واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اتوبوس های گردشگری در ایستگاه های 16 گانه شهر اصفهان فعال است اصفهان - ایرنا - طرح اتوبوس گردشگری که از سوی کمیته گردشگری در ایام نوروز اجرا شد در زمان حاضر نیز با هدف معرفی اماکن تاریخی شهر اصفهان فعال است.
دبیر کمیته گردشگری شهرداری اصفهان عصر دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اتوبوس های گردشگری به طور ویژه در ایام هفته نکوداشت اصفهان از سوم تا نهم اردیبهشت ماه از ساعت 16 تا 20 شب در ایستگاه های 16 گانه اصفهان در حال فعالیت است.
محمد ایزدخواستی عنوان کرد: این طرح همراه با توزیع بسته فرهنگی درخصوص معرفی شهر اصفهان به شهروندان اجرا می شود.
وی افزود: پل بزرگمهر (روبه روی باغ گلها)، خیابان سجاد، گلزار شهدای شهر اصفهان، خیابان فیض (تخت فولاد)، پل خواجو، پل جویی، خیابان نشاط، هشت بهشت (محله حسن آباد)، شکرشکن، امامزاده اسماعیل، میدان امام علی (ع)، سه راه صغیر، خیابان کمال، محله دردشت، خسابان حکیم(مسجد حکیم)، کاخ چهلستون، کاخ هشت بهشت، سی وسه پل، پل خواجو و پل بزرگمهر ایستگاه های اتوبوس ویژه گردشگری است.
وی تصریح کرد: شهروندان علاقه مند تا نهم اردیبهشت ماه در ساعات تعیین شده می توانند در ایستگاه های تورباس معرفی شده حضور یافته و در طرح اتوبوس گردشگری شرکت کنند.
طرح اتوبوس های گردشگری با هدف خدمت رسانی بهتر به مردم و مسافران نوروزی برای اولین بار در ایام نوروز امسال در اصفهان به اجرا گذاشته شد.
در قالب این طرح شهروندان، مسافران نوروزی و گردشگران توسط 20 دستگاه اتوبوس جا به جا شده و از اماکن تاریخی شهر اصفهان بسهولت دیدن کردند.
خیابانهای ابن سینا، کمال، سجاد، فیض، نشاط، استانداری، سپه، میدان امام علی (ع)، پل بزرگمهر، پل خواجو از جمله ایستگاهها و مسیرهایی بود که در تعطیلات نوروزی برای اتوبوس های گردشگری مشخص شده بود.
میدان امام ، کلیسای وانک، مسجد رحیم خان، امامزاده شاه زید، کاخ هشت بهشت، منارجنبان، باغ قلندرها، حمام علیقلی آقا و شماری دیگر از آثار تاریخی این شهر در برنامه بازدید طرح اتوبوس های گردشگری قرار داشت.
در این اتوبوس های گردشگری، راهنماهای گردشگری با حضور در هر یک از اتوبوس ها به ارائه توضیحاتی در مورد اماکن تاریخی مورد بازدید می پردازند.
اصفهان در زمان اولین حکمرانان صفوی در قرن دهم هجری، از مراکز مهم تجارت، فرهنگ و صنعت بود.
در اوایل قرن یازدهم، پایتخت شاه عباس از قزوین به اصفهان انتقال یافت و قریب یک قرن و نیم این شهر پایتخت سلسله صفویه بوده و به همین واسطه از شهرت جهانی برخوردار شد.
شهر اصفهان از روزگاران کهن تا کنون به نامهای: آپادانا، آصف هان، اسباهان، اسپاتنا، اسپاهان، آسپدان، اسپینر، اسفاهان، اصپدانه، انزان، بسفاهان، پارتاک، پاری، پرتیکان، جی، دارالیهودی، رشورجی، سپانه، شهرستان، گابا، گابیان و نصف جهان مشهور بوده است.
شهر اصفهان با انتخاب شدن به عنوان نخستین پایتخت فرهنگی کشورهای اسلامی در سال 2005 بیش از پیش شهرت یافت و گردشگران بسیاری را به خود جلب کرده است.
این شهر از لحاظ صنایع دستی مهمترین شهر کشور به شمار می آید که بیشتر صنایع دستی کشور اعم از قلم کاری، خاتم کاری، ترمه و... در آن تولید می شود و گردشگرانی که مشتاق به تهیه سوغات ایرانی هستند تقریبا صنایع دستی و سوغاتی های تمام نقاط ایران را در حاشیه میدان نقش جهان و در بازار قدیمی اصفهان می توانند تهیه کنند.
عمده آثار باستانی اصفهان مربوط به دوره صفویه و مهمترین مناطق گردشگری آن در حاشیه زاینده رود قرار دارد.
عمارت عالی قاپو، مسجد شیخ لطف الله، مسجد امام (مسجد شاه)، کلیسای وانک، منار جنبان، کاخ چهل ستون، کاخ هشت بهشت، چهار باغ، آتشگاه،گورستان قدیمی تخته فولاد، بازار تاریخی اصفهان، میدان نقش جهان، باغ پرندگان، پل خواجو، پل شهرستان، سی و سه پل از مهمترین نقاط دیدنی و تاریخی شهر اصفهان هستند.
باغ پرندگان، خزندگان، پروانه ها، باغ گلها و پارک کوهستانی صفه از دیگر جاذبه ها و مکانهای تفریحی و دیدنی شهر اصفهان است که در سالهای اخیر ایجاد شده و از کانونهای گردشگری این شهر محسوب می شود.
سوم اردیبهشت ماه هرسال به نام روز اصفهان و از سوم تا نهم اردیبهشت به نام هفته نکوداشت اصفهان نامگذاری شده است.
سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با 22 ویژه برنامه فرهنگی، هنری و تفریحی و سازمان های فرهنگی ورزش شهرداری، سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان و مجموعه فرهنگی تخت فولاد با بیش از 28 ویژه برنامه، هفته اصفهان را نکوداشتند.
برگزاری این برنامه ها تا پایان هفته نکوداشت اصفهان ادامه خواهد داشت.
ت/7135/ 6022
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]