تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند مى‏فرمايد: بنده من با هيچ كارى پسنديده‏تر از انجام آن چه كه بر او فرض كردم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871059680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت پتروشیمی پس از رفع تحریم بهترین گزینه سرمایه گذاران خارجی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عضو هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس:
صنعت پتروشیمی پس از رفع تحریم بهترین گزینه سرمایه گذاران خارجی است
طبیعتاً اگر توافق صورت بگیرد، صنعت پتروشیمی جزو صنایعی است که سرمایه گذاران خارجی به شدت به آن علاقه مندند. دلیل این گفته هم این است که مزیت نسبی در آن وجود دارد و نسبت به بقیه صنایع یک سر و گردن بالاتر است و کماکان بهترین گزینه سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، مصطفی امیدقائمی، عضو هیات مدیره هلدینگ خلیج فارس در خصوص شرایط صنعت پتروشیمی گفت: بیشترین ریسک موجود در صنعت پتروشیمی هم اکنون مشخص نشدن قیمت خوراک این صنعت است چون این گروه به طرق مختلف توانستند مسأله تحریم ها را حل کنند، البته بدون شک برای توسعه این صنعت بابت تحریم ها مشکل وجود دارد.


وی در ادامه افزود: مشکلات این صنعت به غیر از موضوع توسعه، در حوزه بازرگانی و عملیات اجرایی کم و بیش حل شده و تحریم ها در این حوزه به این صنعت زیاد فشار نیاورده است البته برخی شرکت های پتروشیمی از دو نرخی بودن قیمت ارز متضرر شده اند.


امیدقائمی خاطر نشان کرد: طبیعتاً اگر توافق صورت بگیرد، این صنعت جزو صنایعی است که سرمایه گذاران خارجی به شدت به آن علاقه مندند. دلیل این گفته هم این است که مزیت نسبی در آن وجود دارد و نسبت به بقیه صنایع یک سر و گردن بالاتر است و کماکان بهترین گزینه سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است.


این کارشناس ارشد بازار سرمایه تصریح کرد: دولت و مجموعه وزات نفت نیز علاقه مند به توسعه این صنعت هستند و با توجه به اینکه عمده محصولات این شرکت ها صادراتی است، تأمین کنندگان مالی و سرمایه گذاران خارجی بهترین صنعتی که می تواند برای آن سرمایه جذب کند، صنعت پتروشیمی است.


وی در خصوص شرایط کلی حاکم بر بازار سرمایه گفت: با توجه به فضای رکودی که بیش از یک ساله است بر بازار سرمایه سایه انداخته است، بازار برای خروج از این رکود به محرک هایی برای حرکت مجدد نیاز دارد که اولین محرک می تواند توافق باشد اما صرفاً توافق هسته ای محرک رشد بازار نخواهد بود.


امید قائمی درباره عوامل اثر گذار در خروج بورس از رکود گفت: حرکت هایی مثل کاهش نرخ سود بانکی، باز کردن انسداد مالی شرکت ها و بانک ها و تصمیماتی که دولت در پی آن می گیرد باید تکمیل شود تا خروج از رکود رقم بخورد.


وی تأکید کرد: حل معضلات سیستماتیک و شرکت ها را نباید فقط به توافق هسته ای گره زد بلکه نیاز به تصمیمات جانبی وجود دارد.


وی تصریح کرد: انتظار از اثرگذاری تصمیمات و سیاست ها نباید کوتاه مدت باشد به گونه ای که انتظار داشت بلافاصله بعد از توافق یا کاهش نرخ سود سپرده بانکی اثر واقعی آن در بازار سرمایه گذاشته می شود، بلکه هر کدام از این سیاست ها و تصمیمات برای آنکه اثر واقعی خود را بر اقتصاد و صورت های مالی شرکت ها بگذارند به یک بازه زمانی حداقل یک ساله نیاز دارند.


امیدقائمی با اشاره به قالب شدن نگاه کسب بازدهی کوتاه مدت از بازار سرمایه اظهار داشت: حاکم شدن نگاه نوسان گیری و کوتاه مدت به جای سهامداری باعث طولانی شدن روند رکود می شود اما با وجود اخبار مثبت در حوزه سیاسی و اقتصادی دورنمای بازار و امید به افزایش قیمت ها و کاهش ریسک شرکت ها بیش از پیش خودنمایی می کند.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

تامین مالی میان و بلند مدت تولیدکنندگان از بورس کالا سرعت می‌گیرد
عرضه 447 هزار تن انواع کالا در بورس کالای ايران
عرضه دومين محموله قرارداد سلف موازی استاندارد نفت کوره




۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن