تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871405752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کارمزدها کاهش یابد/زیان سپرده گذاران کمتر و از عوارض کاهش نرخ سود کاسته می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس اقتصادی؛ کارمزدها کاهش یابد/زیان سپرده گذاران کمتر و از عوارض کاهش نرخ سود کاسته می شود تهران - ایرنا - یک کارشناس مسایل اقتصادی گفت: باید هزینه کارمزد بانک ها کاهش پیدا کند چرا که کاهش کارمزدها، موجب کارآمد شدن سیستم بانکی، افزایش بهره وری و کاهش زیان سپرده گذاران خواهد شد.


بهنام ملکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا؛ هدایت منابع بانک ها به سمت بازارهای موازی و ایجاد التهاب در بازار را از جمله عوارض کاهش نرخ سود بانکی دانست و افزود: برای تضمین موفقیت طرح کاهش نرخ سود بانکی، باید بازارهای موازی مهار و جلوی فعالیت موسسات غیرمجاز گرفته شود و به نهادهای مختلف نیز اجازه ندهیم اوراق مشارکت را با سود بالا منتشر کنند.
وی اظهار داشت: اقتصاد زنده و پویا، اقتصادی است که بتواند مرتب در درون خودش اصلاحات انجام دهد و یکی از اصلاحاتی که باید صورت بگیرد، ساماندهی سود بانکی و هدایت منابع مالی به سمت تولید و توسعه است.
مدیر سایت اقتصاددان تاکید کرد: علاوه بر محدود کردن موسسات مالی غیرمجاز، بانک مرکزی و دولتمران باید با شفافیت بیشتری طرح های خود را ارایه کنند و با بررسی موانع این کار از سوی کارشناسان و متولیان مربوطه، شرایط را برای اقدامات فوری فراهم کرد.
وی ادامه داد: وقتی موسسه ای به سپرده های مردم 28 درصد سود پرداخت می کند، برای اعطای تسهیلات نیز سود بالایی دریافت خواهد کرد و در این شرایط تولیدکننده توان بهره گیری از وام های با سود بالا را نخواهد داشت، در نتیجه این وام ها به سمت فعالیت های غیرمولد، دلالی و واسطه گری هدایت می شوند.
این استاد دانشگاه بر لزوم ساماندهی برخی موسسات مالی و اعتباری تاکید کرد و افزود: تورم در مقاطعی به بیش از ۵۰ درصد رسید و نقدینگی رشد فزآینده ای یافت که سهم بالایی از این نقدینگی مربوط به موسسات پولی و مالی غیرمجاز بود.
وی با اشاره به تخلف این موسسات و مشکلاتی که در راه اجرای برنامه های مالی ایجاد می کنند، گفت: با اینکه شورای پول و اعتبار نرخ سود بانکی را 22 درصد مصوب کرده، برخی بانک ها و موسسات نه تنها این نرخ را رعایت نمی کنند بلکه نرخ هایی بین 27 تا 30 درصد را به مردم پرداخت می کنند.
ملکی تاکید کرد: اگر واقعا تورم پایین آمده، به همان نسبت نرخ سود بانکی هم باید با کاهش همراه شود البته بخشی سودها مربوط به قراردادهای بلندمدت است که مشکل ساز شده و بانک ها باید با سخاوتمندی، واقعیت ها را بپذیرند.
وی ادامه داد: به هر حال؛ بانک ها باید به سمت بانکداری اسلامی بروند، مسئولیت اجتماعی، اخلاقی و توسعه ای خود را بپذیرند و منابع خود را به سمت توسعه تولیدات مدرن و پیشتاز هدایت کنند ضمن اینکه باید مشارکت واقعی تری در اقتصاد کشور داشته باشند و تسهیلات اعطایی آنها ضابطه مند و شفاف باشد، رابطه مندی کنار برود.
مدیر سایت اقتصاددان با تاکید بر اینکه از چند جهت باید انضباط پولی و بانکی در کشور حاکم شود، افزود: مطمئنا در شرایطی که سود بانکی بالای 20 درصد و فعالیت های مولد سوددهی ندارند و دچار ارزش منفی هستند، مانند بورس که سال گذشته 25 درصد ارزش خود را از دست داد؛ با استقرار این سیستم ها، اقتصاد ما کلا به سمت رباخواری، نزول خواری و خام خواری خواهد رفت و اصلا دیگر اقتصادی باقی نخوهد ماند.
وی با اشاره به خبر انتشار اوراق مشارکت نفتی با رقم بالا و نایاب شدن فوری آن، گفت: اگر چنین اقدامات پنهانی صورت گیرد و عده ای سرمایه خود را به این حوزه ها انتقال دهند، اینها تبدیل به رقبایی می شوند که می توانند سیاست های تعدیل سود بانکی را خنثی کنند.
این کارشناس اقتصای تاکید کرد: از این رو باید همه اقدامات در قالب یک نظام مندی و رژیم اقتصادی شفاف و مناسب باشد در غیر این صورت ممکن است همواره حرف های خوبی زده شود که با واقعیت ها تطبیق نداشته باشد و نتیجه ای هم حاصل نشود.
لازم به ذکر است؛ علی طیب نیا وزیر اقتصاد نیز با اشاره به عوارض کاهش نرخ سود بانکی در اقتصاد کشور و لزوم اتخاذ راهکارهایی برای مقابله با آن، گفت: به دنبال تنظیم بسته ای هستیم تا از عوارض کاهش نرخ سود تسهیلات جلوگیری کند و همزمان با اعلام کاهش نرخ سودها نیز عملی شود.
وی اظهار کرد: ممکن است موسسات مالی غیرمجاز این کاهش نرخ سود بانکی را رعایت نکنند و منابع از بانک ها به سمت این موسسات انتقال یابد که با این اتفاق، مشکل بخش تولید بیشتر خواهد شد بنابراین از قوه قضاییه درخواست کرده ایم با این موسسات غیرمجاز فارغ از مالکیت آنها با قاطعیت برخورد کند.
اقتصام (4)1070**1558



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن