تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870874879




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعالیت کمپ های زیرزمینی ترک اعتیاد /برخورد غیرانسانی با معتادان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ك پژوهشگر حوزه اعتیاد: فعالیت کمپ های زیرزمینی ترک اعتیاد /برخورد غیرانسانی با معتادان اخبرگزاری پانا: یك پژوهشگر حوزه اعتیاد، تغییر نگرش و انگ‌زدایی معتاد در جامعه را مقدمه اجتماعی كردن مبارزه با مواد مخدر صنعتی و روانگردانها دانست.
۱۳۹۴ دوشنبه ۷ ارديبهشت ساعت 10:41

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار اجتماعی پان،سودابه خرمشاهی  افزود: متاسفانه این دیدگاه و نگاه كه اعتیاد جرم است و معتاد دارای انگ اجتماعی بوده و تبعیض در مورد بازگشت و درمان آنان وجود دارد، در جامعه تبدیل به یک فرهنگ شده و راه مقابله با آن را دشوار كرده است.
وی با بیان اینكه مسوولان و مردم باید بدانند كه فرد معتاد به دلیل برطرف کردن نیاز جسمی و روانی خود و حتی فرار از بروز علائم محرومیت از موادمخدر و روانگردا‌‌ن‌ها مجبور به تهیه مواد خود است، اظهار داشت: نباید به آنان انگ زد و بد رفتاری كرد، زیرا معتاد می‌تواند ده‌ها و یا صدها فرد سالم را ترغیب به مصرف مواد مخدر و روانگردانها كند و اوضاع خطرناك‌تر شود.
خرمشاهی ادامه داد: مردم و مسوولان باید به این باور رسیده باشند که ماده مصرفی فرد معتاد تبدیل به یکی از ضروریات زندگی و جزو لاینفک سبد کالایی وی شده و ضروریست برای اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد نگاهشان نسبت به معتاد عوض شود و سعی كنند با ایجاد انگیزه در معتاد برای بهبودی، این ماده مصرفی را از سبد كالایی وی حذف كنند.
وی با اشاره به اینكه برخورد جامعه ناشی از سطح آگاهی، دانش، شناخت و تجربه آنها از مفهومی به نام اعتیاد و معتاد است، اضافه كرد: تجربه بالینی بیانگر این موضوع است که ما در مفهوم بیماری و درمان اعتیاد به ویژه در سطح مخاطبان عام و خانواده ها با مشکلات بسیار جدی مواجه هستیم، این درحالیست كه در قدم اولیه مقابله با اعتیاد،باید معتادان را درمان كرد.
خرمشاهی، تمركز برنامه‌ها و اهداف مبارزه با مواد مخدر بر روی درمان معتادان را بسیار ضروری دانست و اضافه كرد: مراكز نگهداری و درمان كاهش آسیب باید در سراسر نقاط كشور بویژه برای زنان معتاد گسترش یابد، روش‌ها و اقدامات گفتاری، حمایتی و درمانی با نظارت دقیق ستاد مبارزه با موادمخدر، بهزیستی و وزارت كشور بر اساس فناوری‌های جدید در این مراكز انجام شود، زیرا كمپ‌های ترك اعتیاد بسیاری در جامعه وجود دارد كه بصورت زیرزمینی فعالیت كرده و برخورد غیرانسانی با معتادان می‌كنند.
به گفته وی، وقتی معتاد در شرایط مطلوب و اصولی تحت درمان قرار گیرد، باید جامعه از جمله خانواده، با آغوش باز پذیرای وی باشد، تا معتاد دوباره به سمت مصرف موادمخدر صنعتی و روانگردانها گرایش نیابد.
خرمشاهی افزود: در بسیاری از موارد مشاهده می‌كنیم اعضای خانواده با کمک کردن به عضو معتاد خانواده در واقع امکان رو به رو شدن و تجربه کردن عواقب و پیامدهای بیماری اعتیاد را به او نمی‌دهند، نمی گذارند که وی مسوولیت رفتارهای خود را بر عهده بگیرد، آنها با حمایت ناسالم از فرد معتاد روشی را انتخاب می‌كنند که باعث می‌شوند تا بیماری اعتیاد او سریع تر و راحت تر پیشرفت کند.
وی اظهار داشت: بهترین کار آن است که اعضای خانواده اجازه دهند تا فرد معتاد پیامدها و مصیبت‌های ناشی از اعتیادش را شخصاً تجربه کند، هر چند پذیرفتن این واقعیت دشوار است، اما تجربه ثابت کرده که مواجه شدن فرد معتاد با عواقب ناگوار رفتارهایش، بهترین راه برای کمک کردن به وی است.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن