واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زنجان می تواند قطب تخصصی نجوم در سطح کشور باشد زنجان - ایرنا - مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای آموزشی وزارت آموزش وپرورش گفت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل زنجان در زمینه علم نجوم و برگزاری 10 سال متوالی همایش دانش آموزی در این حوزه، این استان می تواند به قطب تخصصی نجوم در کشور تبدیل شود.
مهدی علی اکبرزاده روز دوشنبه در حاشیه دهمین همایش دانش آموزی نجوم در جمع خبرنگاران افزود: باتبدیل شدن این استان به قطب تخصصی نجوم سوالات، شبهات و اشکالات دانش آموزان در این حوزه می تواند به صورت متمرکز پاسخ داده شود.
وی هدف از برگزاری همایش های دانش آموزی را تعامل دانش آموزان با اساتید، دانشمندان و صاحبنظران متخصص در رشته ای خاص بیان کرد و افزود: این همایش ها درجهت شناسایی پتانسیل های هر استان برای تبدیل شدن به قطب تخصصی رشته ای خاص برگزار می شود.
مدیر کل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای آموزشی وزارت آموزش وپرورش گفت: با فعال شدن قطب های تخصصی در کشور فعالیت کانون های فرهنگی تربیتی بیشتر به مسایل پرورشی معطوف خواهد شد.
علی اکبرزاده تاکید کرد: شناسایی استعدادها نیازمند وجود مکانی برای پرورش ظرفیت دانش آموزان است و قطب های تخصصی امکان پرورش استعدادهای دانش آموزان را فراهم می کند تا از طریق فضای مجازی، همایش ها و گردهمایی ها استعدادهای خود را شکوفا، سوالات و شبهات را مطرح و آثار خود را ارایه کنند.
وی با بیان اینکه در استان های دیگر فعالیت های تخصصی شروع شده است، افزود: در زمینه داستان نویسی و شعر کانون شعرا و نویسندگان دانش آموزان مجددا فعالیت خود را شروع کرده و قطب تخصصی فعالیت های هنری در شاخه های مختلف مجزا شده است.
مدیر کل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای آموزشی وزارت آموزش وپرورش گفت: اهمیت و اهتمام استان زنجان در خصوص برگزاری همایش نجوم دانش آموزی در 10 سال اخیر نشان از ظرفیت، پتانسیل و توانایی زنجان در این رشته است.
علی اکبرزاده خاطرنشان کرد: با ارایه گزارشی از فعالیت های انجام شده استان زنجان در حوزه نجوم، امید می رود قطب تخصصی نجوم در این استان راه اندازی شده و پاسخگوی سوالات همه دانش آموزان کشور در این حوزه باشد.
مدیر کل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای آموزشی وزارت آموزش وپرورش گفت: این وزارتخانه پس از شناسایی استعداد دانش آموزان آنان را به عنوان نخبگان پرورشی، هنری و علمی مطرح و امکان ارایه استعاداهایشان را فراهم می کند.
علی اکبرزاده ادامه داد: دانش آموزان پس از پایان تحصیلات دانش آموزی در مراکز آموزش عالی فضای بیشتری برای ظهور و بروز استعدادهای خود دارند تا بیشتر در جامعه مطرح و آثار ارزشمند خود را ارایه کنند.
وی تاکید کرد: هر استانی در کشور قابلیت ها و پتانسیل های خود را به وزارتخانه آموزش و پرورش اعلام می کند و قطب تخصصی همان رشته متناسب با ظرفیت استان مربوطه ایجاد می شود تا استعدادهای بالقوه دانش آموزان شکوفا شده و برای آینده ایران اسلامی تاثیر گذاری داشته باشد.
دهمین همایش دانش آموزی نجوم با حضور دانش آموزان استان های کرمانشاه، همدان، کردستان، زنجان و قزوین در کانون فرهنگی تربیتی سهروردی زنجان برگزار شد.
7325/6085
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]