واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: محاسبه مشکلات زندگی بدون چرتکه
شما به عنوان یکی از اعضای خانواده احساس می کنید مشکلاتی را پیش رو دارید؟ احساس می کنید گاهی بیش از اندازه به خواسته های خانواده پاسخ مثبت داده اید؟ شاید با مرور پرونده زندگی تان به این نتیجه رسیده اید که لازم است کمی تغییر کنید و علاوه بر در نظر گرفتن نیازهای خانواده لازم است نیازهای خودتان را هم در نظر بگیرید. حال بد نیست برای حل این مشکلات به چند نکته کوچک توجه کنیم.
لحظهای ایست!
یک دقیقه فکر کنید. برای هر مشکلی مهمترین نکته این است که در حادترین شرایط قبل از فکر کردن، عمل نکنیم. در مقابل مشکلات از خود بپرسیم که این مسئله به چه میزان زندگی ما را تحت الشعاع قرار می دهد؟ در واقع با حل این مشکل چه گره ای از زندگی ما گشوده می شود؟ سعی کنید بهترین راه حل را انتخاب کنید چرا که یک تصمیم غلط در آینده و حتی چند ساعت بعد از آن می تواند شما را دچار دودلی و سردرگمی نماید. فکر کنید اگر از لحاظ سنی کمی بزرگتر بودید چنین تصمیمی را می گرفتید. سعی کنید در حل مشکلات بیشتر از اینکه احساسی فکر کنید، منطقی عمل کنید.سکوت سرشار از ناگفته هاست
گاهی سکوت کنید. درست است که می گویند سکوت علامت رضایت است اما در مقابل مشکلات و افراد مشکل آفرین سکوت معانی دیگر هم دارد. گاهی دست اندازهای زندگی نیازمند قدری مکث است. آرام بودن به شما کمک می کند تا زود عصبانی نشوید چرا که عصبانیت ممکن است شما در زمان عصبانیت حرفهایی بزنید که بعدا پشیمان شوید. این موضوع کمک می کند تا سر مسائل بی اهمیت پیوندهای خانوادگی تان گسسته نشود. خانواده شما به مرور درخواهد یافت که حالات شما در مقابله با مشکلات چنین است و پرچم سکوت سفید را ناشی از تسلیم شدن نمی داند.
رازدار باشید
پایگاه سخن پراکنی نباشید، راز دار باشید. حفظ مسائل خانواده به صورت آرام و بی سر و صدا ، به نفع خانواده و آبرومندانه است . در واقع نگهداری رازهای خانواده به نفع خانواده است.همچنین افراد زمانی که بدانند هر چیزی که آنها به شما می گویند را هر جا بیان نمی کنید، بیشتر به شما اعتماد می کنند.
در کنار خانواده باشید نه در مقابل آنها
در تمام موارد و زمان های اضطراری کنار خانواده خود باشید . سعی کنید همیشه کمک حال آنها باشید. حفظ خانواده و رسیدگی به امور آنها در زندگی شما هم بازتاب خواهد داشت. به خانواده تان دروغ نگویید چرا که آنها نیز شما را درک می کنند و برای شما احترام قائل هستند.
گیاه کینه و دشمنی را نکارید
در هر خانواده ای حداقل یک نفر در خانواده است که حرف های کنایه آمیز می زند.گاهی این طعنه ها تا عمق وجود افراد را می سوزاند.در اغلب موارد افراد تصمیم می گیرند که از خجالت طرف مقابل دربیایند. اما نکته حائز اهمیت این است که سعی کنید در هر موقعیتی متانت خود را حفظ کنیم و با خوبی هایمان او را شر منده کنیم. اجازه ندهید که او نقطه ضعف شما را بفهمد . در زمان های خاص محیط را ترک کنید.
بی احترامی نکنید
سعی کنید خودتان را فراموش کنید.رفتارهای خوب تان را حفظ کنید.رفتارهای بدتان را فراموش کنید.در مراحل سخت زندگی مودب باشید و هیچگاه نگذارید عصبانیت چهره فرد دیگری را به خانواده و دوستان نشان دهد. با متانت باشید و بی احترامی نکنید. سعی کنید در مورد موارد و مسائل مهم ، با آرامش در موضع تان بایستید. حتی اگر خانواده تان با اعمال و رفتارشان شما را عصبانی کرده اند در هر صورت با مسئله کنار بیایید شما به زمان نیاز دارید. تبیان
شنبه 12 اردیبهشت 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]