محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842027454
خانم ها! مراقب این 15 بیماری باشید
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
شناخت بیماری های زنان؛
خانم ها! مراقب این 15 بیماری باشید
سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است.
پيامبر صلى الله عليه و آله : دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر مى دهد تعدى و ناسپاسى پدر و مادر. به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است. بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبرانناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر میاندازد.
سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است. بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبرانناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر میاندازد. بنابراین شناخت بیماریهایی که زنان را تهدید میکند، گام موثری برای پیشگیری از ابتلا به این بیماریهاست. در این مطلب 15 بیماری رایج در بین زنان را معرفی میکنیم تا با در پیش گرفتن مراقبتهای لازم خودتان را در برابر آنها مصون کرده و عمری طولانی و همراه با سلامت داشته باشید.
سرطان بیماری سرطان مهمترین عامل مرگ و میر در بین خانمهاست. در بین انواع سرطانها، سرطان ریه و سینه جزو شایعترین و مرگبارترین سرطانها برای زنان محسوب میشوند. بنابراین لازم است که با در پیش گرفتن سبک زندگی سالم و انجام معاینات لازم از بروز این بیماری خطرناک پیشگیری کنید.
بیماریهای قلبی اگرچه خانمها در مقایسه با آقایان کمتر به این بیماریها مبتلا میشوند، اما با این حال بیماریهای قلبی دومین عامل مرگ و میر در بین زنان است. به عقیده محققان علاوه بر عواملی مانند افزایش سن، درآمد کم، استرسهای مزمن و سابقه خانوادگی، عوامل دیگری مانند مصرف دخانیات، چاقی مفرط، خانهنشینی و بیتحرکی و فشارخون بالا که متاسفانه در بین زنان در حال گسترش است، باعث افزایش خطر بروز این بیماریها میشود.
پرفشاری خون پرفشاری خون عامل اصلی بروز سکته مغزی است و باعث افزایش خطر حملات قلبی و نارسایی کلیوی میشود. اگرچه زنان مسن بیشتر در معرض این مشکلات قرار میگیرند، اما آمارهای جدید نشان میدهد که تعداد زنانی که در معرض این بیماری و مشکلات ناشی از آن هستند روبه افزایش است.
بیماریهای انسداد مزمن ریه (COPD) زنان نیز روزبهروز بیشتر به بیماریهای انسدادی مزمن ریه و بخصوص آمفیزم و برنشیت مزمن مبتلا میشوند. این بیماریها باعث محدود شدن جریان هوا در ریهها شده و با علائمی مانند نفسنفس زدن، خسخس سینه و سرفههای خلطدار خود را نشان میدهند. مصرف دخانیات اصلیترین عامل بروز بیماریهای انسداد مزمن ریه است.
اختلالات خلقی و اضطراب متاسفانه اختلالات خلقی و استرس در بین زنان گسترش زیادی داشته است. از بین این اختلالات میتوان به افسردگی، اختلالات خلقی دوقطبی ـ شیدایی یا اختلال دیستایمیک اشاره کرد که به زندگی فرد و اطرافیانش آسیبهای جدی میزند. به عقیده متخصصان، افسردگی بیش از بیماریهایی مانند آرتریت، پرفشاری خون، بیماریهای مربوط به استخوانها و دیابت روی راندمان کاری خانمها اثر منفی میگذارد.
آندومتریوز از هر 10 زن حدود یک نفر به بیماری آندومتریوز مبتلاست. اگرچه این بیماری چندان جدی گرفته نمیشود، اما زندگی را به کام تعداد زیادی از زنان تلخ کرده است. آندومتریوز شامل رشد بافتهای رحمی در خارج از حفره رحم بوده و خود را با قاعدگیهای دردناک یا هموراژی، کیستها و درد در حین رابطه جنسی نشان میدهد.
سنگ کیسه صفرا سنگهای کیسه صفرا ممکن است باعث مسدود شدن مجرای صفراوی شوند که وظیفه حمل سنگها را به سمت کبد و رودهها برعهده دارد. این مشکل را (کولیک صفراوی) مینامند. زمانیکه کیسه صفرا موفق به تمیز کردن خود نمیشود، حجیم شده و باعث بروز دردهای شدید میشود. این بیماری در زنان سه تا چهار برابر رایجتر از مردان است و یکی از مهمترین عوامل مشکلات سلامت آنها به حساب میآید.
پوکی استخوان پوکی استخوان با کاهش تراکم استخوانی تعریف میشود که با بالا رفتن سن خود را نشان میدهد. این بیماری را به تغییرات هورمونی نسبت میدهند که بعد از یائسگی در بدن زنها ایجاد میشود. اگرچه مشکل پوکی استخوان مردان را نیز درگیر میکند، اما این بیماری همچنان در بین زنان رواج بیشتری دارد. نتایج پژوهشهایی که روی خانمهای بالای 50 سال انجام شده است، نشان میدهد که به طور متوسط از هر دو زن، یک زن از شکستگی استخوانی مربوط به پوکی استخوان رنج میبرد.
بیماریهای خودایمنی بیماریهای «خودایمنی» گروهی از بیماریهایی است که سیستم ایمنی بدن را درگیر میکند، به طوری که بدن به صورت ناشناخته ارگانهای خود را مورد حمله قرار داده و باعث تخریب بافتها میشود. متاسفانه بیش از 80 نوع بیماری خودایمنی مزمن مانند دیابت نوع 1 و ام اس( MS ) وجود دارد که برخی از آنها در زنان بیشتر دیده میشود.
التهاب مثانه(سیستیت) زنان بیشتر از مردان دچار عفونتهای ادراری میشوند به دلیل اینکه مجاری ادراری در آنها کوتاهتر از مردان است. همین مساله نیز باعث میشود که باکتریها با سهولت بیشتری وارد مثانه شوند. گفته میشود در آمریکای شمالی، 20 تا 40 درصد زنان دستکم یک بار التهاب مثانه را تجربه کردهاند. به عقیده متخصصان بیشتر زنان در طول زندگی خود بارها با این مشکل مواجه میشوند و حدود 2 تا 3 درصد زنان هر سال دچار عفونت ادراری یا همان التهاب مثانه میشوند.
مشکلات گردش خون مشکلات گردش خون طیف زیادی از زنان را درگیر میکند و در بین زنان باردار رواج بیشتری دارد. این اختلالات صرفا مربوط به افزایش وزن نیست؛ بلکه تغییرات هورمونی ناشی از تغییرات پروژسترون، افزایش حجم خون و افزایش فشار در عروق نیم تنه پایین بدن نیز در بروز این مشکل دخیل هستند. در بین علائم رایج این مشکل میتوان به ورم پاها، واریس و البته مشکلات جدیتری مانند سکته مغزی نیز اشاره کرد.
مشکلات تیروئیدی اختلالات تیروئیدی با کمکاری یا پرکاری تیروئید بروز میکند. این اختلالات در زنان بیشتر از مردان رواج دارد و متاسفانه احتمال بروز سرطان تیروئید نیز در آنها بیشتر وجود دارد. بنابراین لازم است که زنان توجه بیشتری به سلامت تیروئید داشته باشند.
سکته مغزی سکته مغزی اولین دلیل مرگ و میر در بین زنان است. از هر سه زن، یک زن در اثر این مشکل جان خود را از دست میدهد. این آمار بالا مربوط به تغییرات بنیادی اجتماعی است که در آن سبک و شرایط زندگی زنان دستخوش تغییرات زیاد شده و میزان استرس وارده به آنها بیش از گذشته است. در کشورهایی مانند کانادا و آمریکای شمالی، زنان بیش از مردان دچار سکته مغزی میشوند.
آرتریت آرتریت در زنان دو برابر مردان است. دقیقتر اینکه 50 درصد خانمهای شصت و پنج ساله و بالاتر، از این بیماری رنج میبرند. به عقیده متخصصان، زنان میتوانند با انجام فعالیتهای بدنی منظم در طول زندگی درد ناشی از این بیماری را کاهش داده و سبک زندگی خود را بهبود بخشند.
دیابت بخشی از مشکلات سلامت رایج در بین زنان ناشی از دیابت است. متخصصان به این نتیجه رسیدهاند که میزان درآمد زنان و شیوع چاقی مفرط در بین آنها از عوامل رواج بیماری دیابت است. این بیماری به کیفیت زندگی آسیب میزند و ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند بیماریهای قلبی، سکته مغزی و بیماریهای کلیوی شود. زن امروز /2021
۱۰/۰۲/۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]
صفحات پیشنهادی
خانم ها! مراقب این 15 بیماری شایع باشید
خانم ها مراقب این 15 بیماری شایع باشید سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبرانناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر میاندازد روزنامه جام جخانم ها مراقب این 15 بیماری باشید
از هر 10 زن حدود یک نفر به بیماری آندومتریوز مبتلاست سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبرانناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر میاندازدتوصیه پزشک زنان : مراقب 15بیماری شایع باشید!
توصیه پزشک زنان مراقب 15بیماری شایع باشید سلامت زنان به عنوان یکی از ارکان اصلی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است بروز هر نوع مشکل در سلامت آنها صدمات جبرانناپذیری از نظر روحی و جسمی به بقیه اعضای خانواده وارد کرده و به طور کلی سلامت خانواده را به خطر میاندازد سلامت زنخطر دستمال کاغذی برای خانم ها!
خطر دستمال کاغذی برای خانم ها برای خشک کردن ناحیه تناسلی به جایدستمال های آلرژن می توان از چند جایگزین استفاده کرد اولین راه استفاده از حوله های سفید و نخی در خانه است حتما شما هم بارها از متخصصان شنیده اید که باید برای پیشگیری از ابتلا به عفونت های قارچی در ناحیه تناسلی خومراقب هکرها در whatsapp باشید!
مراقب هکرها در whatsapp باشید برنامه واتس اپ اخيرا خدمات مكالمه تلفني را به خدمات معمول خود در زمينه تبادل پيام تصوير و ويدئو افزوده است اما در اين ميان هكرها نيز بيكار ننشسته و براي سرقت اطلاعات كاربران وارد عمل شده اند داستان از اين قرار است كه هكرها با فريب كاربران از آدر خریدهای اینترنتی مراقب کلاهبرداران باشید
در خریدهای اینترنتی مراقب کلاهبرداران باشیدتاریخ انتشار چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۹ فرمانده انتظامی دزفول با بیان اینکه کاربران در خریدهای اینترنتی مراقب کلاهبرداران باشند گفت کاربران اینترنتی مراقب خریدهای آنلاین خود باشند و از فروشگاههای معتبر خریداری کنند احممراقب زردی نوزادان باشید |اخبار ایران و جهان
مراقب زردی نوزادان باشید کد خبر ۴۹۳۷۳۴ تاریخ انتشار ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۴ - 22 April 2015 یک متخصص اطفال با تاکید بر اینکه عدم درمان زردی در طول دو روز اول نوزادی عوارضی را در پی دارد گفت در صورتی که زردی در روز اول و دوم نوزادی بیشتر از 20 شود خطر اختلال در سلولهای مغزیمراقب اطلاعات بانکی باشید
تراز دقت در مواجهه با پیامکهایی که در قالب آنها اطلاعات مهم کاربران خواسته میشود موضوعی است که به طور مداوم از سوی اپراتورها هشدار داده میشود به گزارش تراز اپراتور سوم ارتباطی یا همان رایتل به تازگی در قالب پیامکی به مشترکان خود اعلام کرده است «جهت جلوگیری از سوء است-مراقب برنامههای جذاب اما خانهخرابکن باشید
هکرها در پوشش اپلیکیشن به تلفن همراه قربانی نفوذ می کنند مراقب برنامههای جذاب اما خانهخرابکن باشید حوصلهاش سر رفته بود گشتی در سایتهای اینترنتی زد تا چند برنامه جدید دانلود کند برنامهای نظرش را جلب کرد آن طوری که سایت معرفی کرده بود با نصب این برنامه می توانست مح«حریر» در پایان راه ساخت موسیقی/ مراقب تغذیهتان باشید
حریر در پایان راه ساخت موسیقی مراقب تغذیهتان باشید شناسهٔ خبر 2563050 دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۴ هنر > سینمای ایران فیلم سینمایی حریر به کارگردانی فریال بهزاد به مرحله ساخت موسیقی رسید فریال بهزاد کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ساخت موسیقیهشدارهای پیاپی اپراتورها؛ مراقب اطلاعات بانکی باشید
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰ ۳۰ دقت در مواجهه با پیامکهایی که در قالب آنها اطلاعات مهم کاربران خواسته میشود موضوعی است که به طور مداوم از سوی اپراتورها هشدار داده میشود به گزارش خبرنگار ایسنا اپراتور سوم ارتباطی یا همان رایتل به تازگی در قالب پیامکی به مشترکان خود اعلام کرمراقب سالک باشید!
مراقب سالک باشید مراقب سالک باشید کارشناس مسئول بیماریهای واگیر شبکهی بهداشت ایوان گفت با نزدیک شدن به فصل گرما و وجود حشرات در محل زندگی انسانها خطر گزش انواع حشرات وجود دارد که یکی از این حشرات پشه خاکی عامل بیماری سالک یا لیشمانیوزیس است به گزارش نامه نیوز علیاکبر یامراقب تله های سایبری باشید!
هشدار پلیس مراقب تله های سایبری باشید یک لحظه وسوسه و سهل انگاری می تواند این اطلاعات مهم و حساس را در دسترس افراد غیر مسوول قرار دهد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایرنا رییس پلیس فتا غرب استان تهران در خصوص تبلیغات وسوسه انگیز در فضای مجازی و برخورد غیرمنطقگلزار: از اسم من سوء استفاده می شود، مراقب باشید +عکس
اتفاقی تازه در فضای مجازی گلزار از اسم من سوء استفاده می شود مراقب باشید عکس محمدرضا گلزار بازیگر سینمای ایران میگوید که یک نفر دارد از نامش در اپلیکیشن ارتباطی لاین سوء استفاده میکند به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز سوءاستفاده از نام و هویت بازیگران سینمای ایران در فضای مجمراقب برخي رفتارهاي کودکان باشيد
۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۵۱ق ظ مراقب برخي رفتارهاي کودکان باشيد موج - چگونه از سوءاستفاده رفتاري و جنسي از کودکانمان باخبر شويم به گزارش خبرگزاري موج به نقل از ياهو طبق آخرين بررسي ها بيشتر مشکلات رواني در بين کودکان به دليل رفتارهاي غلط والدين به خصوص سپردن تربيت کودکان به مربيعکس/ عذر عجیب برای ارائه قلیون به خانمها!
تابلوهای سرکاری عکس عذر عجیب برای ارائه قلیون به خانمها سرویس کشکول جام نیوز پارسینه 206 ۳۱ ۰۱ ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۰مراقب باشید که در صفحات اجتماعی خود چه می نویسید
مراقب باشید که در صفحات اجتماعی خود چه می نویسید مربی که پس از انتشار پستی در فیس بوک از کار اخراج شد گفت درس بزرگی از این جریان گرفتم که هر پستی را فضای عمومی به اشتراک نگذارم به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران رئیس زنی در تکزاس پس از اینکه متوجه یکی از پست های او-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها