تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803028079




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ضرر50 میلیارد دلاری عربستان از کاهش قیمت نفت در دوره اخیر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ضرر50 میلیارد دلاری عربستان از کاهش قیمت نفت در دوره اخیر تهران – ایرنا – عربستان سعودی که از اکتبر 2014 تا کنون سیاست کاهش یافتن بهای نفت را در پیش گرفت و حاضر نشد برای حفظ بهای بالای نفت، از تولید خود بکاهد، متحمل 50 میلیارد دلار ضرر شد.


به نوشته پایگاه اینترنتی نشریه فوربز، عربستان از آن هنگام مبلغ حدود 50 میلیارد دلار از ذخایر ارزی خارجی خود را برای ادامه اجرای تعهدات و پرداخت مخارج داخلی و مقابله با کاهش درآمدهای نفت، هزینه کرده است.
این کشور به منظور حفظ سهم خود در بازار نفت و وادار کردن کشورهای تولید کننده نفت عضو و غیر عضو اوپک برای محدود کردن تولید نفت، 50 میلیارد دلار از سرمایه خود را صرف مخارج جاری کرده است.
این در حالیست که سلمان بن عبدالعزیز پادشاه جدید این کشور با کسر بودجه ای دستکم 40 میلیارد دلاری در سال جاری دست و پنجه نرم می کند که بر اساس ارزیابی نشریه فایننشال تایمز ممکن است تا 100 میلیارد دلار نیز افزایش یابد.
هر چند که بعید است با توجه به این کسر بودجه عظیم، بهای نفت زیر 70 دلار برای عربستان قابل تحمل باشد، اما به نظر می رسد این کشور هنوز قصد دارد به منظور پافشاری بر تحمیل اراده خود بر بازارهای نفت جهانی، به هزینه کردن نقدینگی خود ادامه دهد.
سیاست نفتی عربستان به همراه عرضه فراوان نفت و رشد کند اقتصاد جهانی موجب کاهش بهای نفت خام برنت از بشکه ای 115 دلار در ژوئن 2014 به حدود 45 دلار در ژانویه سال جاری شد.
اما بهای نفت در آوریل دوباره افزایش یافت که به منزله بیشترین افزایش ماهانه در شش ساله اخیر بود و اکنون بیشتر از 66 دلار برای هربشکه معامله می شود.
مطمئنا سیاست نفتی عربستان به اقتصاد کشورهای عمده تولید کننده نفت مانند روسیه و ایران، آسیب رسانده است.
بر اساس گزارش ها، روسیه که اقتصاد آن به سوی رکود پیش می رود و شاهد سقوط ارزش روبل است، مذاکرات و مشورت های بی سابقه ای با اعضای اوپک کرده است. هر چند که تاکنون قصد و برنامه ای برای کاهش تولید ندارد.
ایران نیز برای یافتن راهی برای صدور بیشتر نفت با رهاسازی خود از قید و بند تحریم های غربی از طریق دستیابی به توافق هسته ای، تلاش می کند.
با توجه به این موضوع که قرار است نشست بعدی اوپک در 5 ژوئن (15 خرداد) برگزار شود و بعید است که این نهاد نفتی تغییری در اهداف تولیدی خود به وجود آورد.
با ادامه روند کاهشی بهای نفت، بیشتر بخش های صنعت نفت آمریکا در سال جاری غیرسوده و حتی برخی از صنایع وابسته به آن زیان ده شده اند.
شرکت عظیم اکسون موبیل اخیر اعلام کرد که در فعالیت های سه ماه نخست 2015 برای استخراج و تولید نفت و گاز در آمریکا، متحمل 52 میلیون دلار ضرر شده است.
با این حال این شرکت عظیم با توجه به تنوع فعالیت های خود این زیان را تحمل کرد. هر چند که درآمدهای این شرکت در سه ماهه نخست به میزان قابل توجهی نسبت به سال پیش کاهش یافته است.
اما تاکنون تنها سه شرکت دست اندرکار تولید نفت صخره ای ورشکست شده اند و کوئییک سیلور ریسورسز تنها شرکت قابل توجهی بوده است که از دادگاه درخواست حمایت در برابر ورشکستی کرده است.
سامسون ریسورسز و سابین اویل اندگاز دو شرکت مستقل دیگر تولید کننده نفت و گاز صخره ای که اخیرا نتوانسته اند بهره وام های خود را بموقع بپردازند، احتمالا شرکت های ورشکست شده بالقوه بعدی خواهند بود؛هر چند که این شرکت ها با استفاده از مقادیر عظیم بودجه صندوق های تامینی و صندوق های خصوصی سهام، خواهند توانست همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.
زیرا ارزش سهام بسیاری از شرکت های تولید کننده انرژی متمرکز بر بازار آمریکا در هفته های اخیر مجددا به میزان سابق بازگشته است.
برای نمونه ارزش سهام کانتیننتال ریسورسز در سال 2015 میلادی 37 درصد افزایش یافت و میزان داد و ستد آن در همان میزان میانه ماه اکتبر قرار دارد که بهای نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت بالای 80 دلار برای هر بشکه بود.
میزان صدور نفت کانادا به میزان بی سابقه سه میلیون و 100 هزار بشکه در روز رسیده است که با توجه به ثبات عوامل عمده هزینه ای و ماهیت درازمدت بسیاری از طرح های تولید نفت ماسه ای ادامه خواهد یافت.
اما میزان زیان سانکور انرژی، بزرگترین شرکت نفت کانادا و تولید کننده عمده نفت ماسه ای، در سه ماه نخست سال 2015 بیش از 340 میلیون دلار گزارش شده و برخی از طرح های تولید نفت ماسه ای آن نیز به تاخیر افتاده است.
خاورم**1486**1577



12/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن