واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار؛ عرضه میوه های نوبرانه طی هفته آتی/ افت 4 هزار تومانی لیموترش داخلی تهران - ایرنا - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از افت 4 هزار تومانی نرخ لیموترش تولید داخل خبر داد و گفت: طی هفته آینده میوه های نوبرانه زردآلو، هلو و گیلاس وارد بازار می شود.

حسین مهاجران روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با بیان اینکه هر ساله قیمت میوه های نوبرانه و سردرختی بالاتر از سایر میوه ها است، افزود: پس از ورود نوبرانه زردآلو و هلو با فاصله اندکی شبرنگ نیز وارد بازار خواهد شد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر هر کیلوگرم گوجه سبز در میدان میوه و تره بار 12 تا 20 هزار تومان عرضه می شود در حالی که در ابتدای فصل قیمت برخی میوه های نوبرانه از جمله چغاله بادام و گوجه سبز بیش از 100 هزار تومان در بازار عرضه شد که این رقم نسبت به سالهای گذشته رکوردی بی سابقه ای را نشان می دهد.
وی ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم توت فرنگی درجه یک 18 هزار تومان و توت فرنگی متفرقه بین 6 تا 10 هزار تومان است درحالی که طی یک تا دو هفته گذشته قیمت توت فرنگی کرج بین 4 تا 12 هزار تومان در نوسان بود.
وی افزود: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم موز بین 3500 تا 4 هزار تومان، پرتقال تامسون 4 تا 5 هزار تومان، سیب زرد 4 هزار تومان و سیب قرمز 2 هزار و 500 تا 3 هزار تومان، کیوی 1500 تا 5 هزار تومان، خیار 1500 تا 2000 تومان و گوجه فرنگی 1000 تا 1200 تومان عرضه می شود.
وی اضافه کرد: همچنین قیمت هر کیلوگرم هندوانه 600 تا 1200 تومان، ملون و طالبی بین 1500 تا 3 هزار تومان به فروش می رسد.
به گفته مهاجران، قیمت لیموترش داخلی با 4 هزار تومان کاهش عرضه می شود به طوری که قیمت لیموترش داخلی با وارداتی یکسان شد و هم اکنون هر کیلوگرم لیموترش به 11 هزار تومان رسیده است.
وی ادامه داد: امروز قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی تازه 600 تا 800 تومان و سیب زمینی کهنه 400 تا 600 تومان و پیاز 700 تا 800 تومان به فروش رسید.
به گفته وی، امروز هر کیلوگرم انواع سبزی و سبزی خوردن 800 تا 900 تومان در میدان میوه وتره بار به فروش رسید.
اقتصام(4)9186**1558
08/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]