واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فانی: اجرای طرح رتبه بندی معلمان به قانون مجلس نیازی ندارد تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به ظرفیت موجود در قانون مدیریت خدمات کشوری اجرای طرح رتبه بندی معلمان نیازی به قانون مجلس شورای اسلامی ندارد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، علی اصغر فانی روز یکشنبه در حاشیه مراسم سپاس معلم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش به استناد قانون مدیریت خدمات کشوری توانایی اجرای طرح را دارد.
وی در خصوص تفاوت طرح رتبه بندی معلمان با ارزیابی هایی که در گذشته از معلمان می شد، نیز اظهار کرد: به استناد قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون رتبه بندی اجرا می شود و فوق العاده شغل هایی که در این رتبه بندی اعمال می شود در مقایسه با قبل بالاتر است.
وزیر آموزش و پرورش گفت : با توجه به وظایفی که یک معلم ذاتا باید انجام دهد شاخص ها تعیین می شود بر اساس این شاخص ها صلاحیت های حرفه ای معلمان در چهار رتبه پایه، ارشد، خبره و عالی قرار گرفته و فوق العاده شغل دریافت می کنند.
فانی اظهار داشت: پیش از این شاخص های تصویب نشده در قالب کتابچه ای اعلام شده بود که فرهنگیان و برخی رسانه ها به استناد آن نقدی بر طرح رتبه بندی معلمان داشتند، شاخص ها هنوز تعیین نشده و قبل از هر گونه اجرا باید به تصویب شورای توسعه مدیریت برسد.
وی در باره جدا شدن برخی نیروهای مازاد از وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: هر دستگاهی از جمله آموزش و پرورش اگر نیروی مازاد داشته باشد و آن نیرو مورد نیاز سایر دستگاه ها باشد در صورت تمایل فرد، می تواند منتقل شود.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: این مساله ارتباطی با طرح رتبه بندی معلمان ندارد.
به گزارش ایرنا ، پیشتر دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت وگو با رسانه ها ضمن اعلام جزئیات نظام رتبه بندی معلمان اظهار کرد: آموزش و پرورش برای رتبه بندی معلمان چهار درجه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرده که این امر بررسی می شود
مهدی نوید ادهم افزود: رتبه بندی معلمان یکی از اولویت های اول برنامه های آموزش و پرورش است و اگر این طرح به نتیجه مطلوب رسیده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی تصویب شود، به عنوان یکی از برنامه های تحولی آموزش و پرورش بخشی از نظام را اصلاح خواهد کرد.
به گفته نوید ادهم، در حال حاضر چهار درجه برای رتبه بندی معلمان پیشنهاد شده است که باید مورد بررسی شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بگیرد و درباره جزئیات آن تصمیم گیری شود.
سوابق و مدرک تحصیلی، شرکت معلمان در فعالیت های مدرسه، داشتن مقالات علمی و پژوهشی، خدمت در مناطق محروم و ... بخشی از شرایطی است که برای رتبه بندی معلمان در نظر گرفته شده که باعث ارتقای منزلت اجتماعی و به تبع آن حقوق معلمان خواهد شد. دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: در این درجه بندی ها همه معلمان در درجه یک قرار می گیرند، اما ارتقای آنها به درجات بالاتر منوط به احراز شرایطی خواهد بود که برای درجات بعدی رتبه بندی در نظر گرفته شده است.
نوید ادهم با بیان اینکه برای درجات مختلفی از نظام رتبه بندی عناوین مختلفی نیز از سوی آموزش و پرورش پیشنهاد شده است،افزود: این عناوین پس از بررسی شورای عالی انقلاب فرهنگی، در صورت تصویب اعلام خواهد شد.
وی گفت: یکی از اشکالاتی که در سطح کارشناسی این طرح مورد بررسی قرار گرفته، افزایش حقوق معلمان بر اساس نظام رتبه بندی است که تحقق آن منوط به تصویب مجلس است بنابراین با توجه به اینکه معلمان در درجه بندی دارای حقوق های متفاوتی خواهند بود، باید منابع آن دیده شود.
* مجوز استخدام پنج هزار نیرو در آموزش و پرورش صادر شد
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: استخدام پنج هزار نیرو با استناد به ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان از سوی سازمان مدیریت صادر شده و دستورالعمل آن اواسط خردادماه اعلام می شود.
فراهنگ ** 1883**1601**
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]