تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845703931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نقطه آغاز توسعه گردشگری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نقطه آغاز توسعه گردشگری آبادان-ایرنا-آموزش مردم و بومیان به عنوان اصل مهم و نقطه آغاز رونق صنعت گردشگری در کشورهای جهان تلقی می شود.


به گزارش ایرنا، سازمان جهانی گردشگری (WTO) همه ساله به منظور توسعه صنعت گردشگری، شعارهایی را به کشورهای عضو اعلام می کند و از همه کشورها می خواهد در راستای تحقق این شعار گام بردارند.
شهار سال 2015 سازمان جهانی جهانگردی، «یک میلیارد گردشگر، یک میلیارد فرصت» انتخاب و تبلیغ شده است.
این سازمان همچنین شعار «گردشگری و توسعه جوامع محلی» را به عنوان شعار سال 2014 انتخاب کرد و بومیان و شهروندان نیز به عنوان محور اصلی توسعه نقش موثری در تحقق این شعار ایفا می کنند.
گردشگری از پردرآمدترین و متنوع ترین صنایع جهان امروز به حساب می آید و بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان منبع اصلی درآمد، اشتغالزایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی می دانند.
صنعت گردشگری امروزه به گونه ای در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها اهمیت یافته است که اقتصاددانان از این صنعت به عنوان «صادرات نامریی» یاد می کنند.
سازمان جهانی گردشگری در شعار سال 2014 خود با عنوان« گردشگری و توسعه جوامع محلی» (Tourism & Community Development) بر توانایی این صنعت در توانمند سازی و فراهم آوردن مهارت برای مردم برای ایجاد تغییرات در جامعه محلی خود تاکید کرد.
گردشگری فعالیتی اقتصادی و جامعه بنیان است که براساس تعامل اجتماعی بنا نهاده شده و این صنعت درصورتی رونق می یابد که با یاری رساندن به ارزش های اجتماعی نظیر مشارکت، آموزش و حاکمیت بومی پیشرفته، جوامع بومی را به کار گیرد.
درصورتی که جوامع محلی توانمند شده و با توسعه خرده فرهنگ ها خود را برای پذیرش گردشگر آماده کنند می توان به بهره گیری این جوامع از صنعت درآمدزای گردشگری امیدوار بود.
از سوی دیگر، اگر گسترش صنعت گردشگری به هر شکلی، ارزش ها و فرهنگ جوامع میزبان را خدشه دار کرده یا منافع اجتماعی اقتصادی حاصل از بخش گردشگری را به سطوح مختلف جامعه منتقل نکند، نمی توان از گردشگری واقعی سخن گفت.
مدرس صنعت گردشگری و فعال این صنعت نیز در گفت و گو با ایرنا با تبیین راهکارهای تحقق این شعار، گفت:گردشگری و مردم بومی، رابطه ای دو طرفه دارند، از یک سو گردشگری به مردم بومی سود می رساند و از سوی دیگر بومیان در توسعه گردشگری نقش ایفا می کنند.
«علیرضا نظری اسفنگره» افزود:ممکن است برخی بومیان به دلیل آنکه با تغییرات فرهنگی و تاثیرپذیری روستا و شهر کوچک خود که به موجب حضور گردشگران رخ می دهد مخالف بوده و انگیزه ای برای رشد این صنعت در جامعه خود نداشته باشند.
وی گفت:وقتی می گوییم گردشگری در توسعه اقتصادی جامعه نقش آفرینی می کند، این مهم به معنای بهره گیری از همه کسب و کارها در راستای پذیرش گردشگر است و در این میان مردم نیز می توانند سهم خود را داشته و از عواید آن نیز بهره گیری کنند.
این مدرس مراکز آموزش عالی صنعت گردشگری تصریح کرد:برای آماده سازی جوامع محلی برای پذیرش و میزبانی از گردشگر، به ابزارهای سخت افزاری و فرهنگی نیاز داریم به عبارت دیگر، زمانی که از ابزار سخت افزاری صحبت می کنیم، باید توجه خود را به زیرساخت ها معطوف کنیم.
نظری اسفنگره افزود:به لحاظ فرهنگی ممکن است برخی مردم بومی مخالف توسعه گردشگری در جامعه خود باشند، بنابراین حتی در صورتی که زیرساخت ها نیز فراهم باشد، توسعه گردشگری و صنایع وابسته از سال ها پیش مردم بومی را برآن داشته است تا با بهره گیری از آن، وضعیت اقتصادی و معیشتی خود را بهبود بخشند.
در جهان رقابتی امروز، بسیاری از کشورهای درحال توسعه، اقتصادهای محلی و توسعه آن را به مردم بومی و محلی سپرده اند که حتی می توانند در ابعاد گسترده تر نقش آفرین باشند.
تاکید بر آموزش آنقدر در گردشگری مهم است که گاه حیات و یا عدم حیات آنرا به لحاظ اقتصادی تضمین می کند.
آموزش در معنای اصلی خود از محورهای اصلی شکل گیری و گسترش جوامع متمدن امروزی به حساب می آید و برای توسعه صنعت گردشگری، توسعه منابع انسانی نقطه آغاز آن محسوب می شود.
در استان خوزستان به ویژه استانداری نیز اقدام هایی برای آموزش مردم در راستای پذیرش گردشگر انجام شده است.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری خوزستان در گفت و گو با ایرنا، گفت:این اداره کل، توانمندسازی مردم را به عنوان رکن اصلی توسعه گردشگری در دستور کار خود قرار داده است.
عبدالعلی امیدی اهداف کلی آموزش در ای ناداره کل را آموزش های فراگیر دوره های تخصصی و حرفه ای به خادمان گردشگری و گسترش آموزش های عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به فعالان این عرصه و مردم عنوان کرد.
وی افزود:سال گذشته، فرمانداران، بخشداران و مدیران دستگاه های اجرایی، آموزش های لازم را در خصوص صنعت گردشگری فرا گرفتند.
امیدی گفت:بر این اساس، هزار و 400 دهیار نیز به منظور فراگیری آموزش های لازم در خصوص جذب گردشگر و مهمانپذیری، در دوره های صنعت گردشگری شرکت کردند.
وی شهروند محوری و آموزش شهروندان متناسب با نیاز آنان در صنعت گردشگری را رویکرد این ادارره کل در سال جاری عنوان کرد.
مدیرکل اموزش و پژوهش استانداری خوزستان تصریح کرد:همچنین سال گذشته اعضای سازمان های مردم نهاد، مسئولان مراکز رفاهی و رانندگان تاکسی در دوره های مرتبط با آموزش های صنعت گردشگری شرکت کردند.
امیدی تاکید کرد:اکنون که توسعه گردشگری در دستور کار برنامه های توسعه قرار دارد، تقویت مبانی و آشنایی با مقوله گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی در جوامع محلی ضروری و در روند توسعه تأثیرگذار است.
امیدی در پایان، آشنا سازی مسئولان و شهروندان با پتانسیل های گردشگری منطقه، آشنایی با مبانی گردشگری روستایی، اثرات مثبت و منفی گردشگری روستایی و پتانسیل های فرهنگی و اجتماعی منطقه و راه هـای بهره گیری پایدار از آن را از محورهای این دوره ها عنوان کرد.
در خصوص اهمیت آگاه سازی جامعه در خصوص مزایای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، استراتژی های گردشگری پایدار کشور و ایجاد تصور عمومی مطلوب در آن همین نکته کافی است که کشور چین برای برگزاری بازی های آسیایی رانندگان خود را موظف کرد تا مکالمه زبان انگلیسی را فراگیرند.
7104/6125
گزارش از: سیدبهادر حسینی تشنیزی






07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن