تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804637018




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيا مردم آگاه و هميشه در صحنه محرم نيستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آيا مردم آگاه و هميشه در صحنه محرم نيستند؟
روزنامه خراسان
آيا مردم آگاه و هميشه در صحنه محرم نيستند؟ يکي از لوازم ضروري و ابتدايي ايجاد همدلي و همزباني ميان مردم و دولت برخورد صادقانه و نقل دقيق وقايع براي افکار عمومي و در يک کلام محرم دانستن مردم است .


 
به گزارش فرهنگ نیوز ، در دنياي جديد نقش حاکميت در فرآيند انتشار اخبار و ماهيت عملکرد اطلاع رساني عمومي تغييري بنيادين کرده است. با فراواني وسايل ارتباطي و گسترش شبکه هاي اجتماعي ديگر هيچ چيزي پنهان نمي ماند و اکنون تنها جريان هاي حاکم مي توانند در چگونگي بيان موضوع دخالت کنند و اگر هوشمند و زيرک باشند بر موج سوار شوند. حتي اگر چنين نباشد باز اين پرسش جدي مطرح مي شود که اساسا چه کسي مي تواند تصميم بگيرد که اطلاع رساني در يک موضوع خاص مصلحت هست يا نه، و چه چيزي را مردم بايد بدانند و چه چيزي را نبايد بدانند؟ آيا جز اين است که مسئولان وکيل مردمند و بايد به همين مردم پاسخگو باشند و نمي توانند سرخود تصميم بگيرند ؟ همدلي و همزباني رابطه اي متقابل دارند، از همدلي همزباني مي زايد و همزباني بر همدلي مي افزايد . زماني اين رابطه متقابل مي تواند پايداري و استحکام بيابد که مردم اطمينان داشته باشند همه چيز را قبل از بيگانگان مي توانند از صداقت و صراحت خدمتگزارانشان در دولت بشنوند.

شايد به نظر برسد برخي موضوعات ساده و ظاهرا کم اهميت مثل يک حادثه در فلان ساختمان دولتي يا يک تخلف اداري در بهمان سازمان چيزي نيست که به سرعت و با دقت به مردم اطلاع داده شود و چنين مواردي در مقابل مسائل کلان و با اهميتي چون مذاکره با آمريکا يا حمله عربستان به يمن به حساب نمي آيد.يکي از چالشهاي جدي در رابطه ميان مردم و دولت ، ايجاد اعتماد مردم نسبت به اخبار رسمي است ، زيرا اگر اعتماد عمومي اندک اندک (با همين موارد ساده و به ظاهر کم اهميت و کوچک) آسيب ديد و ضعيف شد، در درازمدت ضربه اي به استحکام اجتماعي وارد مي شود که به هيچ شکلي قابل جبران نيست.دقت، سرعت، صراحت و شفافيت اطلاع رساني در همان مواردي که به نظر ما کم اهميت است مي تواند اعتماد مخاطب را براي مسائل کلان جلب کند و بر عکس اگر در همين موارد پيش پا افتاده که مخاطب از نزديک لمس کرده ، اعتماد پيدا کرد آن وقت حرف ما را در مسائل کلان و دور که نمي تواند مستقيما لمس کند خواهد پذيرفت . نبايد بيان واقعيت ها براي چاره انديشي و مطالبه از مسئولان به عنوان تضعيف نظام تلقي شود و اساسا معني حفظ نظام اين نيست که خطاي يک مسئول يا مشکلات جاري کشور و حتي واقعيت هايي چون اعتياد ، مصرف مشروبات الکلي ، فعاليت گروه هاي انحرافي و... را انکار کنيم. يکي از عوامل متعدد و متنوع گرايش مردم به شبکه هاي ماهواره اي برخورد تعارف آميز و کليشه اي رسانه هاي رسمي با اخبار است و روزي بايد متوليان و بانيان اين رويکرد مورد پرسش و مؤاخذه قرار گيرند که چرا باعث شدند اعتماد مردم به رسانه هاي رسمي نظام آسيب ببيند؟ هميشه وقتي در آستانه انتخابات پاي تعارف به ميان مي آيد همه ما، مردم را مومن و هميشه در صحنه و آگاه و فهيم خطاب مي کنيم ولي وقتي قرار است در موضوعي حساس براي سرنوشت آن ها تصميم بگيريم يا در برخي حوادث و مسائل آن ها را از واقعيت ها باخبر سازيم ديدگاهمان تغيير مي کند! آيا اين مردم آگاه و هميشه در صحنه و مؤمن محرم نيستند؟




94/2/5 - 14:46 - 2015-4-25 14:46:36





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن