تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870516393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- آیین معنوی اعتکاف فرصتی برای خلوت کردن بندگان با معبود خود است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیین معنوی اعتکاف فرصتی برای خلوت کردن بندگان با معبود خود است کرمانشاه - ایرنا - رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه گفت: آیین معنوی اعتکاف فرصت خوبی برای خلوت کردن بندگان با معبود خود است.


حجت الاسلام والمسلمین سید حسین سید صامعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به در پیش بودن آیین برگزاری سنت حسنه اعتکاف افزود: اگرچه ماه مبارک رجب از امتیازات فراوانی برخوردار است اما عظمت و شکوه این ماه با برپایی آیین اعتکاف که یک عبادت جمعی با حضور هزاران انسان با ایمان و با فضیلت در بهترین مکانها و مساجد است، صد چندان می شود.
وی با بیان اینکه برگزاری باشکوه آیین معنوی اعتکاف امروز یکی از نیازها و راهکارهای اساسی برای اصلاح جامعه بویژه جوانان است افزود: عبادت خالص عبادتی است که انسان به هیچ پشتوانه دیگری غیر از خداوند تکیه نکند و از هیچ موجود دیگری از پروردگار متعال نهراسد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه با بیان اینکه هرساله 13 تا 15 رجب آیین معنوی و مذهبی اعتکاف با حضور خواهران و برادران در مساجد، حسینیه ها و بقاع متبرکه کشور برگزار می شود؛ یادآور شد: امسال براساس تصمیم و سیاست ابلاغی از ستاد مرکزی اعتکاف تلاش شده تا زمینه برای اعتکاف در شهرها، بخش ها و حتی روستاها فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: اعتکاف هر چند یک آیین معنوی است ولی می تواند تبدیل به ابزاری توانمند برای مقابله با دشمنان باشد چنانکه وقتی دشمنان صفهای پیوسته نوجوانان و جوانان را می بینند یاس و سردرگمی نصیبشان می شود.
وی با اشاره به برنامه های ستاد اعتکاف صحنه اظهار داشت: طبق هماهنگی و جلسه ای که با اعضای فرهنگی اعتکاف داشتیم امسال در دو مسجد در شهر صحنه و برخی مساجد روستایی شهرستان برنامه اعتکاف داریم و برنامه ریزی لازم در این خصوص انجام شده است
رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه خاطرنشان کرد: خیرین اگر مایلند در اجر معنوی برگزاری مراسم اعتکاف شرکت کنند می توانند هدایا و نذورات خود را برای برنامه ریزی در زمینه فرهنگی و تدارکات به اداره تبلیغات اسلامی صحنه تحویل نمایند.
وی اعزام روحانی، مداح و توزیع بسته های فرهنگی، برگزاری گفتمان های دینی، طرح زلال قرآنی، حلقه معرفت، مشاوره دینی و مذهبی، پاسخگویی به مسایل و سوالات شرعی و شبهات دینی، اجرای مسابقات فرهنگی، قرائت قرآن کریم و ادعیه و سخنرانی را از فعالیت های مبلغین اعزامی به این مساجد عنوان کرد.
وی در پایان گفت: خوب است فرد پیش از ورود به مراسم اعتکاف در مورد عملکرد خود فکر کند و اگر کارهای نیک وی بیش از گناهانش بود، شکرگذار شود و از اگر خلاف آن بار گناهانش سنگین تر بود به درگاه الهی توبه کند.
مراسم اعتکاف در مساجد کشور از 13 ماه رجب همزمان با سالروز ولادت امیرالمومنین علی (ع) به مدت سه روز برگزار می شود.
در این آیین کسانی که معتکف می شوند، به انجام عبادت و گرفتن روزه در مساجد اقدام می کنند و در روزهای اعتکاف مگر در مواقع ضروری، از مسجد خارج نمی شوند.
7454/8066



11/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن