واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۲۳ب.ظ)
معاون گردشگري در ديدار با رييس سازمان گردشگري اقليم کردستان عراق؛ گردشگري، عامل توسعه همکاري ها ميان ايران و عراق موج - معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ديدار با رييس سازمان گردشگري اقليم کردستان عراق عامل گسترش همکاري ها ميان دو کشور را بهره مندي از ظرفيت هاي متعدد صنعت گردشگري دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در ديدار با «مولوي جبار» رييس سازمان گردشگري اقليم کردستان عراق و هيات همراه ضمن اشاره به وجههاي متعدد و مشترک فرهنگي ميان جمهوري اسلامي ايران و اقليم کردستان عراق، همکاري در زمينه تبادل تجربيات، آموزش و دستيابي به محورهاي کاري مشترک در قالب همکاريهاي توافق شده دو کشور و حضور در رويدادهاي گردشگري بينالمللي طرفين را فرصتي مغتنم در راستاي افزايش تعاملات و همکاريهاي موردنظر دانست.
وي بابيان اينکه برگزاري تورهاي تلفيقي و نيز دورههاي آموزشي مشترک ميتواند با تکيهبر مشترکات فرهنگي نتايج شايستهاي به همراه داشته باشد؛ دستاوردهاي اخير همچون امضاي سند برنامه اجرايي همکاريهاي گردشگري در اجلاس کميسيون عالي مشترک عراق را در پيشبرد اين جريان و افزايش تعاملات پيش رو مؤثر دانست.
معاون گردشگري سازمان همچنين با متنوع خواندن ظرفيتهاي متعدد صنعت گردشگري کشور و اعلام آمادگي بهمنظور برنامهريزي بلندمدت و تعريف استراتژيهاي لازم از رييس سازمان گردشگري اقليم کردستان عراق درخواست نمود فهرستي از زمينههاي همکاري مشترک را تهيه و از طريق سرکنسولگري جمهوري اسلامي ايران در اربيل ارائه نمايند تا بر مبناي آن برنامهريزي اجرايي، تدابير و سازوکار عملي موردنياز آغاز شود.
رحماني موحد در اين ديدار محور فعاليت صنعت گردشگري ايران را بر تقويت جايگاه بخش خصوصي خواند و نيز آشنايي طرفين فعال در حوزه تأسيسات مربوطه و دفاتر خدمات مسافرتي را عامل موفقيت برنامهريزيهاي پيش رو عنوان کرد.
همچنين در اين ديدار «مولوي جبار وهاب» رييس سازمان گردشگري نيز با اشاره به ورود 3 ميليون گردشگر در سال 2013 و پيشبيني رقم 7 ميليون در سال پيش رو، نياز به بهرهمندي از تجارب کسبشده در صنعت گردشگري کشورمان را نيازي اصلي برنامهريزي اجرايي اين منطقه خواند و اشاره کرد که منطقه کردستان عراق عليرغم بهرهمندي از منابع نفتي قابلاتکا در تلاش است از ساير فرصتهاي درآمدزا همچون صنعت گردشگري نهايت بهرهمندي را داشته باشد.
وي از رحماني موحد خواست تا يکي از محورهاي اصلي تفاهمنامه همکاري پيش رو تقويت حوزه آموزش باشد و تأکيد نمود که ما دست ياريمان را بهسوي شما دراز کردهايم تا بتوانيم بر پايه تعاملات فکري، مذهبي و فرهنگي مشترک ضمن ايجاد توازن ورود گردشگر، نهايت همکاري را با يکديگر داشته باشيم.
اين مقام مسؤول عراقي همچنين با اشاره به وجود چالشهاي موجود دررفت و آمد گردشگران همچون مبلغ بيمه تعريفشده براي خودروهاي ورودي از کردستان عراق به ايران درخواست همکاري در رفع نواقص موجود را مطرح کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]