تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869535770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیر بهداشت:پروژه های خیرساز معاف از مالیات می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر بهداشت:پروژه های خیرساز معاف از مالیات می شوند شیراز - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:با هدف روان سازی فعالیت های خیرین عرصه سلامت،توافق هایی با مسوولان ذی ربط انجام شده تا پروژه های خیرساز از معافیت مالیاتی برخوردار شوند.


به گزارش ایرنا سید حسن هاشمی روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت مرحوم سید نصرالله هاشمی یکی از خیرین عرصه سلامت در شیراز، اظهار کرد:هم اینک پروژه های خیر ساز و هیات امنایی برای وارد کردن تجهیزات خود از معافیت های بیمه ای و گمرکی بهره مند هستند.
وزیر بهداشت ادامه داد:همچنین دولت یازدهم با هدف کمک به پروژه های درمانی خیرساز، در نظر دارد بیمارستان های خیریه ای که دولت پیشین، تامین 40 درصد از منابع مالی آنها را متعهد شده بود، اجرایی کند.
دکتر هاشمی افزود: دانشگاه های علوم پزشکی نیز در حد توان خود پروژه های خیر ساز عرصه سلامت را حمایت و کمک خواهند کرد.
وزیر بهداشت در بخش دیگری از مطالب خود گفت:انجام فعالیت های خیرخواهانه در فارس پیشینه ای دیرینه دارد و در دهه اخیر این مهم با حضور خیرین عرصه سلامت جانی دوباره یافته و بار بزرگی را از روی دوش دولت ها برداشته است.
هاشمی افزود:در دهه اخیر، خیرین فارس با حمایت های ویژه از بخش های مختلف بهداشت و درمان، تحول چشمگیری در عرصه سلامت این استان ایجاد کرده اند.
وی اظهار کرد: برای کمک به پروژه های خیر ساز در استان فارس ، توافقنامه ای با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) منعقد شده که بر اساس آن مقرر شده برخی از املاک متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این قرار گاه فروخته شود.
وزیر بهداشت بیان داشت:بر اساس مفاد این توافقنامه، 70 درصد از درآمد حاصل از فروش این املاک برای کمک به پروژه های خیرساز و امور درمانی به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اختصاص می یابد و 30 درصد دیگر آن در اختیار مجمع خیرین تامین سلامت فارس قرار می گیرد.
شادروان سید نصرالله هاشمی از موسسان مجمع خیرین تامین سلامت فارس بود و در سه دهه اخیر در اغلب امور خیر این استان و پروژه های درمانی خیرساز شیراز مشارکت داشت.
زنده یاد نصرالله هاشمی در بیستم اسفند سال 93 دعوت حق را لبیک گفت.

** بیمارستان ویژه بانوان یکی از نیازهای کشور است
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی همچنین در ادامه سفر خود به شیراز ، پنجشنبه در نشست هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس در شیراز گفت:ایجاد بیمارستان ویژه بانوان یکی از نیازهای کشور است که باید در همه استان ها راه اندازی شود.
هاشمی ادامه داد: این گونه بیمارستان ها در کشورهای دیگر برای بهره مندی هرچه بیشتر زنان از درمان های تخصصی ویژه، مرسوم است اما راه اندازی این نوع مراکز درمانی در ایران به تعویق افتاده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: اقدام بانوان خیر در استان فارس برای احداث بیمارستان تخصصی بانوان ستودنی است و دولت در زمینه های مختلف از این پروژه حمایت خواهد کرد.
هاشمی اضافه کرد:در چارچوب حمایت دولت از پروژه های درمانی خیر ساز، به بیمارستان خیر ساز تخصصی ویژه بانوان شیراز 100 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.
عضو هیات مدیره بیمارستان تحصصی بانوان در شیراز نیز در این نشست گفت:این بیمارستان 200 تختخوابی در زمینی با زیربنای 29 هزار مترمربع در کنار بیمارستان قلب الزهرا (س) شیراز احداث می شود.
عالمتاج صمصامی ادامه داد: هزینه احداث این بیمارستان 480 میلیارد ریال برآورد شده که زنان خیر فارس آن را تقبل کرده اند .
وی اظهار کرد:همه خدمات پزشکی و اداری این بیمارستان را زنان ارائه خواهند کرد و مدیریت این مرکز درمانی را هیات امنای زنان خیر عرصه سلامت برعهده خواهد داشت.
او بیان داشت:این بیمارستان برای شروع به کار به حمایت های دولت نیاز دارد تا اقدامات اولیه آن با شتاب بیشتری انجام شود.ک/2
6117 /6118 /1596



10/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن