واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۲۶ب.ظ)
لزوم تقويت فرهنگ اميد/اعتقادات ديني در بين دانشآموزان نهادينه شود موج - خرم آباد- مديرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: مربيان پرورشي بايد اعتقاد ديني را در ميان دانشآموزان نهادسازي و نماد سازي کنند و اين را بدانند که در حوزه پرورشي مهمترين نقش را مربيان ايفا ميکنند.
به گزارش خبرگزاري موج، گودرز کريميفر، مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان، در آيين افتتاحيه سيوسومين دوره مسابقات قرآن کريم، عترت و نماز دانشآموزان و فرهنگيان استان لرستان، که ظهر امروز، هشتم ارديبهشت در بيت نماينده وليفقيه در استان برگزار شد، گفت: از آنجايي که نيمي از آموزش و پرورش به تربيت ختم ميشود در مسائل تربيتي توجه به تعميق باورهاي ديني با محوريت قرآن و نماز مهمترين اصل در آموزش و پرورش است.
وي با اشاره به اينکه سند تحول بنيادي که در آموزش و پرورش وجود دارد يک سند تربيتي است، ادامه داد: در اين سند به دو عنصر مهم يعني دانشآموز و معلم توجه ويژه شده است.
کريميفر، با اشاره به اينکه ترويج سبک زندگي اسلامي، توسعه آموزش عمومي قرآن با رويکرد قرائت و مفهوم از سياستهاي جدي آموزش و پرورش در حوزه معاونت پرورشي است، اظهار کرد: من معتقدم که مربيان پرورشي بايد با فرهنگ پرورشي و پرورش فرهنگي اعتقاد ديني را در ميان دانشآموزان نهادسازي و نماد سازي کنند و اين را بدانند که در حوزه پرورشي مهمترين نقش را مربيان ايفا ميکنند.
مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با بيان اينکه ترويج سيره، رفتار و گفتار علوي در دل دانشآموزان و همه معلمين بهعنوان عناصر مهم آموزش و پرورش از برنامههاي اعتقادي اين نهاد است، عنوان کرد: توجه به تفکر نقادي و توجه به روحيه پرسشگري و کنجکاوي دانشآموزان، اهتمام بر بصيرتافزايي و معرفت دانشآموزان و درواقع آگاه و آشنا کردن دانشآموزان با افکار، عقايد و آراء امام راحل(ره) از مهمترين برنامههاي اعتقادي آموزش و پرورش براي دانشآموزان است.
وي با اشاره به اينکه در ساليکه توسط مقام معظم رهبري به سال «دولت و ملت؛ همدلي و همزباني» نامگذاري شده است پرهيز از خشونت و دوري از بداخلاقي بايد در دستور کار آموزش و پرورش پيچيده، ظريف، حساس و پهنپيکر قرار بگيرد، تصريح کرد: با اين کار ما ميتوانيم در اجرا کردن و پيروي از نقشه راهي که مقام معظم رهبري براي آموزش و پرورش تبيين کرده است توفيقاتي داشته باشيم.
کريميفر، با اشاره به اينکه مربيان پرورشي بايد فرهنگ اميد را در دل دانشآموزان تقويت کنند، خاطرنشان کرد: مهمترين عنصر ما دانشآموزان هستند و بر اين باوريم که اميد قوه محرکه زندگي و نيمي از خوشبختي است و دانشآموزان، نوجوانان و نونهالان ما به فرهنگ اعتقادي و ارتقاء تهذيب و ورزش که شعار اساسي آموزش و پرورش است اميدوار باشند.
مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با بيان اينکه ما در عصري هستيم که شيعه هراسي، اسلام هراسي و دينگريزي فراوان شده است، ادامه داد: احساس ميکنم نقش معلمين و مربيان پرورشي در غنيسازي اوقات فراغت دانشآموزان و تقويت کانونهاي پرورش فکري کودکان و نوجوانان و سوق دادن دانشآموزان به فرهنگ قرآن، عترت و نماز حائز اهميت است که در اين زمينه در مقابل آسيبهاي اجتماعي که جامعه هدف 307 هزار نفري ما را تهديد ميکند بايستيم.
وي با اشاره به اينکه ما براين باوريم که شيعه علي بودن همچون علي عمل کردن بايد در دل خانوادهها، منازل و مدارس تقويت شود، افزود: ما نقش سه ميم محيط، مدرسه و منزل را براي مقابله با اين باورهاي غربي ضروري ميدانيم.
کريميفر تصريح کرد: اين نهاد پهنپيکر مهمترين منبع و مولد نيروي انساني است و مدرسه به اين دليل که پرورش اعتقادي را در دل دانشآموزان دارد ميتواند تأثيرگذاري بيشتري داشته باشد.
مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان، با اشاره به اينکه ما در آموزش و پرورش سه شعار مغزورزي، دلورزي و دستورزي را داريم که هرکدام به منظوري نامگذاري شده است، عنوان کرد: مغزورزي را به انديشههاي ناب تعبير ميکنيم و اعتقاد داريم که دانشآموزان بايد انديشيدن را ياد بگيرند.
وي ادامه داد: دلورزي يعني انگيزههاي قوي و ما مصمم هستيم انگيزه را در دل دو عنصر معلم و دانشآموز نهادينه کنيم چراکه بر اين عقيدهايم جايي که انگيزه فرمان دهد محال سر تعظيم فرود ميآورد و ما اهداف تعليم و تربيت را نهتنها در شعار بلکه در عمل بايد پيگيري کنيم.
کريميفر افزود: دستورزي يعني ارادههاي محکم و ما اراده ميکنيم که به اهداف عاليه که در نظر داريم برسيم البته با تحقيقات و راهکارهاي بومي، علمي و منطقهاي اين کار ميسر ميشود.
مديرکل آموزش و پرورش استان لرستان خاطرنشان کرد: ما معتقديم که آموزش و پرورش را بايد بهنوعي تقويت کنيم که بهعنوان سبد خانوار به حساب بيايد و اوليا از آن حمايت کنند بهطوريکه نهتنها مدرسه و محيط بلکه خود اوليا نيز مدير آموزش و پرورش، مدير مدرسه و معلم قرآني باشد.
وي با اشاره به اينکه سيوسومين مسابقات قرآن و عترت دانشآموزان و معلمان در جامعه هدف دانشآموزي بين 162 هزار 800 نفر رشته در استان لرستان برگزار ميشود که 23 هزار 600 نفر از شهرستانها شرکت ميکنند، بيان کرد: اين مسابقات در چهار مرحله آموزشگاهي، شهرستاني، استاني و کشوري برگزار ميشود.
کريميفر افزود: دو هزار و 500 نفر در اين مسابقات شرکت ميکنند که 180 نفر از آنها به نمايندگي از دانشآموزان در اين مکان جمع شدهاند، اين مسابقات طي دوهفته در اردوگاه آيتالله کمالوند خرمآباد برگزار ميشود که در نهايت 96 نفر در سطح استان در 9 رشته اذان، احکام، حفظ قرآن، مفهوم، صحيفه سجاديه، نهجالبلاغه و مديحهسرايي بهعنوان برگزيده اعلام ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]