واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: لاریجانی: مسوولان با تمرکز بر موضوعات اصلی کشور، آرامش را حفظ کنند قم ـ ایرنا ـ رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولان باید با تمرکز بر موضوعات اصلی کشور، آرامش درونی جامعه را که از بسترهای مهم سرمایه گذاری است فراهم بیاورند و اختلاف نظرها را به مشاجره و کینه ورزی تبدیل نکنند.

به گزارش ایرنا، علی لاریجانی دوشنبه شب در بیست و ششمین همایش کار و کارگر در سالن همایش های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم افزود: در این رابطه نباید به هیچ عنوان تولید و اقتصاد در سایه مسائل سیاسی حاشیه دار شود.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات دولت برای حل مشکلات کارگران گفت: دولت تدبیر و امید گام های موثری برای حل مشکلات کارگران برداشته است، کمک های دولت به جامعه کارگری باید مستمر بوده و به ویژه بیمه بیکاری مورد توجه مسوولان قرار داشته باشد.
وی همچنین از فعالیت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت حل مشکلات کارگران حمایت کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی متعلق به کارگران است اما در دولت گذشته مشکلاتی در این سازمان بوجود آمد، به هر حال سرمایه های این سازمان باید فقط برای سرمایه گذاری برداشت شود تا در آینده پشتوانه ای برای کارگران باشد.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارگران در سالهای گذشته در خصوص بیمه درمان و تامین اجتماعی مشکلاتی داشته اند، اظهار داشت: امروز نهضت بیمه سلامت که بدون تردید آرامش روانی در جامعه را به دنبال دارد، باید به خوبی رشد و توسعه یابد و هزینه های این بخش نیز توسط مجلس به تصویب رسیده است.
وی بر ضرورت ارتقا سطح معیشت کارگران در کشور تاکید کرد و گفت: همه مسوولان باید برای رونق بخشیدن به تولید در جهت ریشه کن کردن بیکاری در جامعه تلاش کنند، زیرا با قانون نوشتن و پرداخت یارانه نمی توان مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کرد.
لاریجانی با بیان اینکه اقتصاد صدقه ای برای کشور عزت آفرین نخواهد بود، خاطرنشان کرد: مردم در نظام اسلامی به دنبال زندگی با کرامت هستند و مجلس شورای اسلامی نیز با دولت گذشته در همین راستا مشکل داشت که به بخش تولید توجهی نمی شد و قطعا کشوری که تورم لحظه ای داشته باشد، به لحاظ اقتصادی رشد و پیشرفت نخواهد داشت.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حضور و مشارکت مردم در عرصه های اقتصادی و کارآفرینی، تصریح کرد: امروز ایجاد بسترهای لازم برای رونق تولید از مصادیق خیرات است و ورود مردم به این عرصه، آثار و برکات بسیاری برای جامعه اسلامی به دنبال دارد و امیدواریم با همت و تلاش دولت گره های تولید در کشور هرچه سریعتر باز شود.
8146/ 6133/1358
08/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]