محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827060096
پورنجاتی:اصلاح طلبان، دلواپس انتخابات نیستند/برخی مدیران دولت احمدی نژاد هنوز در دولت هستند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
پورنجاتی:اصلاح طلبان، دلواپس انتخابات نیستند/برخی مدیران دولت احمدی نژاد هنوز در دولت هستند
یکی از مهم ترین موضوعات اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس دهم درباره تایید صلاحیت چهرههای مطرح این جریان است. برای بررسی این موضوعات با دکتر احمد پورنجاتی نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و قائم مقام سابق سازمان صدا و سیما گفت و گو کردیم.وی درباره نقش آقای روحانی خاطر نشان میکند: «آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور باید دو نقش مهم را در این زمینه ایفا کند. اول به عنوان کسی که براساس قانون اساسی وظیفه اجرای قانون اساسی را برعهده دارد. به همین دلیل آقای روحانی باید انتخابات را در یک شرایط رقابتی بالا برگزار کند. لازمه این کار نیز این است که آقای روحانی نسبت به انتخابات موضع گیری صریح داشته باشد تا انتخابات با شاخصهای دقیق تری برگزار شود.وظیفه دوم که به عهده رئیس جمهور،وزارت کشور و مجموعه دولت است این است که وزارت کشور در انتخاب هیاتهای اجرایی خود دقت کند تا افرادی که به صورت سلیقه ای رفتار می کنند در این هیاتها فعالیت نکنند». در ادامه متن گفت و گوی «آرمان» با دکتر احمد پورنجاتی را از نظر می گذرانید.
روز نو : یکی از مهم ترین موضوعات اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس دهم درباره تایید صلاحیت چهرههای مطرح این جریان است. برای بررسی این موضوعات با دکتر احمد پورنجاتی نماینده اصلاح طلب در مجلس ششم و قائم مقام سابق سازمان صدا و سیما گفت و گو کردیم.وی درباره نقش آقای روحانی خاطر نشان میکند: «آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور باید دو نقش مهم را در این زمینه ایفا کند. اول به عنوان کسی که براساس قانون اساسی وظیفه اجرای قانون اساسی را برعهده دارد. به همین دلیل آقای روحانی باید انتخابات را در یک شرایط رقابتی بالا برگزار کند. لازمه این کار نیز این است که آقای روحانی نسبت به انتخابات موضع گیری صریح داشته باشد تا انتخابات با شاخصهای دقیق تری برگزار شود.وظیفه دوم که به عهده رئیس جمهور،وزارت کشور و مجموعه دولت است این است که وزارت کشور در انتخاب هیاتهای اجرایی خود دقت کند تا افرادی که به صورت سلیقه ای رفتار می کنند در این هیاتها فعالیت نکنند». در ادامه متن گفت و گوی «آرمان» با دکتر احمد پورنجاتی را از نظر می گذرانید.
برخی از مقامات دولتی نسبت بهبرخی مسائل درباره اثر گذاری بر فضای سیاسی هشدار داده اند. به نظر شماعلت طرح این سوالها چیست؟
همواره و در تمام مقاطع تاریخی موضوع تأثیرگذاری «قدرت» و «ثروت» برفضای سیاسی مطرح شده و به شکلهای مختلف به آن پرداخته شده است.این در حالی است که پس از انقلاب اسلامی مسئولان تلاش کردند اجازه ندهند این فضا تحت تأثیر قدرت و ثروت قرار بگیرد. دو عامل ثروت و قدرت بر فضای سیاسی میتواند تأثیرگذار باشد.هشدار کنونی نیز متوجه یک پدیده «پیش رو» است.بنده معتقدم باید تمام ذهن خود را معطوف به ابزارهایی کنیم که از راههای غیرمشروع به دست آمده است.هشدار مقامات دولت بهویژه معاون اول رئیس جمهورنوعی پیشگیری است که اتفاقاتی که رخ داده،تکرار نشود.. مردم باید از هشدارهای مسئولان احساس آرامش و اطمینان کنند تا فضا به سمت اعتدال حرکت کند.
دغدغه مهم اصلاح طلبان مساله انتخابات مجلس آینده است.آیا آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور برآمده از تفکر اصلاح طلبی باید در این زمینه کمک کند؟
بنده در مرحله اول باید عنوان کنم که ما نسبت به اصلاح طلبان «دلواپس» نیستیم.ما از انتخابات ریاست جمهوری سال92تاکنون در مدیریت ارشد و کلان کشور شاهد شکل گیری یک گفتمان جدید سیاسی بوده ایم.محتوای این گفتمان بیانگر این بود که تمام کسانی که به کشور و وطن خود علاقهمندند از موضع میهن دوستی در انتخابات شرکت کنند. نکته مهم این مسئله این بود که تمام کسانی که در کشور زندگی می کنند و دارای نگرش و طرز فکر متفاوت نسبت به اداره کشور هستند باید در سرنوشت خود مداخله و در انتخابات به عنوان مظهر تعیین سرنوشت شرکت کنند.در شرایط فعلی هم نباید تغییری در این گفتمان به وجود بیاید. یعنی دلیلی مبنی بر تغییر این گفتمان به وجود نیامده است.فرصت حضور در تعیین سرنوشت باید در اختیار تمام نگرشها و طرز فکرها و همچنین همه شهروندان قرار بگیرد.در نتیجه همه دستگاه هایی که در این زمینه نقش ایفا می کنند به ابزار و مقدمات این مسئله پایبند هستند.از طرف دیگر سخنگوی شورای نگهبان در هفتههای گذشته رد صلاحیت جریانی و جناحی را به طور کلی رد کرد و عنوان کرد که همه جریانهای سیاسی باید در انتخابات شرکت کنند و هیچ جریانی بر جریان دیگر تقدم و برتری ندارد.برای آقای روحانی به عنوان رئیس جمهورباید دو نقش مهم را در نظر گرفت.اول به عنوان کسی که براساس قانون اساسی وظیفه اجرای قانون اساسی را برعهده دارد. به همین دلیل آقای روحانی باید انتخابات را در یک شرایط رقابتی سطح بالا برگزار کند. لازمه این کار نیز رعایت شاخصهای قانونی است.وظیفه دوم که به عهده رئیس جمهور،وزارت کشور و مجموعه دولت است این است که وزارت کشور در انتخاب هیاتهای اجرایی خود دقت کند تا افرادی که به صورت سلیقهای رفتار می کنند در این هیاتها فعالیت نکنند. به هر حال هنوز برخی از مدیران احمدی نژادی که سیاستهایی همسو با دولت را دنبال نمی کنند در بدنه دولت آقای روحانی وجود دارند. این مساله نیز به دلیل کنار گذاشتن مدیران در زمان احمدی نژاد بود که وی گروههای سیاسی منتقد خود را از دستگاههای اجرایی کنار گذاشت.به همین دلیل نیروهای احمدینژادی در لایههای دستگاههای اجرایی کشور نفوذ کردند.نقش اول آقای روحانی می تواند از آستانه انتخابات آغاز شود. رئیس جمهور نباید بین هیچ کدام از جریانهای سیاسی تفاوت قائل بشود. همه جریانهای سیاسی باید در یک شرایط برابر با هم به رقابت بپردازند.در نتیجه یکی از نقشهای آقای روحانی فراگیر و به کل فرآیند برگزاری انتخابات مربوط می شود و بخش دیگر مربوط به دولت و زیرمجموعههای آن می شود.
تفاهم لوزان نقطه عطفی در کارنامه سیاست خارجی آقای روحانی به شمار می رود. با این وجود دلواپسان به شکلهای مختلف تفاهم لوزان را برخلاف مصالح قلمداد می کنند.چرا در شرایط فعلی به چنین رفتاری دست می زنند؟
به طور طبیعی هر فرد یا جریانی تلاش می کند از بحران هایی که در طول زندگی برایش به وجود می آید رهایی پیدا کند و از آن خلاص شود.هیچ انسان عاقلی زندگی در شرایط بحران و چالش پی در پی را برنمی تابد،مگر اینکهدر پی اهداف خاصی باشند مقصود من این است که اگر دولت تلاش می کند کشور را از یک بحران بین المللی عبور بدهد و در پی تحقق منافع ملی و بین المللی کشوربرآمده است باید از وی تشکر و قدردانی کرد. هدف اصلی ما توسعه سیاسی،اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی کل کشور است و نه به نتیجه رساندن یک پرونده بینالمللی که به بخشهای محدودی از قدرت ملی ما مربوط می شود.در نتیجه هر فردی که در پایان بخشی به چالشها و بحرانهای داخلی و بین المللی حرکت کند در پی این است که برای اهداف بزرگتر و مهم تر جامعه فرصت ایجاد کند.این یک شاخص اصلی است که همه گروهها و جریانهای سیاسی نیز به آن تأکید دارند.دولتی که چنین حرکتی را در پیش گرفته تلاش می کند برای فردا و فرداهای جامعه فرصت فراهم کند تا به اهداف والاتری در جهت مطالبات ملت خود دست پیدا کند.کسانی که چنین مسائل مهمی را وسیله ارتزاق سیاسی خود قرار می دهند نمی توان دلسوز واقعی تلقی کرد. این در حالی است که واکنش افکار عمومی و اقشار مختلف جامعه نسبت به این تفاهم مثبت و امیدوارکننده بوده است.البته چنین نیست که اگر موضوع هسته ای ایران به نتیجه مطلوب برسد کشور«گل و بلبل» خواهد شد. خیر، چنین اتفاقی نخواهد افتاد.کسی هم چنین توقعی ندارد.با این وجود مسئله هسته ای به مانند «سنگ» بسیار بزرگی است که باید از پیش رو برداشت.از این نکته نیز نباید غافل شد که در عرصه بین المللی با افراطیون سیاسی روبه روهستیم که تلاش می کنند پرونده هستهای ایران به نتیجه نرسد.
برخی معتقد بودند آقای روحانی به دلیل اینکه بیشتر انرژی خود را معطوف به حل پرونده هسته ای کرده از بهبود فضای داخلی غافل شده است.
بنده معتقدم نباید چنین القا کرد که طراوت و نشاط در عرصه سیاست داخلی به عملکرد دولت بستگی دارد.اگر«زلف» کنش گری سیاسی را به عملکرد دولت گره بزنیم باید به دنبال یک فضای«گلخانه ای» سیاسی باشیم که قابلیتهای فضای طبیعی در عرصه سیاسی را نخواهد داشت.البته نمی توان نقش دولت را در این زمینه به طور کلی نادیده گرفت. به هر حال نگرش و دیدگاه هر دولت بر فضای مدنی و سیاسی جامعه اثرگذار است.با این حال هنگامی که دولت با تعامل مثبتی که با جهان در پیش گرفته و موفق شده به دستاوردهای مهمی در این زمینه دست پیدا کند ،به صورت طبیعی مجال بیشتری برای رسیدگی به امور مدنی و سیاسی پیدا خواهد کرد. من معتقدم کنش گران فعال در عرصه مدنی چه در حوزه احزاب، انجمنها و تشکلهای صنفی و چه در حوزه مطبوعات باید یک بار برای همیشه احساس نیاز به اراده و پشتیبانی دولت را کنار بگذارند.هنر کنش گران سیاسی در جامعه مدنی این است که خودشان بتوانند ایدههای خود را برای اقشار مختلف جامعه تبیین کنند تا به این وسیله جایگاه اجتماعی خود را در بین افکار عمومی ارتقا بدهند.در نتیجه هر چه نقش دولت برای بهبود وضعیت مدنی وسیاسی کمتر باشد،احزاب و تشکلهای مدنی پایدارتر و مستقل تر و از نظر افکار عمومی قابل اعتمادتر خواهند بود.ما باید بیشتر به دنبال این مسئله باشیم که دولتها و برای فضای مدنی وسیاسی ایجاد مزاحمت نکنند و از حقوق مدنی و سیاسی صیانت کنند.نباید بیش از این از دستگاههای دولتی در زمینه فضای مدنی توقع داشت.در جوامع پیشرفته نیز چنین توقعی از دولت وجود ندارد.نباید به محض اینکه اتفاق مهمی در کشور رخ می دهد انگشت اشاره ما به سمت دولت برود.
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]
صفحات پیشنهادی
دلواپسان در زمان دولت محمود احمدی نژاد
دلواپسان در زمان دولت محمود احمدی نژادتاریخ انتشار يکشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۲۴ تقریبا همزمان با آغاز مذاکرات هسته ای در دولت یازدهم صف منتقدان دولت هم شکلی منسجم تر به خود گرفتند و پس از یک همایش در تهران لقب دلواپسان را به خود اختصاص دادند به گزارش خبرآنلاین در واقع واژهآیتالله بیات زنجانی: هنوز عامه مردم نمیدانند در زمان احمدی نژاد چه بلایی به سرشان آمد/ هشت سال دولت قبل٬ وقف
آیتالله بیات زنجانی هنوز عامه مردم نمیدانند در زمان احمدی نژاد چه بلایی به سرشان آمد هشت سال دولت قبل٬ وقفه در تاریخ انقلاب بود یک مرجع تقلید گفت هنوز که هنوز است عامه مردم نمیدانند در آن ۸ سال دولت قبل چه بلایی به سرشان آمد و چه ضربههایی به کشورمان خصوصاً درعرصههای علمیکرباسچی:برخی ازمدیران شهرستانها دل در گرو احمدی نژاد دارند/رقبای ما کار انتخاباتی راشروع کرده اند
کرباسچی برخی ازمدیران شهرستانها دل در گرو احمدی نژاد دارند رقبای ما کار انتخاباتی راشروع کرده اند سیاست > احزاب و شخصیتها - تسنیم نوشت جلسه شورای مرکزی حزب کارگزاران با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور و رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران و غلامحسین کرباسچحمله سنگین وزير كشاورزی دولتهای موسوی، سازندگی و اصلاحات به احمدینژاد
حمله سنگین وزير كشاورزی دولتهای موسوی سازندگی و اصلاحات به احمدینژاد راضي نشد گفت و گو را بدون انتقاد از دولت احمدي نژاد و آسيبهايي كه به بخش كشاورزي زده است آغاز كند براي مثال در واكنش به اين پرسش كه طي سالهاي گذشته شايد به حد كافي خرابيهاي دولت احمدي نژاد در اقتصاد واز جلسات انتخاباتی اصولگرایان در دفتر احمدینژاد تا سخنان اخیر جهانگیری / چرا اصولگرایان قبلا نگران دولتیشدن
از جلسات انتخاباتی اصولگرایان در دفتر احمدینژاد تا سخنان اخیر جهانگیری چرا اصولگرایان قبلا نگران دولتیشدن انتخابات نبودند آیا اصولا دولت احمدینژاد به لحاظ جایگاه حقوقی با دولت روحانی تفاوتی داشته و دارد که دعوت او برای تهیه لیست انتخاباتی و تشیل جلسات پیدرپی در دفترش امریوزیر ارتباطات دولت احمدی نژاد: تصویب طرح استانی شدن انتخابات به اختلافات مذهبی دامن میزند
وزیر ارتباطات دولت احمدی نژاد تصویب طرح استانی شدن انتخابات به اختلافات مذهبی دامن میزند نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه تصویب طرح استانی شدن انتخابات به اختلافات مذهبی دامن میزند گفت تصویب این طرح برخی استانهای کشور را دچار چالش امنیتی میکند به گزارش نامه نیوزپردهبرداری جهانگیری از فعالیتهای انتخاباتی مخالفان دولت و وزرای دولت احمدینژاد: به نیروهای معتدل میگویند ا
پردهبرداری جهانگیری از فعالیتهای انتخاباتی مخالفان دولت و وزرای دولت احمدینژاد به نیروهای معتدل میگویند اگر کاندیدا شوند با آنها برخورد میشود اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود جلسه شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور وقطعنامه هایی که در دولت احمدی نژاد علیه ایران تصویب شد
قطعنامه هایی که در دولت احمدی نژاد علیه ایران تصویب شد سیاست > دیپلماسی - ایسنا نوشت قطعنامه 1696 قطعنامه 1696 شورای امنیت سازمان ملل متحد که در تاریخ 31 جولای 2006 تصویب شد سندی بینالمللی دربارهٔ بررسی وضعیت پایبندی ایران به معاهده منع گسترش سلاح هستهاپایداریها؛ یازدهمین کارت زرد را در جیب دولت گذاشتند /وزرای روحانی، برنده دریافت «کارت زرد» در مقایسه با وزرای
پایداریها یازدهمین کارت زرد را در جیب دولت گذاشتند وزرای روحانی برنده دریافت کارت زرد در مقایسه با وزرای احمدینژاد دولت روحانی در 20 ماه 11 کارت زرد را از مجلس شورای اسلامی دریافت کرده است این در حالیست که وزرای دولت دهم در 4 سال دوران این دولت 8 کارت زرد از بهارستان نشی15فقره کلاهبرداری زنجانی پیش از ورود به عرصهنفت /دولت احمدینژاد هیچ اقدامی نکرد
15فقره کلاهبرداری زنجانی پیش از ورود به عرصهنفت دولت احمدینژاد هیچ اقدامی نکرد عضو کمیته تحقیق درباره اموال بابک زنجانی با بیان اینکه زنجانی پیش از ورود به عرصه معاملات نفتی با سه شناسنامه فعالیتهای اقتصادی خود را انجام میداده است گفت همچنین در آن دوران وی حدود 15 تخلجزئیات مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در عمان در دولت دهم/ ماجرا نامه سلطان عمان به احمدی نژاد
جزئیات مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در عمان در دولت دهم ماجرا نامه سلطان عمان به احمدی نژاد سیاست > احزاب و شخصیتها - علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژِی اتمی در یک برنامه تلویزیونی درباره آغاز مستقیم مذاکرات با آمریکا در دولت دهم توضیحاتی ارائه کرد لطفا منتظر بمانهمپیمانی انتخاباتی دولتیها و اصلاحطلبان در خیمهگاه هستهای
مهر گزارش میدهد همپیمانی انتخاباتی دولتیها و اصلاحطلبان در خیمهگاه هستهای شناسهٔ خبر 2561460 یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۵۷ سیاست > احزاب و تشکلها آنچه در اظهارات اصلاحطلبان از سال گذشته تاکنون مشترک به نظر میرسد حمایت تمام قد از دولت و بهرهبرداری از توافق احتمالی هدبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در کرمانشاه: افراد کارآمد در دولت احمدینژاد مقدم بر افراد دولتهای خاتمی یا رفسن
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در کرمانشاه افراد کارآمد در دولت احمدینژاد مقدم بر افراد دولتهای خاتمی یا رفسنجانی هستنددبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت اگر فردی از دولت احمدینژاد و کارآمد باشد مقدم بر فردی است که در دولتهای خاتمی یا رفسنجانی بدون کارآمدی بوده است به گزارش خبرپژمانفر در گفتوگو با فارس: مذاکرات برای برخی کمپین انتخاباتی شده است/ اظهارات جهانگیری مصداق ورود دولت به انت
پژمانفر در گفتوگو با فارس مذاکرات برای برخی کمپین انتخاباتی شده است اظهارات جهانگیری مصداق ورود دولت به انتخابات بودنماینده مردم مشهد در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر مذاکرات برای دولتیها و اصلاحات به منزله کمپین انتخاباتی تلقی شده گفت اظهارات جهانگیری در جمع حزب کارگزارانوزارت خارجه دوم؛ وزارتخانه مضطر/ میراث دولت احمدینژاد در اوپک، دست بسته ایران در وین
وزارت خارجه دوم وزارتخانه مضطر میراث دولت احمدینژاد در اوپک دست بسته ایران در وین اقتصاد > انرژی - هفته نامه صدا نوشت «برای اولین بار بعدازظهر 28 اسفند با گرفتن وام از بانک مرکزی حقوق کارکنان نفت را پرداخت کردیم » «وزارت نفت سال گذشته روزی 12علیخانی:بعضي از استانداران خارج از سياستهاي دولت عمل ميكنند/زمينهاي براي بازگشت احمدينژاد نيست/منتقدان دول
علیخانی بعضي از استانداران خارج از سياستهاي دولت عمل ميكنند زمينهاي براي بازگشت احمدينژاد نيست منتقدان دولت روحاني در جامعه نفوذي ندارند مشاور پارلماني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه تركيب مجلس دهم در زمان حاضر قابل پيشبيني نيست گفت با اين حال طبيعي است مانند ادوبمب ساعتی دولت احمدی نژاد برای روحانی!
برنامه هدفمندسازی یارانهها بمب ساعتی دولت احمدی نژاد برای روحانی چه میشود کرد که هدفمندی یارانهها به شکل موجود بمب ساعتی است که دولت احمدینژاد برای دولت روحانی به میراث گذاشته است و بر اساس آن تاکنون پرداخت نقدی به فهرست یارانهبگیران بدون هیچ استثنایی صورت گرفته است ب-
گوناگون
پربازدیدترینها