واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۲۷ب.ظ)
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم: برون رفت از آسيب هاي اجتماعي با استفاده از ظرفيت بقاع متبرکه موج -قم - معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم، گفت: استفاده مناسب از ظرفيت فضاي معنوي و محيطي امامزاده ها و بقاع متبرکه، کاهش آسيب هاي اجتماعي و ارتقاء فرهنگي استان را در پي خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قم در نشست تخصصي بررسي راهکارهاي استفاده از پتانسيل امامزادگان و بقاع متبرکه که در اداره کل اوقاف و امور خيريه استان قم برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلي اين اتاق فکر، شناسايي آسيب ها و تهديدات محلات مختلف قم است تا بتوان معضلات و مسائل انتظامي را بصورت اجتماعي حل کرد.
وي کليد واژه هاي رصد فرهنگ عمومي به روز، سنجش اجتماعي، ديده بان فرهنگي و پيش بيني صحيح از محلات قم را پيش نياز اتخاذ راهکارهاي درست و پيشگيرانه دانست و افزود: بايستي با نيازسنجي محلات، رصد گرايش جوانان و با استفاده از ظرفيت امامزاده ها و بقاع متبرکه، راهکارهاي برون رفت از آسيب ها و تهديدات اجتماعي را پيش بيني کرده و براي آن برنامه ريزي کنيم.
سرهنگ احمد صادقي اضافه کرد: براساس برآوردهاي انجام شده در مناطق مختلف استان، اولويت آسيب ها و تهديدات استان مشخص شده است که شرارت، طلاق و آسيب هاي پس از آن، اعتياد و کاهش سن گرايش جوانان به مواد مخدر و بيکاري از جمله مهم ترين مشکلات و معضلات استان است.
وي در ادامه به تشريح اولويت معضلات و تهديدات در هريک از مناطق استان و حوزه استحفاظي کلانتري ها پرداخت و گفت: در بيشتر مناطق استان، سرقت و مواد مخدر اولويت اول جرائم را به خود اختصاص داده است.
صادقي ريشه بسياري از جرائم از جمله سرقت هاي خرد را در اعتياد دانست و اظهار داشت: در نوروز امسال به واسطه جمع آوري معتادان و برخورد قاطع با موضوع مواد مخدر، توانستيم کاهش 19 درصدي جرائم را به دست آوريم و آرامش شهروندان و مسافران را تأمين کنيم.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان خاطرنشان کرد: با استفاده از اين پيشينه و اطلاعات، مي توان راهکارهاي برون رفت از آسيب ها و مشکلات اجتماعي را طراحي و تدوين کرد که استفاده از ظرفيت امامزاده ها و بقاع متبرکه استان به منظور ارتقاء فرهنگي استان و کاهش اين معضلات بسيار مطلوب است.
رئيس پليس امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان قم نيز با اشاره به تشکيل کميته هاي تخصصي به منظور بررسي آسيب هاي مرتبط با خود بقاع و مسائل پيراموني آن اظهار داشت: پليس در حوزه آينده پژوهي درصدد اجرايي کردن بهترين طرح ها و برنامه هاي ممکن است.
سرهنگ قنبري در خصوص مدعيان دروغين و عرفان هاي نو ظهور هشدار داد و گفت: جوانان ما دين محور و خدا محورند، پس بايد اسلام راستين و عرفان ناب را به آن ها معرفي کنيم تا به عرفان هاي نو ظهور توجه نکرده و گرايش پيدا نکنند.
مدير کل اداره اوقاف و امور خيريه استان قم نيز عنوان داشت: اين اتاق فکر بايد با بررسي آسيب هاي اجتماعي محلات قم و متناسب با اين آسيب ها، برنامه هاي فرهنگي بقاع متبرکه و مرقد امامزادگان را طراحي کند تا برنامه هاي فرهنگي از کارايي لازم برخوردار باشد.
حجت الاسلام حسيني در ادامه بر اولويت بندي معضلات و تهديدات محلات قم، تأکيد و اظهار اميدواري کرد: با همکاري، همدلي و همزباني يکديگر بتوانيم از ظرفيت امامزاده ها در ارتقاء فرهنگ استان و کاهش آسيب هاي اجتماعي بهره ببريم.
قائم مقام توليت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) نيز خاطرنشان کرد: خداوند بهترين اتاق فکر را در وجود مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) قرار داده است و معظم له بهترين اهداف و راهکارها را به دستگاه ها معرفي مي کنند که سازمان ها و مسئولان بايد اين اهداف را رصد کرده و فرمايشات ايشان را سرلوحه کار خود قرار دهند.
حجت الاسلام حسيني نژاد با بيان اينکه مرقد امامزاده ها و بقاع متبرکه بايد به پناهگاهي براي کودکان، نوجوانان و جوانان تبديل شود و آموزش قرآن و مفاهيم آن در دستور کار قرار گيرد، گفت: بايد از فرصت ها، امکانات و ظرفيت هاي مختلف استان بهترين استفاده را ببريم و استان قم را در کامل ترين شأن و جايگاه قرار دهيم تا به الگويي براي کل کشور تبديل شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]