تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860472280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: توافق و تحریم با یکدیگر سازگاری ندارند /آمریکا باید درباره نقش اختلافات داخلی کشورش در مسیر اجرای توافقنامه به صراحت توضیح دهد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ظریف: توافق و تحریم با یکدیگر سازگاری ندارند /آمریکا باید درباره نقش اختلافات داخلی کشورش در مسیر اجرای توافقنامه به صراحت توضیح دهد
وزیر امور خارجه از احتمال گفتگو با نمایندگان کشورهای 5+1 درحاشیه برگزاری کنفرانس بازنگری معاهده"ان پی تی"سخن گفت و تاکیدکرد: از نظر ایران دولت آمریکا مسئول اجرای توافقنامه هسته ای خواهدبود و اختلافات داخلی این کشور آن را از اجرای تعهدات بین المللی خود معاف نخواهد کرد.
به گزارش نامه نیوز محمدجواد ظریف حدود ساعت 3 بعدازظهر روزیکشنبه به وقت محلی وارد اقامتگاه خود در نیویورک شد و در بدو ورود توضیحاتی درباره اهداف این سفر دراختیار خبرنگاران قرار داد.


وی هدف اصلی خود از این سفر را شرکت در کنفرانس بازنگری معاهده ان پی تی ذکر کرد که طبق مقررات معاهده منع گسترش هرپنج سال یک بار به منظور بحث وگفتگو پیرامون ارکان سه گانه اصلی این معاهده و رسیدن به یک سند لازم الاجرای نهایی در مقر اصلی سازمان ملل متحد برگزار می شود.


ظریف بااشاره به اینکه بسیاری از مسائل مربوط به سندنهایی این کنفرانس ها باوجود نشست های متعدد هنوز همچنان بی نتیجه و لاینحل باقی مانده اند گفت:ایران در مقام ریاست جنبش عدم تعهد دراین نشست ها تلاش خواهدکرد تا مواضع جنبش عدم تعهد را که در بسیاری ازموارد با اهداف و مواضع جمهوری اسلامی انطباق دارد مطرح و پیگیری کند.


وزیر امورخارجه یادآورشد سند نهایی موردنظر دراین نشست ها درواقع باتوجه به سه ستون اصلی این معاهده که عبارتند از خلع سلاح هسته ای، دستیابی به فنآوری های هسته ای ودرنهایت جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای مورد بحث وبررسی قرار خواهد گرفت. 


وی تصریح کرد :کشورهای عضو معاهده وبه طورکلی همه کشورهای غیر هسته ای جهان یک هدف را دنبال می کنند و آن هم رسیدن به توازنی میان هر سه رکن اصلی این معاهده است به خصوص درموردخلع سلاح هسته ای که کشورهای دارای سلاح هسته ای بیشترین تخلفات را در رابطه با موازین این معاهده مرتکب می شوند.


وزیرامور خارجه کشورمان درباره تعهدات کشورهای هسته ای جهان درقبال این معاهده گفت:همانطورکه میدانیم این کشورها براساس رای مشورتی دیوان بین المللی دادگستری موظف به خلع سلاح کامل هسته ای شده اند که تا کنون به این تعهد و خود عمل نکرده اند.


وی درباره پی آمدهای توافقنامه هسته ای گفت:ما از ابتدا هم گفته ایم که توافق وتحریم با یکدیگر سازگاری ندارند و به این نکته هم بارها اشاره کرده ایم که طبق چارچوبی که درگفتگو های لوزان به آن دست پیدا کردیم همزمان با اجرای توافقنامه تحریم ها برداشته خواهند شد و قطعنامه های شورای امنیت هم ازطریق قطعنامه تازه ای لغو خواهند شد.


ظریف تاکید کرد آنچه در گفتگوهای لوزان برسر آن توافق شده باید دراین مرحله نهایی به صورت سند لازم الاجرایی دربیاید تا مرحله اجرایی آن ها پس از امضای این سند شروع بشود.


وی درباره برخی از جنجال های کنگره آمریکا و مناقشات میان دوحزب این کشور درخصوص توافقنامه هسته ای گفت:همانطورکه ما از ابتدا گفته ایم ما دولت ایالت متحده آمریکا را مسئول اجرای توافقنامه می دانیم و مشکلات و مناقشات داخلی آمریکا به ما و اجرای این توافقنامه ربطی پیدا نمی کند و طبق مقررات بین المللی مشکلات داخلی کشورها آنها را از اجرای تعهدات خود معاف نمی کند و این چهارچوب اساسی است که ما به آن اهمیت می دهیم.


رئیس دستگاه دیپلماسی کشور گفت:ما انتظار داریم مسئولین دولت آمریکا دراین خصوص توضیحاتی به ما بدهند و قصد ما این خواهد بود که توضیحات دولت آمریکا درمورداختلافات داخلی خود و نقش احتمالی این اختلافات در اجرای توافقنامه را هم به صراحت بشنویم.




منبع: ایرنا


۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن