تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818885977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- یک هنرمند: نگارگری هنری منحصر به فرد نیازمند پویایی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک هنرمند: نگارگری هنری منحصر به فرد نیازمند پویایی است تهران-ایرنا- هنرمند نگارگر گفت: نگارگری هنر اصیل ایرانی و منحصر به فرد است که با پویایی باید از انزوا خارج شود.


خشایار قاضی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا افزود: این هنر سنتی ریشه در قدیم دارد؛ برای زبان حال حرف و برای آینده پیام دارد.
وی اضافه کرد: این حرف و پیام نیازمند این است که پویایی داشته باشد و در عین حال که متفکران ما درباره این موضوع کار می کنند و هنرمندان این پویایی را در عمل نشان می دهند، حامیان هنری نیز باید به این جریان کمک کنند.
وی گفت: گاهی این حمایت ها دیده نمی شود و هنری مانند نگارگری در انزوا قرار می گیرد. به عنوان مثال، ما مجموعه کتابی در این زمینه تالیف کردیم اما به چاپ نرسید و زحمات تدوین گران این کتاب به ثمر ننشست.
قاضی زاده، با اشاره بر لزوم پژوهش در عرصه هنر افزود: آموزش، پژوهش و تولید سه ضلعی هستند که باید به موازات یکدیگر پیش بروند تا در هنر اتفاق های خوشایندی بیفتد. در عرصه آموزش مقطع کارشناسی نگارگری ایجاد شده و علاقه مندان این رشته می توانند در دانشگاه تحصیل کنند. در عرصه تحقیق و پژوهش هم دو دهه است محققان فعالیت می کنند اما یک ضلع دیگر یعنی تولید به نظر نیاز به بازنگری دارد.
وی با بیان این که جریان سازی حامیان هنری نیز حائز اهمیت است، اظهار کرد: در شرایطی که جریان های وارداتی و حمایت از هنرهایی با سبک های مدرن و پست مدرن را شاهدیم و مسئولان حمایت از هنری مانند نگارگری را فراموش کرده اند، نباید انتظار داشته باشیم این هنر پیشرفت و پویایی چشمگیری داشته باشد.
قاضی زاده گفت: اگر هر سه ضلع آموزش، پژوهش و تولید به موازات یکدیگر پیش بروند، می توان انتظار داشت که اتفاق خوبی بیفتد. مسئله اینجاست که ثمردهی این مسئله زمان بر است و نباید منتظر باشیم به محض حمایت و وارد شدن به این عرصه، نتیجه آن دیده شود. با این حال من به آینده این رشته خوشبینم و امیدوارم نیروهای متفکر و جوان حرکت بالنده ای در این عرصه داشته باشند.
وی با اشاره به حمایت از هنرهای اصیل ایرانی افزود: باید نگاه وسیعی وجود داشته باشد، درها برای ورود و فعالیت هنرمندان باز باشد و جریانی حاکم شود که هنرمند بتواند با فراغ بال به تولید اثر هنری و انتقال تجربه بپردازد تا شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای جوان در کنار استادان پیشکسوت و صاحب نظر باشیم.
فراهنگ**9338**1027



08/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن