واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۲۶ب.ظ)
ابتکار تاکيد کرد؛ توسعه مشاغل در کشور از طريق توسعه آموزش هاي مهارتي موج - معاون رييس جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور بر توسعه مشاغل در کشور از طريق توسعه آموزش هاي مهارتي تأکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار؛ معاون رييس جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست در مراسم رونمايي از 3 طرح ملي اين سازمان که در روز مهارت و تأمين اجتماعي در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي برگزار شد، با اشاره به اينکه در سال گذشته توافق نامه اي در جهت توسعه فناوري هاي سبز بين سازمان حفاظت از محيط زيست و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي منعقد شد، بر توسعه فناوري هاي سبز در سازمان آموزش فني وحرفه اي کشور تأکيد کرد.
وي با بيان اينکه يکي از دلايل فقدان شغل، فقدان مهارت لازم بوده است توسعه آموزش هاي مهارتي را راهکار توسعه مشاغل خانگي در کشور دانست.
معصومه ابتکار بيان داشت: در حال حاضر در کشاورزي و محصولات ارگانيک با افت شاخص کيفي مواجه هستيم که اين حاکي از عدم آموزش هاي مهارتي لازم در اين زمينه است.
وي با اشاره به اهميت گسترش مشاغل سبز و حفظ پايه هاي زيست محيطي در کشور اظهار داشت: در گذشته رويکرد توسعه اشتغال و تخريب و نابودي محيط زيست بوده است اما در حال حاضر رشد اشتغال را لازمه حفظ پايه هاي محيط زيستي مي دانند چرا که اين دو لازم و ملزوم يکديگرند.
رييس سازمان محيط زيست کشور افزود: آلودگي هوا، آلودگي خاک، بهره برداري بي رويه از توسعه آب هاي زيرزميني و جنگل ها در نتيجه همين تفکر اشتباه بوده است که تخريب پايه هاي زيست محيطي را به دنبال داشته است و در حال حاضر به اين نتيجه رسيده اند که توسعه اشتغال نبايد با تخريب پايه هاي زيست محيطي همراه باشد چرا که منابع محيط زيستي لازمه توسعه اشتغال است.
وي در ادامه بيان داشت: توسعه و توليد اشتغال در کشور بايد به نحوي تنظيم شود که کيفيت زندگي شهروندي در آن حفظ شده و با حداقل خدمات منابع محيط زيست همراه باشد.
ابتکار افزود: حفظ محيط زيست در آموزه هاي ديني بسيار تاکيد شده و تجربه بشري نيز حاکي از آن است که بايد اين منبع مهم را حفظ کنيم و توسعه فعاليت ها و اشتغال را سازگار با محيط زيست کنيم و اگر براي توسعه اشتغال اقدام به احداث سد مي کنيم نبايد اين سد به نابودي منابع طبيعي بيانجامد.
رييس سازمان محيط زيست کشور بيان داشت: اقتصاد و اشتغال بايد به گونه اي باشد که محيط زيست نيز حفظ شود و به تعبير ديگر اقتصاد ما بايد اقتصاد سبز باشد و بايد در جهت سبز شدن مهارت ها و مشاغل پيش برويم و هر انساني که از آب و خاک و هوا بهره مي برد طرز استفاده صحيح از آن را نيز ياد بگيرد.
وي ادامه داد: سياست دولت سياست برد - برد بر پايه اشتغال، توليد، توسعه از نوع پايدار بدون صدمه به محيط زيست است.
ابتکار در پايان گفت: مشاغل سبز را بايد گسترش دهيم و بازيافت و مديريت پسماند يکي از زمينه هاي مهم اشتغال در محيط زيست محسوب مي شود و امروز در حوزه تصفيه آب و با چرخاندن آب، کشاورزي پايدار، گردشگري طبيعي بايد مشاغل نوين را تعريف کنيم و هرچه بيشتر با استفاده از انرژي هاي نو در کاهش آلودگي هوا سهيم باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]