تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819255429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدم نظارت دلیل مشترک افزایش قیمت ها در همه شرایط |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عدم نظارت دلیل مشترک افزایش قیمت ها در همه شرایط
کد خبر: ۴۹۶۸۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸ - 03 May 2015


عضوکمیسیون اقتصادی مجلس گفت: عدم نظارت پارامتر مشترک افزایش قیمت ها در همه شرایط است که دولت همیشه به دنبال توجیه این شرایط بوده و می توان گفت اظهارات بی مورد برخی از کارشناسان و وزرا بر افزایش قیمت ها بی تاثیر نبوده است.

محسن صرامی فروشانی درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از افزایش خودسرانه قیمت برخی کالاها و اقلام مصرفی،گفت: آنچه که در سیستم افزایش قیمت در کشور ما به عنوان یک پارامتر مشترک برای همه شرایط قابل بررسی است موضوع عدم نظارت بر قیمت گذاری و قیمت ها است.

افزایش قیمت ها به بهانه نرخ سودبانکی و قیمت خوراک دام!

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در کشور ما به بهانه های مختلف از نرخ سود تسهیلات بانکی گرفته تا قیمت خوارک دام برای افزایش قیمت ها استفاده می شود و دولت هم همیشه  به دنبال توجیه این شرایط است.

مسئولان دست از سفره مردم بردارند/ نظارت بر بخش خصوصی به عهده خود آنها گذاشته شود

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اصلی ترین و مهمترین موضوع مشترک درخصوص همه شاخص ها عدم نظارت بر قیمت گذاری ها است و علاوه بر آن اظهارات بی مورد برخی از کارشناسان و وزیران در این خصوص نیز تاثیرگذار است.

این نماینده مردم درمجلس نهم،ادامه داد: تقاضای ما از مسئولان این است که دست از سفره مردم بردارند و نظارت بر بخش خصوصی را برعهده خود آنها بگذارند.

انتقاد از عدم اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار

صرامی فروشانی با انتقاد از بی توجهی دولت نسبت به اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار گفت:اگر این قانون و قانون اصناف به صورت کامل اجرایی و رقابتی کردن قیمت ها و نظارت بر اصناف به عهده خود آنها گذاشته شود و  از طرف دیگر تاثیر شرکت های دولتی و شبه دولتی بر بازار کاهش یابد،می توان بر قیمت ها نظارت و کنترل دقیق تری داشت.

سوداگری و استفاده ازموادافزودنی تقلبی در تولید لبنیات با افزایش قیمت محصولات لبنی  

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه قصه دلیل تراشی برای استفاده از موقعیت ها برای افزایش قیمت ها فرار رو به جلوست،در مورد افزایش قیمت لبنیات هشدار داد و گفت: وقتی قیمت لبنیات افزایش یابد مطمنا شرایطی فراهم می شود که مواد افزودنی تقلبی در تولید لبنیات برای کسب سود، بیشتر استفاده شود و این روند تهدید بزرگی برای سلامت مردم است.

وی تاکید کرد: جدای از وزیر اقتصاد،صنعت،معدن و تجارت در راس آنها از وزیر بهداشت و درمان می خواهم در این خصوص ورود جدی داشته باشد؛چون افزایش قیمت باعث ایجاد فساد در تولید محصولات لبنی می شود و چون این محصولات جزء قوت قالب مردم است ،سلامت آنها را تهدید کرده باعث افزایش هزینه‌های بهداشت و درمان خواهد شد.

هرگونه افزایش قیمت خلاف موازین قانونی مصداق گرانفروشی است

به گزارش خانه ملت، رییس سازمان تعزیرات حکومتی،گفت: هرگونه افزایش قیمتی که دارای مهمل قانونی نباشد و از مجاری قانونی صورت نگیرد، تخلف قانونی محسوب می شود.

علی مژدهی در پاسخ به این سوال که چنانچه تولیدکننده ای سلیقه ایی قیمت های خود را افزایش دهد چه برخوردی با آن ها می شود؟ اظهار کرد: هر گونه افزایش قیمتی که دارای مهمل قانونی نباشد و از مجاری قانونی صورت نگیرد تخلف قانونی محسوب می شود و هر نوع فروش کالا خارج از این ضابطه گران فروشی محسوب و دستگاه های نظارتی من جمله سازمان تعزیرات حکومتی مثل گشت‌های سیار می توانند تحت عنوان گران فروشی با متخلفین برخورد کنند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که نظارت سازمان تعزیرات حکومتی بر شبکه توزیع است یا بر مبادی تولیدی نیز نظارت دارد؟ گفت: بحث گران فروشی هم در رابطه با بحث تولید و هم در رابطه با بحث توزیع است و مهم این است که قیمت ها بر اساس هزینه ای که تولید کنندگان اعلام می کنند و بر اساس بررسی های کارشناسی صورت گیرد و افزایش متعارفی را داشته باشیم، اما اگر افزایش قیمت ها خارج از قیمت کارشناسی شده باشد تحت عنوان گرانفروشی با آن ها برخورد خواهد شد.

وی درباره آگاهی از نحوه قیمت‌گذاری تولید کننده‌ها افزود: روند کار در گذشته به این نحو بوده که هرگونه افزایش را به سازمان حمایت از حقوق تولید کننده و مصرف کننده اعلام می‌کردند و این سازمان هم هزینه ها را بررسی می‌کرد و مطابق کارشناسی یک درصد معقولی را افزایش می داد.

مژدهی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که آیا سازمان تعزیرات حکومتی به صورت میدانی به موضوع افزایش قیمت ها ورود می کند یا خیر تصریح کرد: این سازمان در رابطه با تعیین قیمت ها ورودی ندارد، اما اگر از قیمت تعیین شده تخلفی صورت گرفته باشد با آن برخورد می‌کنیم.

وی درباره جریمه متخلفین افزود: اگر آنها رعایت ضوابط را نکنند و قیمت معمول در نظر گرفته شده را افزایش دهند جریمه می کنیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن