محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842147509
![نمایش مجدد: - کری در خاک ایران refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
- کری در خاک ایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ چهارشنبه نهم اردیبهشت 1394 کری در خاک ایران تهران-ایرنا- حضور «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا درمحل اقامتگاه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل و دیدار و گفت و کو با «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان در روزنامه های امروز به عنوان تغییر رویه ی آمریکا در رابطه با ایران تعبیر شد.
![کری در خاک ایران](http://img7.irna.ir/1394/13940209/81589603/81589603-6419830.jpg)
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه نهم اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
***میهمان 100 دقیقه یی ایران
روزنامه ی «ابتکار» در گزارشی در این ارتباط نوشت: تابویی دیگر در مناسبات شکسته و پیشرفتی در روند بررسی مسائل حاصل شد. وزرای خارجه ایران و آمریکا درمحل اقامتگاه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با یکدیگر دیدار کردند. این اولین باری است که یک مقام آمریکایی در این محل حاضر می شود. وزیر امورخارجه کشورمان بعد از دیدار با همتای آمریکایی خود گفت که نگرانی خود را نسبت به بحثهای مطرح شده در داخل آمریکا به ایشان منتقل کردیم که وزیر امور خارجه آمریکا بار دیگر تاکید کرد آمریکا بر تعهدات بین المللی خود فارغ از مشکلات داخلی خود پایبند خواهد بود.
روزنامه ی «مردم سالاری» هم در مطلبی نوشت: کنفرانس سالانه بازنگری در معاهده منع اشاعه تسلیحات هسته ای فرصتی شده است تا افسران دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در آن به حقوق هسته ای ملت ایران تاکید و رژیم صهیونیستی را به عنوان تهدید بین المللی معرفی کنند. پر واضح است در این بین مهمترین اتفاق حضور جان کری در محل اقامت سفیر ایران در سازمان ملل و مذاکره دوجانبه ایران و آمریکا در سطح وزیرخارجه آنهم در خاک ایران ولو در نیویورک است.گفتنی است براساس قوانین بین المللی محل اقامت سفرای هر کشور به منزله خاک آن کشور است. بدین ترتیب، اولین ورود یک وزیر خارجه آمریکا به حوزه تحت فرمان ایران پس از انقلاب رقم خورد.
مردم سالاری در ادامه نوشت: باز اگر از این موضوع نیز بگذریم مواضع ظریف و کری در نیویورک جالب توجه است زیرا وزیرامورخارجه کشورمان در بدو ورود به آمریکا با توپ پر و به زبان دیپلماتیک پیام مقاومت را به آمریکایی ها مخابره کرد و به نظر می رسد مذاکرات ظریف-کری به خوبی پیش رفته که وزیر امورخارجه آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانس سالانه معاهده منع اشاعه تسلیحات هسته ای از نزدیک شدن به توافق جامع هسته ای خبر داد.
روزنامه ی «آرمان» هم در یادداشتی نوشت: رایزنی کری با وزیر امور خارجه کشورمان در محل اقامت سفیر جمهوری اسلامی در نیویورک که خاک ایران محسوب می شود نوید هر چه بیشتر شدن امیدها به آمریکا برای تغییر رویه گذشته اش است. حضور کری در محل اقامت سفیر ایران را می توان فتح بابی دانست برای تغییر سیاست های خصمانه آمریکا و به نتیجه رسیدن مذاکرات ایران با قدرت های 1+5. مسئله ای که در گام نخست می بایست به گشایش امور ملت ایران در عرصه های اقتصادی منجر شده و به لغو یکباره تحریم ها پس از توافق هسته ای بینجامد.
«فیاض زاهد» استاد دانشگاه هم در یادداشتی در روزنامه ی «قانون» از فرصت های ایران در سفر ظریف به نیویورک گفت و نوشت: تا اینجا نکته مهم این سفر را باید حرکت نمادین جان کری وحضور در دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک دانست.اتفاقی که بیش از سی سال بود رخ نداده بود. دفاتر نمایندگی ها خاک آن کشور به حساب می آیند و فکرمی کنم آقای کری با این کار پیامی روشن به مقامات ایران داده که آقای اوباما پیشگام در ارتباط با آقای روحانی است، و وزیر امور خارجه آمریکا هم در این مسئله پیشگام است و با مذاکرات 1+5 که در واقع مذاکرات بین ایران و آمریکا است فصل مشترکی را در روابط دو کشور آغاز کرده است.
سرمقاله ی روزنامه ی «تجارت» هم امروز به این موضوع اختصاص یافت.
در بخشی از این مطلب با عنوان «پیام های حضور کری در خاک دیپلماتیک ایران» آمده است: انتخاب این مکان برای مذاکره با ایران توسط جان کری، طبیعتا اتفاقی نیست و آن را حداقل دارای سه پیام اصلی می توان دانست. نخست آنکه این دیدار نخستین حضور یک مقام رسمی بلندپایه آمریکا در مکانی متعلق به ایران –بخوانید جزو خاک دیپلماتیک ایران- است و به همین دلیل می تواند نشانه ای از عزم آمریکا برای گذر از دیوار بلند بی اعتمادی بین دو کشور طی 36 سال گذشته باشد. دوم اینکه جان کری با این اقدام تلاش کرده عزم دولت اوباما را برای توافق با ایران و حمایت از توافق هسته ای روز سیزدهم فروردین نشان دهد.
تجارت در ادامه نوشت: اما پیام سوم که از مجموع رویدادهای ماههای ا خیر و همچنین پیامهای فوق ایجاد می شود این است که دولت باراک اوباما که آخرین ماه های حیات خود را سپری می کند، با تمام وجود تلاش دارد توافق با ایران را نهایی کرده و به عنوان یک موفقیت دیپلماتیک درکارنامه دموکرات ها ثبت کند.
در ادامه آمده است: این می تواند نقطه مثبتی برای مذاکره کنندگان ایرانی هم باشد که در مذاکرات دست بالا را دارند و همین دست بالا موجب شده جان کری به محل اقامت نماینده ایران بیاید و 100 دقیقه میهمان ایران باشد.
***هشدار به دلالان تحریم
سخنان دیروز حجت الاسلام «حسن روحانی» رییس جمهوری در مراسم بیست و ششمین جشنواره ملی «امتنان از جامعه کار و تولید» در روزنامه های امروز بازتاب یافت.
بسیاری از روزنامه ها چون «ایران»، «آرمان»، «شهروند»، قانون، ابتکار و ... بخشی از سخنان روحانی مبنی بر اینکه «دلالان تحریم به فکر شغل دیگری باشند» را در تیتر گزارش های مرتبط خود برجسته کردند.
روزنامه ی «جمهوری اسلامی» در گزارشی در این مورد از زبان روحانی نوشت: دلالان تحریم، به فکر شغل دیگری از هم اکنون باشند. ما به حول و قوه الهی با هدایت مقام معظم رهبری با حمایت ملت ایران راه تعامل سازنده با جهان را ادامه خواهیم داد. کسی در دنیا نمی تواند فشار و تحریم بر ایران را در ماه ها و سال های آینده ادامه دهد. سازمان تحریم در حال فروریزی کامل است.
یادداشت هایی هم در مورد این بخش از سخنان روحانی در روزنامه ها منتشر شد.
روزنامه ی «آفتاب یزد» در سرمقاله ی خود با عنوان «شغل دلالان تحریم پس از توافق» به قلم «داریوش قنبری» نماینده پیشین مجلس نوشت: بهتر است این افراد به دنبال مشاغل دیگری باشند و به جای آنکه با روش های ناپسند مال و ثروت جمع آوری نمایند و از جیب مردم ارتزاق کنند به فکر منافع ملت باشند . شاید بهترین راهکار این باشد. پول هایی که از طریق دور زدن تحریم ها به دست آورده اند را اگر هم نمی خواهند پس دهند حداقل آن هارا سرمایه گذاری کنند تا این بیکارانی که در کشور هستند از قبل این پول ها که متعلق به خودشان است به نوعی مشغول کار شوند .
روزنامه ی «فرهیختگان» هم در مطلبی نوشت: کاسبان تحریم، افراد و جریان هایی هستند که مساله اول و آخرشان این است که می خواهند جغرافیای تجاری اقتصادی ایران را آنچنان که خود می خواهند ترسیم کنند. تحریم، مذاکره، تحریم و باز هم مذاکره و این چرخه باطل، بهترین شرایط برای این دسته بوده است. شرایطی که در آن، اقتصاد بسته می ماند و انحصار این گروه های نزدیک به قدرت حفظ می شود.
این روزنامه همچنین گفت و گویی را با «سعید لیلاز» اقتصاددان در این زمینه منتشر کرد. فرهیختگان از زبان لیلاز در مورد این افراد منفعت جو نوشت: در کنار سازمان تحریم یک سازمان دلالی بزرگ به وجود آوردند تا بتوانند از این تحریم ها بهره ببرند. حدس من این است که از اقتصاد ایران در این سال ها بین 200 تا 400 میلیارد دلار پول از بین رفته است. حدود 100 میلیارد دلار هم در مابه التفاوت نرخ سود بانکی و نرخ تورم رسمی کشور بوده که از بین رفته است.
به گفته ی لیلاز حالا این تحریم ها که در حال از بین رفتن است، دلالانی که این تحریم ها را به وجود آورده اند و شدت داده اند، و هم موفقیت آن را تضمین کرده اند برای اینکه کاسبی کنند، باید به دنبال کار دیگری بروند. چون آن بساط در حال برچیده شدن است.مشخص است که گروه دلالان و کاسبان تحریم به این زودی و به راحتی نمی خواهند از صحنه خارج شوند و دائما در کشور در فضای اقتصادی و سیاسی کشور ایجاد تنش خواهند کرد. تشنج علامت فعال بودن و فعال ماندن این گروه در سال های آینده خواهد بود.
«صیانت از اشتغال کارگران و ایجاد فرصت های شغلی اولویت دولت است» بخش دیگری از گفته های روحانی است که در عنوان گزارش مرتبط روزنامه ی «کاروکارگر» برجسته شد.
روزنامه ی «افکار» هم بخش دیگری از گفته های روحانی مبنی بر اینکه «عزت ایران روزیست که در آن بیکارنباشد» را تیتر زد.
«توافق هسته ای نقطه شروع حل معضلات اساسی است» هم بخش دیگری از گفته های روحانی است که در روزنامه ی «اطلاعات» برجسته شد.
اطلاعات از زبان روحانی نوشت: برخی فکر می کنند در ماجرای مذاکرات هسته ای دولت تنها دنبال این است که یک معضل به نام پرونده هسته ای را حل کند، پرونده هسته ای و حل آن اولین گام برای حل معضلات اساسی است.
***استمرار صلاحیت نمایندگان فعلی برای انتخابات بعدی
دیروز مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به طرح دوفوریتی الحاق یک جزء به ماده 29 قانون انتخابات مجلس، مصوب کرد که صلاحیت نمایندگان کنونی در صورت ثبت نام در انتخابات برای دور بعد استمرار یابد. این طرح که از دید بسیاری از تحلیلگران از سد شورای نگهبان نخواهد گذشت، اقدامی است که برای هموارسازی حضور مجدد نمایندگان کنونی در مجلس آینده است.
روزنامه ی «اعتماد» در گزارش خود در این مورد نوشت: هوای صحن علنی مجلس بیش از اندازه انتخاباتی است. اگر تا چندی پیش امور انتخاباتی در جلسات پشت پرده نمایندگان بود حالا بحث علنی تر شده است. حالا نمایندگان به مصوبه ای رای مثبت دادند که بر اساس آن برای انتخابات مجلس بعدی نیازی به بررسی صلاحیت شان نیست و تنها اگر مدرکی دال بر شبهه به صلاحیت شان باشد شورای نگهبان حق بررسی صلاحیت آنها را دارد. انگار نه انگار که رد صلاحیت نمایندگان برای انتخابات بعدی در سال های گذشته چقدر بحث برانگیز شده بود.
اعتماد در ادامه نوشت: دیروز دست های نمایندگان روی دکمه موافق فشرده شد تا این بار نه برای «مردم» که برای خود «نمایندگان» کار آسان شود. مصوبه دیروز به شورای نگهبان رفت اما بعید است که شورای نگهبان به چنین «تبعیضی» رای مثبت بدهد. بعید است که ٢٩٠ نماینده از دو مرحله بررسی صلاحیت مستثنی شوند. نمایندگان این بار «دولت» را از روند نظارت بر خودشان حذف کردند. دولت مخالف با اصلاحات مجلس است. رییس مجلس و نواب رییس هم مخالفند اما هیچ نماینده ای در مورد مصوبه خودخواهانه دیروز مجلس اظهارنظر نمی کند و انگار ٢٩٠ نماینده مجلس از اینکه از همین حالا تایید صلاحیت شده باشند بدشان نمی آید.
روزنامه ی ابتکار هم در گزارشی در این ارتباط نوشت: پس از تصویب قوانینی درباره احتساب دوران نمایندگی به عنوان معادل مدرک کارشناسی ارشد – حداقل مدرک تعیین شده برای احراز شرایط کاندیداتوری مجلس – حال وکلای ملت برای خود قانونی وضع کرده اند که به موجب آن صلاحیت نمایندگان فعلی مجلس برای انتخابات دوره آتی نیز استمرار خواهد یافت. نمایندگان بدین شکل در تلاشند مانع رد صلاحیت را از سر راه حضور مجدد خود در مجلس بردارند.
روزنامه ی قانون هم در مطلبی با عنوان «رفع دلواپسی نمایندگان فعلی از احراز صلاحیت» نوشت: مسئولان اجرایی و غیر اجرایی تلاش دارند سهمی از این رقابت داشته باشند. در این میان نمایندگان کنونی مجلس برای ادامه عمر نمایندگی شان تلاش بیشتری دارند. آنها با ارائه طرح های متفاوت از جمله، استانی شدن انتخابات مجلس، طرح جامع قانون احزاب و طرح الحاق ماده ای به قانون انتخابات مجلس، سعی می کنند راه های رسیدن مجدد به کرسی های سبز بهارستان را برای دیگران سخت و برای خود سهل کنند. البته تمام برنامه ها و طرح های نمایندگان با ایرادهایی مواجه است و کمی کار را برای آنها نیز سخت می کند اما در نهایت با رای های بالا طرح ها را از صحن علنی به شورای نگهبان می فرستند تا هر چه زودتر تکلیف انتخابات پایان سال مشخص شود و آنها با خیالی آسوده سال آخر مجلس نهم بر کرسی های سبز خود تکیه بزنند.
«احمد شیرزاد» تحلیلگر مسایل سیاسی هم در یادداشتی در روزنامه ی آرمان نوشت: برخی نمایندگان موضوع بررسی صلاحیت ها را به عنوان یک مقوله قانونی ارزیابی می کنند و نسبت به آن حساسند؛ چنانکه سخنی در طول دوره نمایندگی بر زبان جاری نمی کنند که به تصور خودشان موجب تردید در تایید صلاحیتشان شود اما آنها باید بدانند وظیفه ذاتی نمایندگی که اقتضای آن شجاعت در بیان است را دچار خدشه می کنند.
شیرزاد در ادامه نوشت: به گمانم مصوبه روز گذشته مجلس که حتی انتقاد برخی نمایندگان اصولگرا را به دنبال داشت مورد تایید نهایی قرار نخواهد گرفت و در صورت تایید این سوال باقی خواهد ماند که مجالس قبلی با مجلس نهم چه تفاوتی دارند. جالب است نمایندگان مجلس نهم تنها برای خود چنین مصوبه ای را داده اند. اگر قرار است این مصوبه را به مجالس هفتم و هشتم هم تعمیم دهند چرا به مجالس قبلی که اصلاح طلبان در اکثریت بودند، تعمیم داده نشود؟
روزنامه ی «خراسان» هم در سرمقاله ی خود نوشت: مصوبه دیروز نمایندگان مبنی بر استمرار صلاحیت شان هرچند می تواند منطبق بر اصل برائت باشد اما قطعا با ملاک "میزان حال فعلی افراد است نه حال چهار سال قبل آنها" متناقض است. از این گذشته بسیاری از همین نمایندگان به کرات و به درستی تصریح کرده اند که در سمت های دولتی اصل برائت جاری نیست و باید شرایط فرد برای آن سمت احراز شود اصلی که شورای نگهبان نیز بر اساس آن قائل به استصحاب نبوده و باید شرایط کاندیداها را احراز نماید. گذشته از این براساس این طرح برای نامزدهایی که نماینده بوده اند، اصل بر دارا بودن صلاحیت قرار داده می شود مگر آن که خلافش ثابت شود اما درباره دیگران اصل بر عدم صلاحیت است و آنها نیازمند احراز صلاحیت هستند که خود تبعیض آشکار و مغایر با چند اصل قانون اساسی از جمله اصل های 19 و 20 قانون اساسی است.
***موافقان و مخالفان کاهش نرخ سود سپرده بانکی
تکلیف نرخ سود بانکی دیروز در جلسه شورای پول و اعتبار با حضور همه ی اعضا از جمله رییس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی مشخص شد. بر اساس تفاهم بانکداران نرخ سود سپرده های بانکی 20 درصد تعیین شد. روزنامه های اقتصادی یادداشت های زیادی را در مورد این موضوع منتشر کردند.
روزنامه ی «جهان اقتصاد» سرمقاله ی خود را به این موضوع اختصاص داد و نوشت: بالا بودن نرخ سود از یک سو انگیزه صاحبان پس انداز و نقدینگی را برای ورود به عرصه کسب وکار کم می کند، زیرا می توانند با سپردن پولشان به بانک، سودی بی دردسر و بدون ریسک کسب کنند. از سوی دیگر، با افزایش قیمت تمام شده منابع نقدی که بانک ها جمع آوری کرده اند، ناگزیر باید نرخ سود تسهیلات اعطایی افزایش یابد تا هزینه های بانک ها تأمین شود، و در جریان فعالیت خود دچار زیان نشوند.
به نوشته ی این روزنامه به این ترتیب، بسیاری از فعالان اقتصادی انگیزه ای برای دریافت تسهیلات و سرمایه گذاری نخواهندداشت، زیرا کمتر رشته فعالیت اقتصادی می توان یافت که بازدهی بالایی داشته باشد و از محل سود آن بتوان چنین نرخ سود گزافی را بازپرداخت نمود. آنان همچنین بر این نکته تأکید می کنند که نرخ سود سپرده ها باید ارتباطی با نرخ تورم داشته باشد. اینک که نرخ تورم پایین آمده، لزومی ندارد که همچنان نرخ بالایی برای سود سپرده ها اعمال شود.
جهان اقتصاد در ادامه نوشت: در مقابل، مخالفان و منتقدان می گویند بانک ها از روش های دیگری می توانند هزینه های فعالیت جاری خود و قیمت تمام شده منابع نقدی را کاهش دهند. کاهش سود تسهیلات بانکی رانت عظیمی را در اختیار افراد خاص قرار خواهدداد، که در گذشته هم از این طریق به ثروت های افسانه ای دست یافته اند. علاوه بر این، کاهش سود سپرده ها موجب خروج نقدینگی از بانک ها و هجوم به بازارهای دیگر می شود، که لزوماً اثر مثبتی بر اقتصاد نخواهدداشت. منتقدان به ویژه بر این نکته تأکید دارند که دخالت در بازار و شیوه دستوری تعیین نرخ سود نمی تواند موفقیت آمیز باشد.
این روزنامه ادامه داد: بالا بودن نرخ سود سپرده ها تنها علت افزایش قیمت تمام شده منابع نقدی بانک ها نیست و حتی نمی توان آن را مهم ترین علت پدیدآورنده این مشکل دانست، و از سوی دیگر، خود معلول عوامل و علت های دیگر است. بنابراین تلاش در جهت کاهش نرخ سود سپرده ها نوعی برخورد با معلول و نادیده گرفتن علت تلقی می شود.
روزنامه ی«جهان صنعت» هم در یادداشتی نوشت: به لحاظ عقلی کاهش نرخ سود بانکی اجتناب ناپذیر است چراکه وقتی نرخ تورم کاهش داده می شود، بالا بودن و منجمد شدن نرخ سود بانکی نه فقط برای تداوم کاهش نرخ تورم مزاحمت ایجاد می کند بلکه باعث به هم ریختگی بازار پولی می شود به همین علت وقتی دولت ها نرخ تورم داخلی را کاهش می دهند متعاقب آن نرخ سود بانکی را به همان نسبت اصلاح می کنند، از این جهت اقدام بانک مرکزی در اصلاح نرخ سود قابل درک و قابل انتظار است.
جهان صنهت در ادامه نوشت: کاهش سود علاوه بر این کارکرد دیگری نیز دارد و آن جلوگیری از رسوب سرمایه ها در بانک ها و سرازیر شدن احتمالی آن در اقتصاد جامعه است. می توان تصور کرد که باقی ماندن نرخ های بالای سود در نظام بانکی به تداوم اقبال جامعه به سپرده گذاری در بانک ها کمک می کند در حالی که کاهش سود، آن دسته از شهروندانی که قابلیت حضور در اقتصاد و کسب ارزش افزوده را دارند، به بیرون کشیدن پول های خود از بانک ها و به جریان انداختن آن در صنعت و خدمات تشویق می کند
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم در ستون سرمقاله ی خود با عنوان « نرخ سود بانکی؛ نه دستور، نه تبانی» نوشت: تجربه دخالت دولت در قیمت گذاری، حتی تعیین نرخ سود بانکی هیچ گاه نه موفق بوده است و نه منطبق با راهبرد آزادسازی اقتصاد کشور که مرتبا از آن دم زده می شود. دنیای اقتصاد ادامه داد: واقعیت این است که با کاهش قابل توجه نرخ تورم و به دنبال آن افزایش تمایل به سپرده گذاری در بانک ها در کنار کاهش حجم واقعی تقاضای تسهیلات گیرندگان برای استقراض از بانک ها، کاهش نرخ سود بانکی باید در مکانیزم طبیعی عرضه و تقاضا اتفاق بیفتد.
به نوشته ی این روزنامه شیوه موجود در نظام بانکی کشور در صورت عدم اصلاح موجب ادامه یافتن واگرایی بین نظام بانکی و بخش واقعی اقتصاد می شود. به این صورت که قدرت چانه زنی بانک ها همواره، متکی به قدرت هماهنگی بانک ها با یکدیگر، بالا خواهد بود و قدرت چانه زنی مشتریان متفرق و پراکنده بسیار پایین و آن گاه دولت برای تنظیم این شکاف مرتبا دست به مداخله می زند.
* گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9275**2054
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
شکری در نطق میاندستور انتظار ملت ایران از مذاکرات رفع یکباره و همه جانبه تحریمها است
شکری در نطق میاندستورانتظار ملت ایران از مذاکرات رفع یکباره و همه جانبه تحریمها استنماینده تالش در مجلس گفت انتظار ملت ایران از مذاکرات رفع یکباره همه جانبه تحریمها به همراه حفظ تمامی حقوق هستهای ایران اسلامی است به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس محمود شکری نمایندخوشبینی «کری» به موافقت کنگره با توافق با ایران
خوشبینی کری به موافقت کنگره با توافق با ایران وزیر امور خارجه آلمان و همتایان اروپایی و آمریکایی وی در جریان نشست G7 ابراز امیدواری کردند که کنگره آمریکا نسبت به توافق هسته ای با ایران نظر مساعدی خواهد داشت فرانک والتر اشتاین مایر به نقل از جان کری همتای آمریکایی اش گفت جانکری: به توافق نهایی با ایران اطمینان دارم/ ظریف: کار بسیار سختی است
با نزدیک شدن به زمان نگارش متن نهایی توافق جامع کری به توافق نهایی با ایران اطمینان دارم ظریف کار بسیار سختی است روحانی دنیا و گروه 1 5 مجلس نمایندگان آمریکا سنا رئیس جمهور و دولت آمریکا و همه بدانند در این توافق اگر پایان تحریم نباشد توافقی نخواهد بود به گزارجان کری: در مورد نقش کنگره در مذاکرات با ایران به توافق رسیدیم / اسرائیل: از این توافق راضی و آن را پیروزی برا
جان کری در مورد نقش کنگره در مذاکرات با ایران به توافق رسیدیم اسرائیل از این توافق راضی و آن را پیروزی برای خود می دانیم در پی تصویب قانونی در کمیسیونی در کنگره آمریکا که به نمایندگان حق نظارت بر توافق هستهای با ایران را می دهد جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه اشاکری در گفتوگو با فارس: تعلیق عمره در حال حاضر بهترین اقدام است/چرا «لابی سعودی» در ایران اعلام مو
شاکری در گفتوگو با فارس تعلیق عمره در حال حاضر بهترین اقدام است چرا لابی سعودی در ایران اعلام موضع نمیکند عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به حادثه فرودگاه جده گفت برای مردم این سؤال مطرح است که چرا افرادی که لابی سعودی در ایران محسوب میشوند در برابر ایادعای صفار درباره تشر ظریف به کری/ جلسات خصوصی احمدینژاد در مشهد/ دعواهای سیاسی به پاسپورت ایرانی کشیده شد/ ش
ادعای صفار درباره تشر ظریف به کری جلسات خصوصی احمدینژاد در مشهد دعواهای سیاسی به پاسپورت ایرانی کشیده شد شعار مرگ بر آل سعود در نماز جمعه قم وزیری که اگر استیضاح شود حتما میافتد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خانصارالله جنگ را به خاک عربستان خواهد کشاند |اخبار ایران و جهان
انصارالله جنگ را به خاک عربستان خواهد کشاند امنيتي که در حال حاضر در صنعا حاکم است از گذشته بيشتر است القاعده توان انجام عمليات انتحاري پيدا نکرده است شهرها يکي پس از ديگري توسط کميته هاي مردمي از القاعده در حال پاکسازي هستند کد خبر ۴۹۳۰۰۰ تاریخ انتشار ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۸واکنش رسانههای خارجی به دیدار ظریف و کری در ساختمان دیپلماتیک ایران
سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۰ وزیران امور خارجه ایران و آمریکا در کنفرانس بازنگری معاهده ان پی تی بایکدیگر دیدار کردند این دیدار که در محل اقامت نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک انجام شد بازتاب گستردهای در میان رسانههای خارجی داشته است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرافشار خاکریز مرزی بر گلوی هامون |اخبار ایران و جهان
فشار خاکریز مرزی بر گلوی هامون سال گذشته در اردیبهشتماه با ورود سیلابها وضعیت این تالاب که ١٦سال پیش از آن در خشکی کامل به سر برده بود کمی بهبود پیدا کرد با این همه در ادامه به دلیل شرایط منطقه آب تالاب از اواسط تابستان دوباره خشک شد کد خبر ۴۹۲۲۱۲ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱کری: اوباما توانایی مذاکره در مورد توافق با ایران را دارد
کری اوباما توانایی مذاکره در مورد توافق با ایران را داردتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۲۲ وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که اطمینان دارد رئیسجمهور این کشور توانایی مذاکره درباره توافقی با ایران را دارد به گزارش تسنیم جان کری وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که احضور کري در محل اقامت ديپلماتيک ايران رويدادي تاريخي بود
۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۹ ۳۴ق ظ بلومبرگ حضور کري در محل اقامت ديپلماتيک ايران رويدادي تاريخي بود موج - يک رسانه آمريکايي در خصوص حضور وزير خارجه اين کشور در محل اقامت ديپلماتيک ايران نوشت حضور کري در اين محل ميتواند به عنوان يک رويداد تاريخيم محسوب شود به گزارش خبرنگار بين المل خبرجان کری زودتر از ظریف رسید/ کری: از ایران کمک میخواهیم
جان کری زودتر از ظریف رسید کری از ایران کمک میخواهیم دیدار جان کری با محمدجواد ظریف در نیویورک اولین ورود جان کری به ملک دیپلماتیک ایران پس از 36 سال بود بی بی سی میگوید میهمان کری زودتر از میزبان ظریف رسید دانلود لینک ۰۹ ۰۲ ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۳گفتگوی کری و لاوروف درباره ایران
گفتگوی کری و لاوروف درباره ایرانتاریخ انتشار دوشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۹ ۳۰ وزرای خارجه روسیه و آمریکا در تماسی تلفنی درباره موضوع ایران با یکدیگر گفتگو کردند به گزارش تسنیم وزرای خارجه روسیه و آمریکا در تماسی تلفنی درباره موضوع ایران با یکدیگر گفتگو کردند به گزارش ایتارتاجان کری: درخواست نتانیاهو درباره ایران انجام نشدنی است
جان کری درخواست نتانیاهو درباره ایران انجام نشدنی استتاریخ انتشار چهارشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۴۲ انتقاد از کنگره به دلیل تلاش برای مانعتراشی در مسیر مذاکرات هستهای تأکید بر نظارتهای سختگیرانه بر برنامه هستهای ایران و نهایتاً تهدید به تحریم و اقدامنگرانی جان کری از فرمان «پوتین» درباره فروش موشک اس 300 به ایران
نگرانی جان کری از فرمان پوتین درباره فروش موشک اس 300 به ایران جان کری وزیر خارجه آمریکا از تصمیم روسیه درباره لغو ممنوعیت فروش موشک اس ۳۰۰ به ایران ابراز نگرانی کرد به گزارش نامه نیوزوزیر خارجه آمریکا به تصمیم روسیه درباره لغو ممنوعیت فروش اس ۳۰۰ به ایران واکنش نشان داد به گزایدئولوژیسازی جمهوری اسلامی از مدیترانه تا تنگه بابالمندب / در زمان پهلوی دوم، بحرین از خاک ایران جدا شد
امیرسرتیپ نامی در مراسم دومین جشنواره اسوههای صبر و مقاومت ایدئولوژیسازی جمهوری اسلامی از مدیترانه تا تنگه بابالمندب در زمان پهلوی دوم بحرین از خاک ایران جدا شد جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت اگر جمهوری اسلامی امروز ایدئولوژیسازی از مدیترانه تا تنگی بکری خواستار مهلت از کنگره برای توافق با ایران شد
کری خواستار مهلت از کنگره برای توافق با ایران شد رسانه های آمریکایی اعلام کردند که جان کری در تلاش است با حضور در نشست های جداگانه سنا و مجلس نمایندگان کنگره آمریکا را قانع کند در دو ماه ونیم آینده به او و دولت اوباما اعتماد کنند و راه را برای دستیابی به توافق هسته ای با ایران-
سیاسی
پربازدیدترینها