محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853932827
در سالمرگ «آلفرد هیچکاک»، مردی که زیاد میدانست
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
در سالمرگ «آلفرد هیچکاک»، مردی که زیاد میدانست
«آلفرد هیچکاک»، کارگردان افسانهای سینمای جهان و خالق آثار برجستهای در ژانر روانشناسانه و وحشت، مردی بود که ترسهای ما را به خوبی میشناخت و آنها را دستمایه ساخت فیلمهای پرتعلیق و دلهرهآور خود میکرد.
خبرگزاری ایسنا: «آلفرد هیچکاک»، کارگردان افسانهای سینمای جهان و خالق آثار برجستهای در ژانر روانشناسانه و وحشت، مردی بود که ترسهای ما را به خوبی میشناخت و آنها را دستمایه ساخت فیلمهای پرتعلیق و دلهرهآور خود میکرد.
«سر آلفرد جوزف هیچکاک»، فیلمساز صاحبنام و تاثیرگذار انگلیسی و پیشگام تکنیکهای بدیع در ژانرهای تریلر روانی و تعلیق متولد سیزدهم اوت 1899 در لندن بود که روز 29 آوریل 1980 در سن 81 سالگی درگذشت.
«هیچکاک» پس از یک دوره موفق فیلمسازی در زادگاهش انگلستان که هم فیلمهای صامت و هم فیلمهای صدادار را شامل میشد، به هالیوود پیوست و در سال 1956 با حفظ ملیت انگلیسی، شهروندی آمریکا را پذیرفت.
او طی شش دهه فعالیت سینمایی، بیش از 50 فیلم بلند را کارگردانی کرد و شهرت فراگیرش را بهواسطه تبحر مثالزدنیاش در بهکارگیری عناصر دلهره، ترس و تعلیق بهدست آورد، چنانکه از او بهعنوان «استاد تعلیق» نام برده میشود.
این کارگردان برجسته اولین فیلم خود را در سال 1922 در انگلیس با نام «شماره 13» آغاز کرد که البته نیمهتمام ماند. وی از سال 1939 عمدتا در آمریکا آثار خود را تولید و عرضه میکرد. در سال 1925 «مایکل بالکون» از شرکت فیلمسازی«گینزبورو پیکچرز» بود که این فرصت را به «هیچکاک» جوان داد تا اولین فیلم بلند خود را با عنوان «باغ تفرجگاه» در آلمان بسازد.
«هیچکاک» اولین تجربه ساخت فیلمهای دلهرهآور را با فیلم «مستاجر» بهدست آورد. اکران این فیلم در انگلستان در سال 1927 با موفقیت چشمگیر و استقبال بینظیری از سوی مردم و منتقدین همراه شد و همچون دیگر فیلمهای نخستین «هیچکاک»، این فیلم نیز از تکنیکهای اکسپرسیونیست تاثیر پذیرفته بود که او آنها را مستقیما در آلمان فراگرفته بود.
در سال 1929 «هیچکاک» تصمیم گرفت دهمین فیلم خود را با نام «حقالسکوت» بسازد و درحالی که هنوز در مرحله تولید بود، استودیوی سازنده آن تصمیم گرفت تا آن را به اولین فیلم همراه با دیالوگ سینمای انگلیس بدل سازد.
پس از ساخت فیلمهایی چون «مردی که زیاد میدانست» (1934) و «39 پله» (1935)، هیچکاک روند موفقیتهای خود را با ساخت فیلم «خانم ناپدید میشود» ادامه داد. «عقاب کوهستان»(1926)، «حلقه»(1927)، «همسر دهقان» (1928)، «قتل»(1930)، «ماری» (1931)، «غریب و غنی» (1931) و «مامور مخفی» (1936) دیگر ساختههای هیچکاک در این سالها بودند.
وی در اوج موفقیت و شهرت به هالیوود پیوست و اولین فیلم آمریکاییاش را در سال 1940 با نام «ربکا» ساخت؛ هرچند داستان این فیلم در انگلیس و اقتباس از رمانی نوشته نویسنده انگلیسی «دافنه دو موریر» اتفاق میافتد.
«خبرنگار خارجی» دومین فیلم آمریکایی «هیچکاک» بود که در قالب ژانر تریلر، داستان آن در اروپا اتفاق میافتاد که البته توانست در سال 1940 نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم شود. این فیلم در اولین سال وقوع جنگ اول جهانی ساخته شد و الهام گرفته از رویدادهای در حال تغییر در اروپا بود.
فیلمهای هیچکاک در دههی 40 بسیار متنوع بودند؛ از اثر کمدی رمانتیک «آقا و خانم اسمیت»(1941) تا درام دادگاهی «پرونده بهشت» (1947) و اثر تاریک «سایه یک شک» (1943).
در سال 1941 «هیچکاک» برای اولینبار در سمت تهیهکننده و کارگردان فیلم، «سوءظن» را ساخت. این فیلم جایزه اسکار بهترین بازیگر زن و جایزه انجمن منتقدان فیلم نیویورک را برای «خوان فونتاین»، بازیگر آن بههمراه آورد.
او یک سال بعد فیلم «خرابکار» را برای کمپانی «یونیورسال» ساخت و در سال 1944 فیلم «قایق نجات» را براساس رمانی از «جان اشتاین بک» برای کمپانی «روباه قرن بیستم» ساخت. این فیلم از آنجاییکه سکانسهایش تنها در یک قایق گرفته شدهاند، محدودترین فیلم این کارگردان محسوب میشود.
این کارگردان انگلیسی پس از آن برای دیدار از زادگاهش به انگلستان بازگشت و در این حین دو فیلم کوتاه فرانسویزبان برای وزارت اطلاعات انگلیس ساخت. پس از بازگشت به آمریکا، وی دو فیلم «طلسمشده» (1945) و «بدنام»(1946) را ساخت که در این فیلم «اینگمار برگمن»، فیلمساز افسانهای سینمای جهان نقشآفرینی داشت. «بدنام» به فروش چشمگیری دست یافت و یکی از موفقترین آثار سینمایی «هیچکاک» نام گرفت.
اولین فیلم رنگی «هیچکاک» در سال 1948 با نام «طناب» به روی پرده سینماها رفت که با نقشآفرینی «جیمز استوارت» همراه بود. در سال 1950، هیچکاک فیلم «وحشت در صحنه» را برای کمپانی «برادران وارنر» ساخت. پس از آن بود که فیلم پرفروش «غریبهها در قطار» (1951) را با استفاده از ترکیبی از المانهای فیلمهایش در آمریکا و انگلیس ساخت. سپس در فیلم «ام را نشانه قتل بگیر» (1954) از تکنیک فیلمبرداری سهبعدی برای اولینبار استفاده کرد.
فیلمهای «پنجره عقبی» (1954) و «برای گرفتن دزد» (1955) از دیگر فیلمهای موفق «هیچکاک» در دهه 50 بودند. «مرد عوضی» (1957) آخرین فیلم «هیچکاک» برای کمپانی «برادران وارنر» بود. این فیلم سیاه و سفید، تنها نقشآفرینی «هنری فوندا» را بههمراه داشت.
فیلم «سرگیجه» محصول سال 1958 با نقشآفرینی دوبارهی «جیمز استوارت» اگرچه در گیشه چندان موفقیتی بهدست نیاورد، اما بسیاری آن را یکی از شاهکارهای «هیچکاک» میدانند که در جشنواره فیلم سنسباستین اسپانیا، جایزه صدف نقرهای را بهدست آورد.
پس از «سرگیجه»، هیچکاک سه فیلم موفق دیگر ساخت که هریک اعتباری کلان به کارنامه سینمایی این کارگردان صاحبسبک افزودند. «شمال از شمالغربی» (1959)، «روانی» (1960) و «پرندگان» (1963) سه اثر ماندگار سالهای پایانی فیلمسازی او بودند.
با آغاز دوران پیری و نشانههای بیماری در «هیچکاک»، جدیت او در ساخت فیلم کمرنگ شد و در دو دهه پایانی عمر، او تنها چند فیلم تریلر جاسوسی از جمله «پردهی پاره» (1966) با نقشآفرینی «پل نیومن» و فیلم «توپاز» (1969) را ساخت.
پس از بازگشت به انگلیس، او آخرین فیلم موفق خود با نام «جنون» را در سال (1972) به نمایش درآورد. «توطئه خانوادگی» نیز آخرین فیلم ساخته «هیچکاک» بود که در سال (1976) ساخته شد
«آلفرد هیچکاک» در سال 1980 از سوی ملکه الیزابت دوم به دریافت لقب "سر" نائل آمد؛ هرچند مرگ فرصت آن را به او نداد تا رسما آن را دریافت کند و چهارماه پس از اعلام آن، در روز 29 آوریل 1980 در سن 80 سالگی براثر نارسایی کلیوی در لسآنجلس درگذشت.
«هیچکاک» طی 60 سال فعالیت سینمایی، بهواسطه ساخت آثار برجسته موفق به کسب جوایز متعددی شد که شاید مهمترین آنها جایزهی یادبود آکادمی اسکار در سال 1967 باشد.
او پنجبار در سالهای 1960 برای فیلم «روانی»، سال 1940 برای «ربکا»، سال 1944 برای «قایق نجات»، سال 1945 برای «طلسمشده» و سال 1954 برای «پنجره عقبی» نامزد جایزه اسکار بهترین کارگردانی شد. وی همچنین نامزد اسکار بهترین تهیهکننده برای فیلم «سوءظن» در سال 1941 شده بود. فیلمهای «ربکا»، «خبرنگار خارجی» و «طلسمشده» نامزد اسکار بهترین فیلم نیز بودند. شانزده فیلم ساخته او نامزدی اسکار را بهدست آوردند که او خودش برای شش فیلم نامزد اسکار شد. در سال 2008، چهار فیلم «سرگیجه»، «پنجره عقبی»، «شمال از شمالغربی» و «ام را نشانه قتل بگیر» از سوی انجمن فیلم آمریکا در فهرست 10 اثر برتر سینمای جنایی جهان قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
در سالمرگ مردی که زیاد میدانست
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰ ۴۶ آلفرد هیچکاک کارگردان افسانهای سینمای جهان و خالق آثار برجستهای در ژانر روانشناسانه و وحشت مردی بود که ترسهای ما را به خوبی میشناخت و آنها را دستمایه ساخت فیلمهای پرتعلیق و دلهرهآور خود میکرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناتفاوت چهره لیلا بلوکات و مادرش و شباهت زیاد به خواهرش!
لیلا بلوکات عکس های جدیدی از خودش در کنار مادرش و همچنین خواهرش منتشر کرده است تفاوت چهره لیلا بلوکات و مادرش و شباهت زیاد به خواهرش تفاوت چهره لیلا بلوکات و مادرش و شباهت زیاد به خواهرش گردآوری گروه سرگرمی سیمرغseemorgh com entertainmentمنبع صفحه شخصی لیلا بلوکات 30 فروردينمدیرعامل شرکت آبفای استان ایلام: زلزله مورموری خسارت زیادی به شبکههای توزیع آب وارد کرده است
مدیرعامل شرکت آبفای استان ایلام زلزله مورموری خسارت زیادی به شبکههای توزیع آب وارد کرده استمدیرعامل شرکت آبفای استان ایلام گفت زلزله مورموری خسارت زیادی به شبکههای توزیع آب وارد کرده است به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام نعمتالله بیرانوندی صبح امروز در جمع کارشناسان فغانی: در بازی داخلی فشار روی داوران زیاد است
فغانی در بازی داخلی فشار روی داوران زیاد است داور دیدار فینال جام ملتهای آسیا 2015 استرالیا اعتقاد دارد به دلیل جایگاه مدیران و مربیان و فشاری که روی آنها است این فشار به داوران انتقال داده میشود به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال علیرضا فغااگر اشتهای زیادی دارید، بخوانید!
اگر اشتهای زیادی دارید بخوانید شاید تصور شود که گرسنگی و اشتها به غذا خوردن تفاوتی با هم ندارند اما این طور نیست گرسنگی حالتی است که پیش از غذا خوردن بروز می کند و اشتها تمایلی است که همیشه احساس می شود و در صورت توجه به آن اضافه وزن را به همراه دارد گرسنگی واقعی چیست به گزابا شهدای امور تربیتی/۳۰ شهید جواد سمیع عادل، «جبهه» را کلاس درسی برای خود میدانست
با شهدای امور تربیتی ۳۰شهید جواد سمیع عادل جبهه را کلاس درسی برای خود میدانستشهید جواد سمیع عادل کلاس درسش را جبهه میدانست تا به دانشآموزانش درس ایستادگی آموزد و جبهه را کلاس درسی برای خود قرار داد به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس شهید جواد سمیع عادل کلاس درسشجریمههای سنگین برای اعتراض به داوری اهرم بازدارنده است فغانی: در بازیهای داخلی فشار روی داوران زیاد است/ اول
جریمههای سنگین برای اعتراض به داوری اهرم بازدارنده استفغانی در بازیهای داخلی فشار روی داوران زیاد است اولین نقد بعد از بازی به داوران استداور دیدار فینال جام ملتهای آسیا 2015 استرالیا اعتقاد دارد به دلیل جایگاه مدیران و مربیان و فشاری که روی آنها است این فشار به داوران انتقبنیاد مسکن انقلاب اسلامی مشکلات زیادی را از سر راه بر میدارد
یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۵ استاندار گیلان گفت به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گامهای موثری در جهت رفع مشکلات محرومین و توسعه استان برداشته شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه گیلان دکتر محمدعلی نجفی امروز در دیدار با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسآن گاه که صدا می کنند این الرجبیون؟/ در ماه رجب این ذکر را زیاد بگویید
فضیلت و اعمال ماه مبارک رجب آن گاه که صدا می کنند این الرجبیون در ماه رجب این ذکر را زیاد بگویید ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهی در حرمت و فضیلت به آن نمیرسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خدا است و به گزارش خبرنگار معارف باشگاه خبرنگاران از پیامبراکرم صسرگذشت مردی که به اسلام توهین کرد/ عکس
عاقبت کسروی سرگذشت مردی که به اسلام توهین کرد عکس کسروی با تمام مذاهب الهی به مخالفت و ستیز برخاست به ویژه هـمه مـقدسات و معتقدات اسلامی و شیعی را به مسخره گرفت به گزارش سرویس دینی جام نیوز سيد احمد كسروي مورخ زبان شناس و از رجال فكري و فرهنگي معاصر است وی فرزند حـاجهنر بازی: مردی با ترانه های بی نهایت عمیق
درود بر خوانندگان پردیس گیم دوشنبه ای دیگر از راه رسید و هنر بازی دیگر امروز به سراغ نابغه ای می رویم که تقریبا در تمام سبک های و ژانرهای موسیقی شاهکاری خلق کرده است مردی که سابقه بردن برترین جوایز موسیقی دنیا از جمله گرمی را دارد آشنایی با Mike Oldfield Mike Oldfield مداستان مردی که آشیانهاش در آسمان بود و عاشقانه زندگی کرد
داستان مردی که آشیانهاش در آسمان بود و عاشقانه زندگی کرد فرهنگ > کتاب - رمان آشیانه بر اوج با پرداختی روایی نقبی زده است بر زوایای کمتر دیده شده عباس بابایی و در سرتاسر رمان از عشق سخن گفته است به گزارش خبرآنلاين رمان «آشیانه بر اوج» نوشته جواد افهمی تبا سفر به ایران دوستان زیادی خواهید یافت
توریست آلمانی کوله پشتی به دوش دور ایران با سفر به ایران دوستان زیادی خواهید یافت روزنامه نگار آلمانی و مسافر همیشگی دور دنیا Clemens Sehi با ذوق زدگی تمام به ایران رفت و با دقتِ تمام جزئیات مراحل سفر از خرید بلیط بهتر تا تهیه ویزای توریستی را در گزارشی مصور منتشر کرده است بهتغییرات جدید در اساسنامه شورای صنفی نمایش/ سهم دفاتر پخش زیاد شد
مهر خبر میدهد تغییرات جدید در اساسنامه شورای صنفی نمایش سهم دفاتر پخش زیاد شد شناسهٔ خبر 2537978 دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۷ هنر > سینمای ایران سخنگوی شورای صنفی نمایش با اشاره به اینکه سهم دفاتر پخش فیلم برای اکران در طول سال افزایش پیدا کرد درباره دیگر تغییرات اساسناملیندسی گراهام: بمباران ایران معضلات زیادی ایجاد میکند
لیندسی گراهام بمباران ایران معضلات زیادی ایجاد میکند سناتور جمهوریخواه و نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 معتقد است آمریکا باید نگران پیامدهای حمله احتمالی به ایران باشد به گزارش سرویس بینالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تیوی لیندسی گراهام -- سناتور جمهسرپرست هیئت کشتی بهارستان: امثال رحیمیها زیاد است / در صورت یاری مسئولان کشتیگیران توانمندی را تحویل میدهم
سرپرست هیئت کشتی بهارستان امثال رحیمیها زیاد است در صورت یاری مسئولان کشتیگیران توانمندی را تحویل میدهمسرپرست هیئت کشتی شهرستان بهارستان گفت امثال رحیمیها در این مملکت زیاد هستند و در صورت یاری مسئولان شهرستان بهارستان میتوان کشتیگیران مستعد و توانمندی را تحویل کشور دادبابت تصويب اساسنامه زماني زيادي پيش روي خود داريم
۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ۹ ۳۴ق ظ سجادي بابت تصويب اساسنامه زماني زيادي پيش روي خود داريم موج - معاون قهرماني وزارت ورزش و جوانان گفت براي تصويب اساسنامه زماني طولاني در پيش است و ما هم تلاش ميکنيم طوري اين اساسنامه را تبيين کنيم که در سطوح بين المللي با مشکل مواجه نشويم به گزارش خبر-
گوناگون
پربازدیدترینها