تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860502698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اکسپو فرصتی برای نمایش صنایع و فرهنگ کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سفیر ایران در ایتالیا؛ اکسپو فرصتی برای نمایش صنایع و فرهنگ کشور است تهران - ایرنا - سفیر کشورمان در کشور ایتالیا گفت: نمایشگاه اکسپو واقعه مهمی است که بلحاظ وجود کشورهای دیگر در آن می توان صنایع و فرهنگ کشورمان را در معرض نمایش دیگران قرار دهیم.


به گزارش خبرنگار ایرنا، مفاهیم عدالت، بخشش، قناعت و شکرگزاری بر سر سفره ایرانی که ریشه در تاریخ و فرهنگ دارد، در پاویون کشورمان در نمایشگاه اکسپو میلان استفاده شده تا مخاطبان و بازدیدکنندگان مفاهیم خوبی را در این ارتباط دریافت نمایند.
جهانبخش مظفری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اکسپو را نمایشی از سنت و فرهنگ کشورها دانست و افزود: برگزاری این نمایشگاهها می تواند شناخت کشورها را از یکدیگر کمک کند.
وی هدف ایران از شرکت در نمایشگاه بین المللی میلان، عرضه توانمندی ها و معرفی فرهنگ، رسوم، آداب و سنت های خود به جهانیان است تا آنان از نزدیک با صنایع دستی، محصولات غذایی ایرانی، جاذبه های گردشگری و آثار تاریخی و فرهنگی ایران آشنا شوند.
مظفری افزود: این رویداد مهم بین المللی فرصتی برای عرضه آخرین دستاوردها و همچنین آشنایی با توانمندی و تولیدات دیگر کشورهاست. در این نمایشگاه تجار، بازرگانان و شرکت های سرمایه گذاری از نزدیک با توانمندی های دیگران آشنا می شوند و زمینه خوبی جهت توسعه مناسبات و همکاری های فیمابین کشورها بویژه با ایتالیا بعنوان میزبان این رویداد مهم بین المللی می باشد.
وی گفت: ایران و ایتالیا دارای روابط و همکاری های خوبی در زمینه های مختلف بویژه در بخش تجاری، گردشگری و فرهنگی هستند که امیدواریم این فرصت زمینه توسعه بیشتر همکاری ها و نزدیکی بیشتر میان دو کشور را فراهم کند.
سفیر ایران در ایتالیا افزود: ایران در طول تاریخ همواره حلقه اتصال و پل ارتباطی میان شرق و غرب بویژه برای تجار و بازرگانان بوده است. جاده تاریخی ابریشم به عنوان سمبل ارتباط اقتصادی شرق و غرب با ایران معنی پیدا می کرد.
وی اظهار داشت: نمایشگاههای اکسپو می توانند در جهت تعامل میان کشورها نیز تاثیرگذار باشند.
مظفری گفت: غرفه کشورمان در اکسپو میلان دارای تزیینات زیبایی است و در اولین روز افتتاح بازدیدکنندگان بسیاری از آن دیدن کردند.
نمایشگاه بین المللی اکسپو شهر میلان در شمال ایتالیا، روز جمعه اول ماه مه (11 اردیبهشت) آغاز بکار خواهد کرد و به مدت 6 ماه تا روز 31 اکتبر ادامه خواهد داشت.
در نمایشگاه اکسپو 145 کشور و سه سازمان بین المللی حضور دارند و پیش بینی می شود تا 20 میلیون نفر از آن بازدید کنند. این نمایشگاه هر پنج سال یکبار در یکی از کشورهای جهان برگزار می شود و موضوع امسال آن "تغذیه سیاره زمین، انرژی برای زندگی" است.
اقتصام(2)1053**1558



12/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن