تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860483217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سه شنبه جمعی از مسئولان نظام برای گرفتن حقشان تحصن خواهند کرد! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سه شنبه جمعی از مسئولان نظام برای گرفتن حقشان تحصن خواهند کرد!
جمعی از مسئولان فعلی و سابق نظام که از پیگیری های گوناگون یک پرونده مرتبط با خود از مراجع قانونی مختلف در ادوار مختلف خسته شده و به نوعی به ستوه آمده اند، قرار است میانه های هفته آینده مقابل مجلس شورای اسلامی تحصن کرده و به این روش حقوق از دست رفته خود را احیا کنند؛ از این عجیب تر چه چیزی سراغ دارید؟!
کد خبر: ۴۹۶۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹ - 29 April 2015




چند بار در مراجعه به ادارات مختلف کارتان آنقدر گره خورده که احساس ناچاری کرده‌اید؟ می‌خواهیم خبر عجیبی را به اطلاعتان برسانیم که شاید خوشحالتان کند، شاید از شنیدنش عصبانی و ناراحت شوید و شاید هم خوشحال شوید از اینکه می‌بینید مشکلاتی که بدانها مبتلا هستید، مشکل شخص شما نیست و همه، حتی مسئولان نظام، با آنها دست به گریبانند و همانقدر که شما را به ناچاری می‌رسانند، آنها را هم به ورطه ناچاری سوق می‌دهند!

به گزارش «تابناک»، هفته آینده قرار است تحصنی برای احقاق حقوق برخی مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شود که در نوع خود عجیب ترین تحصنی است که سراغ داریم؛ هم در کشورمان و هم احتمالا در سطح تمامی کشورهای جهان.

این ادعا زمانی مهر تایید می‌خورد که نگاهی به فهرست متحصنان بیاندازید:

مهندس چمران (رئیس شورای اسلامی شهر تهران)، دکتر معین (وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری)، معصومه ابتکار (معاون رئیس جمهور)، مهندس محلوجی (وزیر سابق صنایع و معادن)، مهندس کازرونی (وزیر سابق مسکن)، حجت الاسلام حجتی کرمانی (نماینده سابق مجلس خبرگان و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی)، دکتر سجادپور (سفیر سابق کشورمان در سازمان ملل و مدیر کل دفتر سیاسی و بین الملل)، مهندس مزجی (فرماندار سابق و معاون بنیاد مستضعفان و معاون بنیاد شهید)، دکتر افتخار جهرمی (رئیس کانون وکلای کشور و رئیس دانشگاه حقوق)، دکتر خلج (معاون وزیر کشاورزی)، دکتر دانش یزدی (معاون وزیر امور خارجه) و...

اما علت گردهم آمدن این افراد سرشناس و با سابقه که جمعی از ایشان هنوز در راس امور مختلف هستند، چیست و چه چیزی ایشان را آنقدر به ستوه آورده که راهی جز تحصن مقابل مجلس شورای اسلامی نیافته‌اند و حاضر شده‌اند که تبدیل به سوژه نخست رسانه ها شده ولی گره از کارشان باز شود؟ براستی چه گرهی پیش روی ایشان قرار دارد که تا این اندازه حل ناشدنی ست؟

ماجرا به چند دهه پیش تر باز می‌گردد؛ به سال 1367 که این جمع از مدیران (که چه بسا آن زمان برخی از ایشان از جمله مدیران هم نبوده‌اند) و ده ها تن دیگر، واحدهایی از وزارت مسکن و شهرسازی وقت خریداری کردند که پس از قریب به سه دهه هنوز نتوانسته‌اند سند آن را دریافت کنند و همه پیگیری هایشان در این باره نیز راه به جایی نبرده است.

در بخشی از نامه‌ای که هیات مدیره این مجتمع مسکونی به «تابناک» نوشته، درباره روند پیگیری های حقوقی برای رفع مشکل مالکان آمده: «در این مدت [قریب به 30 سال گذشته] ساکنان و هیات مدیره بارها و بارها با مراجعات حضوری و نامه نگاری به وزارت مسکن و شهرسازی و دیگر نهادهای مسئول، خواستار احقاق حق واضح و مسلم خود شده‌اند که دستور رئیس جمهور وقت، حجت الاسلام والمسلمین آقای هاشمی رفسنجانی به وزیر وقت جناب آقای عبدالعلی زاده جهت تنظیم و تسلیم اسناد به مالکین از آن جمله است که متاسفانه هیچ اقدامی تا کنون صورت نپذیرفته.»

در ادامه نامه توضیحاتی درباره پرداخت کل بهای ملک و فاقد امتیاز و تسهیلات بودن آن ارائه شده و تاکید شده که عرصه ملک اوقافی بوده و در ادامه به مشکلاتی که از قبل صادر نشدن سند برای این املاک متوجه مالکان شده، اشاره شده و آمده: «در آخرین اقدام، هیات مدیره با شرح کامل ماوقع و طی نامه شماره... در تاریخ 16/6/1393 ... مراتب و درخواست رسیدگی کتبا به استحضار جناب اقای آخوندی [وزیر راه و شهرسازی فعلی] ارسال ولیکن به رغم پیگیری های مکرر بعدی، در کمال تعجب هیچ جوابی از جانب ایشان صادر نگردید!»

البته جدای این نامه نگاری، درخواست ملاقات با وزیر راه و شهرسازی هم که «ابتکار» تقدیم وی کرده بود، جواب نگرفته و درخواست حضوری «چمران» برای ملاقات با هیات مدیره این مجتمع مسکونی که «صاحبقرانیه» نام دارد هم پذیرفته نشده تا راه مسئولان ساکن صاحبقرانیه به کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیافتد.

آن گونه که هیات مدیره صاحبقرانیه می‌گویند، این تصمیم نیز نتوانسته گرهی از کارشان باز کند چراکه واکنش کمیسیون اصل نود به طرح مشکلشان، چیزی بیشتر از «راهنمایی به پیگیری از مجاری دیگر» نبوده و هیچ راهی به احقاق حق ایشان نگشوده است تا تنها یک چاره پیش پای این مسئولان باشد؛ تحصن!

بر این اساس، صبح سه شنبه هفته آتی یعنی ساعت 10:30 روز پانزدهم اردیبهشت ماه 1394، موعد تحصن هشتاد خانواده مالک مجتمع مسکونی صاحبقرانیه مقابل مجلس شورای اسلامی تعیین شده که اگر به برگزاری این تحصن منجر شود، می‌توان مدعی بود یکی از عجیب ترین اتفاقات و از نادرترین اعتراضات مدنی در تاریخ کشورمان به وقوع پیوسته است.

این در حالی است که اگر چنین اتفاق بزرگی را عجیب بخوانیم، در حق بسیاری نابسامانی های موجود در نظام اداری کشورمان کوتاهی کرده‌ایم چراکه می‌دانیم بوروکراسی ناکارآمدی که جمعی از مسئولان را اینقدر به ستوه می‌آورد که تصمیم به تحصن می‌گیرند، بی شک تاکنون بسیاری از مردم را زیر دست و پای خود له نموده و استعداد له نمودن شمار بسیار زیادتری را داراست!

البته استدلالمان تا جایی صحیح است که این تحصن برپا شود وگرنه زمانی که بشنویم مشکل ساکنان و مالکان صاحبقراینه با وعده تحصن، فالفور و به سرعت حل شده، جا دارد که از صاحبقرانیه و مشکل مالکانش عبور کرده و نگران دردهای بزرگتری باشیم!

گفتنی است که مستندات این خبر و همچنین رونوشت نامه نگاری های مالکان مجتمع مسکونی صاحبقرانیه به وزارت راه و شهرسازی و کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نزد «تابناک» محفوظ است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن