تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870917744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تمرکز برجنبه های منفی طایفه ای مهمترین آسیب در کارکرد شوراها است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار کهگیلویه وبویراحمد تمرکز برجنبه های منفی طایفه ای مهمترین آسیب در کارکرد شوراها است یاسوج - ایرنا- استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: تمرکز بر روی جنبه های منفی قومیت گرایی و برخی نگاه های صرف سیاسی و گروهی یکی از آسیب های جدی در کارکرد شوراهای اسلامی شهر و روستا است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، سید موسی خادمی روز یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی کهگیلویه وبویراحمد افزود: البته نمی توان نگاه برقومیت گرایی، طایفه ای و حتی گروهی را به طورمطلق امری مذموم دانست اما در جایی که دامن زدن به این مسایل به عملکرد و ساختار یک تشکل شورایی وقانون لطمه می زند،باید از آن پرهیز کرد.
وی یادآور شد: بیشترین نمود و جلوه عینی این آسیب در زمان برگزاری انتخابات شوراها در شهرها و روستاهای مختلف استان است.
خادمی تصریح کرد: درنگاه کلی هم نمی توان شورا و یا حتی موضوعی همچون طایفه گرایی را حذف کرد زیرا هر مولفه ای چنانچه بتواند بر روی ریل جنبه های مثبت و امیدافرین خود حرکت کند، می تواند در کارکردش حاوی فرصت هایی نیز باشد.
خادمی با بیان اینکه در همه جای کشور هنوز آنگونه که شایسته است کارکرد و نظام شورایی و استفاده از خرد جمعی نهادینه نشده است، اظهار کرد: میزان و رتبه برخی از آفت ها و چالش های موجود در عملکرد شوراها بدون شک در استان کهگیلویه وبویراحمد بالاتر و با شدت بیشتری رواج دارد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: شوراها در این راستا وظایف و رسالت سنگینی بر عهده دارند که باید بتوان با ظرافت و حذف نقطه های آسیب زا به توسعه و شکوفایی استان نیز کمک کنند.
وی ابراز داشت: یکی از دستاوردهای اساسی زدودن این نوع نگاه ها و برخی دخالت های نابجا ، موجب تقویت و پررنگ تر شدن نقش نظارتی شوراها خواهد بود.
خادمی از شوراها خواست تا روحیه جمعی، تعامل و مداراکردن با هم و تحمل همدیگر را بیش از پیش سرلوحه کاری خود قرار دهند.
وی بر تعامل و هم اندیشی بیشتر شوراها تاکید کرد و افزود: نظام شورایی و استفاده از خرد جمعی که نقطه مقابل نظام ریاستی است باید همچنان در رفتار و کارکرد شوراهای اسلامی نمود یابد.
دبیقی با اشاره به جایگاه و ارزش شوراهای اسلامی در اسلام و قانون جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: قانون جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه ای را برای شوراهای اسلامی در نظر گرفته است و در واقع شوراها از برکات انقلاب اسلامی ایران است.
رییس شورای اسلامی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این آیین گفت: یکی از مشکلات اساسی در کارکرد شوراهای این استان باور ناپذیری جایگاه آن از سوی بسیاری از مدیران اجرایی است.
حجت الله دبیقی افزود: این در حالی است که در قانون اساسی چندین اصل به جایگاه بالای شوراها و نقش نظارتی آنان اختصاص یافته و آن را از برکات نظام و انقلاب دانسته اند.
وی افزود: شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد دارای دو هزار و 104 عضو هستند.
دبیقی اظهار کرد: از این تعداد دو هزار و پنج نفر عضو شوراهای روستایی و 99 نفر نیز عضو شوراهای شهری هستند.
کهگیلیویه وبویراحمد نیز دارای 17 شهر و یکهزار و 676 روستا است.
در این همایش نیز از تعدادی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا تجلیل شد.
3016/6162



06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن