تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد كه بدترين بدها، علماى بدند و بهترين خوبان علماى خوبند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804542775




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل تاخت و تاز چینی ها در بازار ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دلایل تاخت و تاز چینی ها در بازار ایران




تحریم‌ها، قاچاق کالا و ارز، پایین بودن سود تولید و بالا بودن ریسک سرمایه‌گذاری در ایران از جمله عوامل ضعیف شدن تولید داخلی و هجوم کالاهای خارجی از جمله کالاهای چینی به کشور طی 10 سال گذشته بوده است.





خبرگزاری ایسنا: تحریم‌ها، قاچاق کالا و ارز، پایین بودن سود تولید و بالا بودن ریسک سرمایه‌گذاری در ایران از جمله عوامل ضعیف شدن تولید داخلی و هجوم کالاهای خارجی از جمله کالاهای چینی به کشور طی 10 سال گذشته بوده است.

علی‌اکبر نیکواقبال اظهار کرد: طی 10 سال گذشته نسبت سرمایه‌گذاری به تولید ناخالص ملی بسیار ناچیز بوده و هیچگاه به بیش از 15 درصد نرسیده است. این مساله به عوامل مختلفی از جمله تحریم‌ها، بالا بودن ریسک سرمایه‌گذاری و عدم رغبت سرمایه‌گذاران خارجی به حضور در ایران، پایین بودن سود تولید و کار کردن پایین‌تر از ظرفیت توسط کارخانجات، واردات قاچاق و فضای نامساعد کسب و کار مربوط می‌شود.

وی با اشاره به صحبت‌های معاون اول رییس‌جمهور مبنی بر این‌که در دو دوره قبل پیش و پس از مصرف 700 میلیارد دلار تعداد شاغلین در کشور 20 میلیون نفر بوده و این به آن معناست که این میزان پول رفته و موجب اشتغال جوانان چینی و کشورهای دیگر شده است، افزود: تحریم‌های اعمال شده علیه کشور از دلایل اصلی قرار گرفتن بازار ایران در اختیار کشورهایی همچون چین بود. اعمال تحریم‌ها و ایجاد محدودیت در مبادلات ارزی باعث شد نتوانیم واردات خود را از کشورهایی انجام دهیم که تراز تجاری بهتری با آنها داریم یا محصولات با کیفیت و ارزان تهیه کنیم. لذا در معاملات تجاری، محدود و مجبور شدیم به مبادلات پایاپای با کشورهایی همچون چین و ترکیه بسنده کنیم.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به قطعنامه‌های ضد ایرانی سازمان ملل خاطرنشان کرد: حتی کشورهای روسیه و چین نیز قطعنامه‌ها را وتو نکردند. چنین مسائلی به ضعف دولت‌های نهم و دهم در دیپلماسی و مناسبات بین‌المللی مربوط می‌شد که اولین ضرر آن متوجه اقتصاد شد.

وی گفت: طی دهه‌های گذشته دولت‌ها کمتر به اصول علم اقتصاد توجه کردند. دولت‌ها با اتکا به اقتصاد تک‌محصولی نفت، به بیماری هلندی دامن زدند که اوج اتکا به درآمدهای نفتی در دولت‌های نهم و دهم صورت گرفت.

نیکواقبال با بیان این‌که در ایران دولت‌ها معمولا نرخ ارز را کمتر از قیمت واقعی آن ارزیابی می‌کنند که حتی در دولت یازدهم نیز این مساله ادامه دارد، اظهار کرد: با پایین گرفتن نرخ ارز نسبت به قیمت واقعی آن اولین قدم را برای تب هلندی برمی‌داریم. باید مابه‌التفاوت تورم داخلی خود را با متوسط بین‌المللی در ارزیابی نرخ ارز لحاظ کنیم.

به گفته وی، واردات بی حد و حصر کالاهای خارجی از طرق رسمی و غیررسمی باعث شده تا سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی، رغبتی برای سرمایه‌گذاری از خود نشان ندهند. در ایران زمینه برای واردات مهیا و برای صادرات برنامه خاصی وجود ندارد.

این اقتصاددان با بیان این‌که اصلاح سیستم بانکی در جهت تولید محور شدن، مهم‌ترین اقدام در جهت کمک تولید داخلی است، تصریح کرد: در سیستم بانکی فعلی، بانک‌ها پس‌اندازهای هنگفت را به دست بهترین تولیدکنندگان نمی‌رسانند. مضافا این‌که بعضی‌ها مبالغ هنگفت گرفته‌اند که نه جریمه‌ای می‌پردازند و نه مجازات می‌شوند. سرمایه‌هایی که در دست این افراد است صرف واردات، دلالی و ساخت و ساز مسکن می‌شود.






تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن