدم» معلم بود که در روزنامه ی «آفتاب یزد» منتشر شد. نویسنده در این یادداشت، از مطالبات معلمان از دولت گفت و نوشت: بار دیگر 12 اردیبهشت و روز معلمی دیگر آمد و رفت؛ آیا طی سال های متمادی که معلمین از «فرق» می نالند و جنس کاری که انجام می دهند و سختی آن، صدایشان شنیده شده است؟
به نوشته ی قربانی مقدم، یکی از خواسته های معلمین، اجرای بند فوق العاده شغل است که در سال جدید نیز به طور دقیق اجرا نشده است. لازم به ذکراست که افزایش فوق العاده شغل از اردیبهشت سال گذشته، برای کارکنان ستادی آموزش و پرورش اجرا شده است.همچنین با تاکید بر این باور قانونی که بهداشت و آموزش با کیفیت جزو ابتدایی ترین حقوق شهروندی است؛ خواهان رویکردی متفاوت با گذشته نسبت به ردیف های بودجه از جانب نمایندگان مجلس هستیم. ما خواهان افزایش حدود 30 درصدی حقوق و فوق العاده شغل معلمان برای هرسال طی 4 سال آینده می باشیم تا بخشی از تبعیضی که میان آن ها باسایر کارکنان دولت وجود دارد برطرف گردد.

*** ظریف در سرزمین مجازی
«محمد جواد ظریف» وزیر امورخارجه ایران در سفر به نیویورک همزمان با انجام مذاکرات در سطوح معاونان، دو مصاحبه مفصل و مشروح و البته صریح یکی با «چارلی رز» مجری مشهور شبکه بی بی اس نیوز و دیگری گفت وگوی صریح و مستقیم با حاضران و کاربران شبکه های مجازی در دانشگاه نیویورک داشت. مصاحبه هایی که واکنش های جالب توجه داخلی و خارجی را به همراه داشته و بحث های بسیاری را رقم زد و در پیامد آن ظریف در توییتر و فیسبوک پاسخ انتقادات را داد.
روزنامه ی «آرمان» در گزارشی با عنوان «مصائب آقای دیپلمات» به تحلیل این خبر پرداخت و نوشت: آقای دیپلمات بازهم در کانون توجهات است. مردی که از همه ابزارهای ممکن برای پیشبرد دیپلماسی بهره می گیرد و از همان ابتدای آغاز به کارش نشان داد که روی دیپلماسی عمومی و ابزارهای رسانه ای معطوف به آن و بهره گیری از تکنولوژی های نوین ارتباطی و شبکه های اجتماعی حساب ویژه ای باز کرده است.
به گزارش آرمان، از پست های فیس بوکی تا پیام تصویری و بالاخره مصاحبه های چالشی با رسانه های غربی، ظریف در دو جبهه داخلی و خارجی لحظه ای و لمحه ای آرام نمی نشیند و خود به قلب ماجرا می رود تا توازنی مثبت را ایجاد و در راستای پیشبرد اهداف دستگاه دیپلماسی در چالش سخت، مذاکرات هسته ای دست بالا را مهیا کند. بدیهی است مبارزه طلبی و تکاپوی تمام عیار به موازات فایده های بسیارش گاه چالش هایی را نیز به همراه داشته و حواشی ای را رقم بزند که البته این اصطکاک ها نیز با مدیریت هوشمندانه ظریف در مسیر هدف کلی قرار گرفته و قطعه ای از پازل دیپلماسی ظریف برای مدیریت افکار عمومی می شود.
روزنامه ی «جهان صنعت» هم در «شتاب درتنش زدایی تهران- واشنگتن» به پاسخ های ایران و آمریکا به یکدیگر در شبکه های اجتماعی اشاره کرد و نوشت: تام کاتن، سناتور تازه کار و تندرو آمریکایی که مدتی پیش به واسطه تدوین نامه 47 جمهوریخواه خطاب به رهبران ایران نامش بر سر زبان ها افتاد، در جدید ترین اقدام خود علیه ایران با انتشار پیام هایی در صفحه توییتر وزیر خارجه ایران، وی را به مناظره فراخوانده و همچنین مستقیم به وی توهین کرده است. وی را «ترسو» خطاب و او را به مناظره درباره قانون اساسی آمریکا دعوت کرده است.
به نوشته ی جهان صنعت، کمی بعد ظریف در توییتر، پاسخ زیر را (انگلیسی) خطاب به سناتور آمریکایی نوشت: چیزی که به آن نیاز داریم، دیپلماسی جدی است و نه اتهامات اشتباه از جانب کسی که خودش را زیادی مرد حساب می کند. تبریک برای تولد فرزندت. امیدوارم تو و خانواده ات با آرامش در کنار وی لذت ببرید.
روزنامه ی «ابتکار» هم در گزارشی با عنوان «ابهام زدایی وزیر امورخارجه درباره مذاکرات در شبکه های اجتماعی» از رویارویی ظریف با منتقدان وگفت و به نقل از وی نوشت: دنیای عجیبی است. گروهی جنگ طلب در این سوی دنیا تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا از هرگونه توافق احتمالی جلوگیری کنند. از هر بهانه ای برای سیاه نمایی ایران و ایرانی به منظور افروختن آتش استفاده می کنند.در چند روز گذشته، علاوه بر مذاکرات و ملاقات های سخت و طولانی، دو مصاحبه دشوار و چالشی با دو تن از معروف ترین خبرنگاران آمریکایی داشتم. یکی به مدت 70 دقیقه و دیگری نزدیک به دو ساعت. به دلیل فضاسازی صورت گرفته در داخل مجبورم با کمال تواضع عرض کنم که مخالفان ایران و ایرانی در خارج از کشور از تاثیرگذاری این دو مصاحبه در خدشه دار کردن فضای ساخته شده از ایران عصبانی شدند و چندین مقاله نوشتند.

*** نافرمانی دو شاهزاده قدرتمند
چند روز از تغییرات گسترده در کابینه آل سعود نگذشته، اولین جرقه های اعتراض از سوی برخی شاهزاده های سعودی از جمله شاهزاده «طلال» و «مقرن» نسبت به این تغییرات شروع شده و این رژیم را در آستانه چالشی بزرگ قرار داده است؛ موضوعی که در روزنامه های امروز بازتاب فراوانی داشت.
روزنامه ی «جوان» با عنوان نخست قرار دادن «طغیان شاهزادگان علیه پادشاه» نوشت: هفته گذشته بود که ملک سلمان پادشاه عربستان سعودی با ایجاد تغییرات گسترده در کابینه این رژیم سعی کرد پایه های دیکتاتوری خود را مستحکم کند، اما دیری نپایید که زمزمه های اعتراضی از جانب شاهزادگان سعودی نسبت به این تغییرات آغاز شد. در شرایطی که عربستان در منجلاب یمن غرق شده و نیاز به حمایت های داخلی و بین المللی دارد تا از بحران یمن خارج شود ولی پس لرزه های تغییرات در حکومت این رژیم چالش جدیدی پیش روی مقامات سعودی گشوده است که بیرون آمدن از آن هزینه های سنگینی را برای خاندان آل سعود به همراه خواهد داشت و حتی می تواند روند تحولات منطقه را به ضرر عربستان تغییر دهد.
«استارت نبرد در خاندان آل سعود» هم عنوان گزارش روزنامه ی «دنیای اقتصاد» بود که در این گزارش موضع گیری شاهزاده طلال در مخالفت با تغییرات تازه در عربستان سعودی، مهم ترین انتقاد علنی از سوی یک چهره شاخص در خانواده سلطنتی این کشور برشمرده و آورده شد: امیر طلال بن عبدالعزیز، یکی از شاخص ‎ترین اعضای خانواده سلطنتی در عربستان سعودی، دستورات تازه ملک سلمان پادشاه این کشور را «سلیقه ای» دانست و خواستار «سرپیچی» از آنها شد. امیر طلال، هجدهمین پسر ملک عبدالعزیز بنیان گذار عربستان سعودی، تصمیمات اخیر پادشاه را در تضاد با شریعت اسلامی و نظام حکمرانی در این کشور دانسته و گفته است خاندان سلطنتی باید برای بررسی این موضوع تشکیل جلسه دهند. موضع گیری شاهزاده طلال در مخالفت با تغییرات تازه در عربستان سعودی، مهم ترین انتقاد علنی از سوی یک چهره شاخص در خانواده سلطنتی این کشور محسوب می شود.
روزنامه ی «حمایت» هم با «پشت پرده عزل و نصب های جدید آل سعود» به سراغ این خبر رفت و نوشت: در راستای تغییرات جدید در حکومت عربستان سعودی، «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد عربستان و پسر پادشاه این کشور، ریاست هیأت امنای بزرگترین شرکت نفت عربستان را در دست گرفت. شورای عالی اقتصادی عربستان با اعلام انحلال «شورای عالی امور نفت و معادن» و تأسیس «شورای هیأت امنای آرامکو»، «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع را به عنوان رئیس هیأت امنای آن انتخاب کرده است. پیش از این نیز گزارش شده بود، شورای عالی اقتصادی عربستان با بازنگری در ترکیب شرکت آرامکو، با جدا شدن آن از وزارت نفت موافقت کرده است. شرکت نفت آرامکو، بزرگترین شرکت نفت عربستان و جهان محسوب می شود که قدرت اقتصادی این کشور بر روی تولیدات آن استوار است. «ملک سلمان» چهارشنبه هفته گذشته در اقدامی شبه کودتا، «مقرن بن عبدالعزیز» را از ولایت عهدی برکنار و « محمد بن نایف» را به عنوان ولی عهد و پسرش « محمد بن سلمان» را به عنوان جانشین ولیعهد منصوب کرد.

*** پرونده جشنواره بین المللی فیلم فجر بسته شد
پرونده سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش بین الملل عصر روز شنبه 12 اردیبهشت ماه همزمان با سالروز میلاد حضرت علی (ع) و با معرفی برگزیدگان این رویداد سینمایی و ارایه پیشنهادهایی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بسته شد.
گزارش میدانی روزنامه ی ایران از مراسم اختتامیه و برگزیدگان بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر در گزارشی با عنوان «نوای صلح و آرامش در بهار سینمای تهران» منتشر شد. به گزارش ایران، مراسم اختتامیه سی وسومین جشنواره بین المللی فیلم فجر با 15 دقیقه تأخیر و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان سینمایی و اهالی سینمای ایران و جهان آغاز شد. علیرضا رضاداد دبیر جشنواره، بعد از آواز و دونوازی تار و با تحریرهای غمگین خواننده گروه، پشت تریبون رفت و گفت: استقلال در برگزاری جشنواره بین المللی شناخت و معرفی آثار متفاوت از کشورهای گوناگون جهان از رویکردهای ما در این جشنواره بود و فکر می کنیم جشنواره فجر از این پس می تواند تفاوت های خود را با دیگر جشنواره ها بیشتر نشان دهد.
به نوشته ی ایران، سخنران بعدی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که به نظر می رسید انتقادهایی به برگزاری این جشنواره داشته است؛ به همین دلیل محور صحبت هایش انتقادها و پیشنهادهایی بود که برای برگزاری بهتر جشنواره در سال های آینده مطرح کرد. وی گفت: جشنواره باید طرفدار ذائقه و مضمون مشخص باشد و همه علاقه مندان این مضمون را به خود جلب کند. مضمونی که گرایش به اخلاق، صلح دوستی، تحکیم خانواده و موارد دیگر که در دایره سینمای ایران می گنجد داشته باشد.
«سه جایزه سهم ایران از جشنواره بین الملل» هم عنوان نخست روزنامه ی هنری «بانی فیلم» بود که بنا به این گزارش، برگزیدگان این جشنواره عبارتند از: سیمرغ بلورین بهترین بازیگر به مرآت اوریپف برای بازی در فیلم «معلم» به کارگردانی نصیر سعیداف اهدا شد./ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر به بادما برای فیلم «نورجمعه» به کارگردانی بایانرول اهدا شد./سیمرغ بلورین به همراه جایزه نقدی بهترین فیلمنامه به صفی یزدانیان برای فیلم در «دنیای تو ساعت چند است؟» اهدا شد./سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به لیو سانگ تات کارگردان فیلم «مردانی که دنیا را نجات می دهند» اهدا شد./سیمرغ بلورین به همراه جایزه نقدی بهترین کارگردانی به الچین موسی اوغلو برای فیلم «نبات» اهدا شد./سیمرغ بلورین و جایزه نقدی بهترین فیلم به فیلم «نور جمعه» به تهیه کنندگی باتو منگکه و کارگردانی بایانرول از چین اهدا شد.
به گزارش بانی فیلم، تندیس هنر و تجربه بهترین فیلم به همراه جایزه نقدی به پاسکال فران کارگردان فیلم «اهل پرواز» اهدا شد./تندیس هنر و تجربه بهترین فیلم به همراه جایزه نقدی به هومن سیدی برای فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» اهدا شد.

*** افزایش میزان زاد و ولد درکشور
گزارش رسمی سازمان ثبت احوال کشور از افزایش زاد و ولد در کشور خبر داد؛ موضوعی که روزنامه ی «اطلاعات» به بازتاب آن پرداخت و در گزارش خود نوشت: پارسال یک میلیون و 534 هزار و 361 نوزاد در کشور متولد شد که این میزان موالید در 23 سال گذشته بی سابقه بوده است.
اطلاعات به نقل از معاونت اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال نوشت: از این تعداد موالید در سال گذشته 788 هزار و 669 نوزاد پسر و 745 هزار و 692 نوزاد دختر بودند. همچنین یک میلیون و 178 هزار و 921 تولد در شهرها و 355 هزار و 440 تولد در روستاها به وقوع پیوست.
بنابر این گزارش در سال گذشته به طور متوسط طی هر ماه 127 هزار و 863 نوزاد و هر شبانه روز 4 هزار و 204 نوزاد و هر ساعت 175 نوزاد متولد شدند.
به نوشته ی اطلاعات، نکته حایز توجه گزارش ثبت احوال در نسبت افزایش زاد و ولد در شهرها و روستاهاست. بنا به این گزارش در حالی که افزایش زاد و ولد در مناطق شهری نسبت به سال 92 تقریباً معادل صفر بود، جمعیت روستایی با افزایش زاد و ولد 22/1 درصدی مواجه شد که طی سه دهه اخیر بی سابقه است.
گزارش ثبت احوال می افزاید در مجموع میزان موالید طی سال 93 نسبت به سال قبل تر 4/2 درصد افزایش یافته است که این میزان افزایش نیز طی 23 سال اخیر بی سابقه است. با این میزان افزایش نرخ خام زاد و ولد در سال 93 به رقم 19/7 در هزار نفر رسید یعنی به ازای هر هزار نفرجمعیت کشور (مذکر و مؤنث) طی سال گذشته 19/7 نفر متولد شدند که بالاترین میزان خام موالید به ترتیب در استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان به ترتیب با 36/3، 26 و 23/9 در هزار و پایین ترین نرخ ثبت ولادت به ترتیب در استان های گیلان، مازندران و مرکزی با 12/8، 14/7 و 15/6 در هزار ثبت شد. نسبت جنسی نیز در سال 93 معادل 105/7 بود یعنی به ازای هر 100 نوزاد دختر 105/7 نوزاد پسر متولد شدند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن