تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870690132




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- توسعه روستا و گسترش طرح های هادی منجر به ساخت و ساز غیر مجاز می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توسعه روستا و گسترش طرح های هادی منجر به ساخت و ساز غیر مجاز می شود ساری - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: توسعه روستا و گسترش طرح های هادی منجر به ساخت و ساز غیر مجاز می شود.


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، دلاور حیدرپور روز دوشنبه در جلسه شورای کشاورزی که در سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد با بیان اینکه در حکومت اسلامی زندگی می کنیم که حفظ ارزش های اسلامی به عنوان یک اصل مطرح است گفت: مدیران سازمان باید از تمام توان خود برای حفظ ارزش های اسلامی استفاده کنند.
وی به استخدام 530 نیروی انسانی در بخش کشاورزی مازندران اشاره کرد و افزود: کمبود نیروی انسانی از جمله مشکلات بزرگ بخش کشاورزی بوده که با تلاش های صورت گرفته اقدام به استخدام نیروهای جدید اعم از ناظرین، آزمون استخدامی و خانواده شهدا و جانباز کردیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه 370 ناظر در مراکز جهاد کشاورزی استان استخدام شدند که با برای پیشرفت و ارتقاء بخش کشاورزی برنامه های مدونی به آنها ارایه شود گفت: اگر انگیزه کار برای ناظرین جدید الاستخدام ایجاد نشود با چالش در این بخش مواجه خواهیم شد.
حیدرپور اظهار کرد: ارایه برنامه در مراکز جهاد کشاورزی به موفقیت و توسعه بخش کشاورزی می انجامد که باید فعالیت های فنی، تخصصی و ترویجی در این مراکز به درستی عملیاتی و محقق شود .
وی با تاکید بر اینکه استقرار ناظرین در مدیریت شهرستان ها خلاف قانون محسوب می شود گفت: در صورت مشاهده این امر با مدیران شهرستان برخورد خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، کاهش هزینه تولید، استفاده از تکنولوژی و دانش جدید و افزایش تولید و ارتقاء بهره وری را از عوامل موثر در پیشرفت بخش کشاورزی استان دانست و افزود: بهره برداران از ظرفیت و پتانسیل بالایی در ارتقاء بخش کشاورزی برخوردار هستند که مسوولان بخش کشاورزی باید ارتباط تنگاتنگ با بهره برداران داشته باشند.
حیدرپور خواستار ارتباط پررنگ کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی با تولیدکنندگان شد و اظهار کرد: استفاده از دانش و تکنیک جدید سبب افزایش تولید و دلگرمی کشاورزان به ادامه فعالیت در بخش کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز می شود.
وی، تغذیه را یکی از مشکلات مهم در تولید برشمرد و افزود: با درست و به موقع مصرف کردن نهاده های کشاورزی، تولید را افزایش داده که باید آموزش های لازم به بهره برداران داده شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: مسوولان بخش کشاورزی به عنوان مشاوران فنی تولید باید در کنار تولیدکنندگان نقش بسزایی داشته باشند.
حیدرپور با بیان اینکه برای افزایش تولید و بهره وری بالا، شرکت های خدمات فنی مهندسی حضور گسترده تری در ایجاد درآمدزایی داشته باشند گفت: شرکت های خدمات فنی مهندسی می توانند با تمرکز در کلینیک گیاه پزشکی و بانک نشا درآمد زایی بالایی داشته باشند.
وی تصریح کرد: مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی برنامه های مطالعاتی تحت عنوان شورای برنامه ریزی در جهت تجدید نظر در روش ترویج و استفاده از روش گذشته انجام داده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: تهیه و تدوین سیاست ها و خط مشی سالانه مراکز جهاد کشاورزی، نظارت، ارزیابی و پایش اجرای سیاست ها و خط مشی ابلاغی و تهیه گزارشات دوره ای از نظام پرداخت در مراکز از جمله وظایف شورای برنامه ریزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.
حیدرپور به تغییر کاربری غیر مجاز زمین های کشاورزی در مازندران اشاره کرد و افزود: زمین های کشاورزی برنجکاری در مازندران در هیچ جای کشور قابل جایگزین نیست که متاسفانه در معرض تهدید است و باید در حفظ و نگهداری آن بیشتر از گذشته تلاش کنیم.
وی خواستار پیگیری انتخاب یک مسوول در دهستان ها برای حفظ زمین های کشاورزی و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: طی چند سال اخیر با توسعه روستاها و گسترش طرح های هادی، ساخت و ساز های غیر مجاز صورت گرفته که طبق تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری، تنفیذ اختیار قلع و قمع غیر مجاز بدون رای دادگاه و با تشخیص کارشناسان جهاد کشاورزی انجام شود.
حیدرپور تصریح کرد: به اندازه کافی مرغداری و دامداری در استان وجود دارد و اشباع شده است و نیاز به صدور مجوز جدید برای این واحدها نیست.
گفتنی است در این جلسه حسین نگهدار به عنوان سرپرست مدیریت تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی معرفی شد.ک/1
6097



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن