محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830889088
بعیدینژاد: پذیرش پروتکل الحاقی فقط در چارچوب قوانین آژانس خواهد بود
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: بعیدینژاد: پذیرش پروتکل الحاقی فقط در چارچوب قوانین آژانس خواهد بود بین الملل > انرژی هستهای - ایسنا نوشت:
مدیرکل امور سیاسی و بینالمللی وزارت خارجه گفت: پذیرش اجرای اقدامات داوطلبانه نظارتی از جمله پروتکل الحاقی در تفاهم آینده هستهای میان ایران و 1+5 در چارچوب نیازهای لازم برای تامین نظرات مورد نظر آژانس بر برنامه هستهای ایران صورت میگیرد.
حمید بعیدینژاد، عضو تیم مذاکرهکننده ایران با 1+5 در گفتوگو با ایسنا، درباره دستور کار کنفرانس بازنگری در ان.پی.تی 2015 گفت: جهت آمادهسازی محتوایی و سازمانی برگزاری کنفرانس سال 2015 معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT)، سه کمیته مقدماتی در سالهای قبل برگزار شده است و این کنفرانسی که از 7 اردیبهشت در نیویورک برگزار میشود، همان کنفرانس اصلی اعضای معاهده ان.پی.تی است که هر پنج سال یکبار و بعد از سه کمیته مقدماتی سالانه تشکیل میشود. دستور کار کنفرانسهای هر پنج سال اعضای معاهده، بررسی نحوه اجرای مواد و تعهدات مفاد معاهده NPT است.
وی درباره سخنرانی وزیر خارجه کشورمان در این کنفرانس با بیان این که حضور وزیران خارجه در این کنفرانس سابقه دارد و وزیران امور خارجه پیشین هم در اجلاسهای NPT شرکت کردهاند، افزود: امسال یک عنصر مهم دیگر که حضور آقای ظریف را ایجاب میکند، ریاست ایران بر جنبش غیرمتعهدهاست. در این اجلاس آقای ظریف علاوه بر دیدگاههای کشورمان، به نمایندگی از اعضای جنبش غیرمتعهدها سخنرانی خواهند کرد.
کنفرانس بازنگری در NPT باید نحوه پیگیری موضوع خاورمیانه عاری از سلاح هستهای در آینده را روشن کند
مدیرکل امور سیاسی و بینالمللی وزارت خارجه درباره موضوع خاورمیانه عاری از سلاح هستهای گفت: قطعا پیگیری موضوع ایجاد منطقه عاری از سلاحهای هستهای در خاورمیانه یکی از اصلیترین موضوعات کنفرانس است. اسراییل از جانب کشورهای جهان برای پیوستن به NPT تحت فشار است. ابتکار قبلی مصوب اعضای کنفرانس قبلی NPT در سال 2010 مبنی بر برگزاری کنفرانس خاورمیانه عاری از سلاحهای هستهای با مخالفت اسراییل مواجه شد و این کنفرانس در نهایت برگزار نشد. در عین حال حتما این کنفرانس بازنگری در NPT باید نحوه پیگیری این موضوع در آینده را روشن کند.
بعیدینژاد ادامه داد: متاسفانه با مخالفتهای رژیم اسراییل، تصمیم کنفرانس سال 2010 اعضای معاهده NPT در خصوص ابتکار برگزاری کنفرانس ایجاد عاری از سلاحهای هستهای در خاورمیانه که برای سال 2012 پیشبینی شده بود عملی نشد. ارزیابی شرایط جدید و پیگیری جدی این موضوع بیشک از مهمترین اولویتهای کشورهای غیرمتعهد و کشورهای اسلامی در کنفرانس ان.پی.تی 2015 خواهد بود.
ایران هیچگاه با مداخله کنفرانسهای بازنگری در ان.پی.تی در موضوع هستهای موافقت نکرده است
او در پاسخ به این پرسش که موضوع هستهای ایران در قالب همکاریهایش با آژانس یا مذاکرات هستهای و به واسطه آن بیانیه لوزان در دستور کار این اجلاس قرار دارد؟ یا بیانیهای در این رابطه در پایان منتشر میشود؟ تاکید کرد: خیر. ایران هیچگاه با مداخله کنفرانسهای NPT در بحث پیرامون موضوع هستهای ایران موافقت نکرده است و این موضع مورد حمایت کشورهای دیگر هم بوده است. اما طبیعی است که اعضای معاهده در سخنرانیهای خود در بخش بحث عمومی اجلاس با توجه به اهمیت ویژه بحث هستهای و مذاکرات جاری میان کشورهای 1+5 و ایران به موضوع اشاره خواهند کرد، اما این نوع اشارات به معنای قرار گرفتن موضوع هستهای ایران در دستور کار کنفرانس اعضای NPT نیست و اصولا دستور کار کنفرانس که پیش از این مورد تایید اعضای معاهده قرار گرفته است واجد اشارهای به موضوع هستهای ایران نیست.
بعیدینژاد درباره موضوعات مورد توجه کشورهای دارای سلاح هستهای برای اضافه کردن به معاهده ان.پی.تی یا کاستن از مفاد آن و به طور متقابل موضوعات مورد توجه و علاقه کشورهای در حال توسعه در رابطه با ان.پی.تی گفت: پیشنهاد اضافه کردن یا کاستن از مفاد معاهده همواره مورد نظر برخی از اعضای معاهده بوده است، ولی این اقدام نیاز به اصلاح معاهده دارد که در معاهده رویه خاصی برای آن پیشبینی شده است. اما در مجموع از نظر اولویت موضوعات مورد پیگیری در چارچوب اجرای مفاد معاهده، کشورهای هستهای به دنبال کاهش تعهدات خود در خصوص خلع سلاح هستهای از یک طرف و افزایش توجه به ابعاد اشاعهای معاهده هستند. بر عکس کشورهای غیرهستهای به دنبال تقویت مفاد معاهده درباره خلع سلاح هستهای و تقویت تعهد کشورهای پیشرفته صنعتی به تضمین استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای هستند.
ایران با پذیرش تعهدات فراتر از پروتکل الحاقی در چارچوب مذاکرات هستهای مخالفت کرده است
این مقام وزارت خارجه در پاسخ به این پرسش که برخی بر این نظرند که محدودیتهای پذیرفته شده از سوی ایران در بیانیه لوزان یا در نهایت در توافق جامع احتمالی در چارچوب نظارتهای بیشتر (الزامی کردن پروتکل الحاقی به عنوان تعهدات اصلی اعضا) مواردی است که آمریکا و دیگر قدرتهای هستهای به دنبال اعمال و گسترش آن در ان.پی.تی هستند و رویهای که درباره ایران در رابطه با پذیرش نظارتها و دسترسیهای مدیریت شده (مثلا نظارت بر معادن اورانیوم) در پیش گرفته شده است، میتواند به رویهای بینالمللی و عمومی در رابطه با همه کشورها تبدیل شود؟ تصریح کرد: امروزه بیش از یکصد کشور مقررات پروتکل الحاقی را اجرا میکنند. اجرای این پروتکل از سوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی سالهاست که به خصوص برای کشورهایی که تاسیسات پیشرفته و برنامه غنیسازی دارند به عنوان بخشی از سطح استاندارد اجرای مقررات پادمان تعریف میشود. آن چه که برخی از کشورهای غربی به دنبال آن هستند پذیرش اجرای برخی تعهدات حقوقی فراتر از پروتکل الحاقی از سوی کشورمان هستند که در برخی دیگر از کشورها شروع به اجرا شده است.
وی در عین حال تاکید کرد: ایران به طور قوی با پذیرش چنین تعهداتی مخالفت کرده است و اعتقاد راسخ دارد که اجرای مقررات پروتکل الحاقی که به صورت داوطلبانه صورت خواهد گرفت نیازهای لازم برای تامین نظارت مورد نظر آژانس برای نظارت بر برنامه تاسیسات هستهای ایران را فراهم میکند. پذیرش اجرای اقدامات داوطلبانه نظارتی در تفاهم آینده نیز در همین چارچوب خواهد بود.
اختلافها درباره تفسیر مفاد 4 و 10 ان.پی.تی از موضوعات اصلی کنفرانس است
بعیدینژاد در پاسخ به این پرسش که کشورهای (هستهای) همواره تلاش داشته و دارند تا تفسیر خود از ماده چهار و 10 ان.پی.تی در رابطه با حق غنیسازی و نیز خروج از ان.پی.تی را پیاده کنند آیا امکان طرح تفسیر صریحتر در رابطه با این دو موضوع به شکلی که ابهامات را برطرف کند در کنفرانس 2015 وجود دارد؟ گفت: در کنار تفاسیر کشورهای دارنده سلاحهای هستهای و کشورهای غربی درباره این دو موضوع مهم، کشورهای در حال توسعه و غیرمتعهد نیز تفاسیر خود را دارند، و در این خصوص بین دو طرف اختلافات اساسی وجود دارد. این اختلافات در جلسه آینده کنفرانس NPT هم از موضوعات اصلی مورد مذاکره خواهد بود.
این عضو تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان درباره برگزاری نشست کارشناسی ایران و 1+5 در حاشیه نشست ان.پی.تی گفت: با توجه به طولانی بودن و اهمیت کنفرانس اعضای معاهده NPT و ضرورت حضور هیات ایران در نیویورک، امکان برگزاری نشست میان ایران و اعضای 1+5 در نیویورک مورد بحث قرار گرفته است و ایدههای مشخصی هم مطرح شده است که بر این اساس هفته آینده در نیویورک بر اساس برنامه مدونی، مذاکرات در سطوح مختلف از جمله در سطح معاونان و کارشناسان ادامه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، به احتمال قوی مذاکرات ایران و 1+5 اواخر (چهارشنبه یا پنجشنبه) هفته جاری در سطح معاونان و کارشناسان برگزار میشود. همچنین وزیران خارجه ایران و آمریکا نیز روز دوشنبه قرار است در حاشیه کنفرانس ان.پی.تی در چارچوب مذکرات هستهای با یکدیگر دیدار کنند و احتمالا وزیر امور خارجه کشورمان به طور دو جانبه علاوه بر ملاقاتهای برنامهریزی شده در چارچوب روابط دو و چند جانبه و نمایندگان مجامع بینالمللی با دیگر وزیران خارجه عضو گروه 1+5 در نیویورک دیدار میکند.
آخرین دور مذاکرات هستهای ایران و 1+5 هفته گذشته (2 تا 4 اردیبهشت) در وین با محوریت نگارش متن توافق جامع هستهای برگزار شد. 49261
کلید واژه ها: انرژی هسته ای - مذاکرات هسته ایران با 5 بعلاوه 1 -
یکشنبه 6 اردیبهشت 1394 - 10:26:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
بعیدینژاد: دولت خلاف مصوبه مجلس درباره پروتکل الحاقی عمل نخواهد کرد/ حاضر نیستیم وارد تعامل دوستانه با آمریکا
بعیدینژاد دولت خلاف مصوبه مجلس درباره پروتکل الحاقی عمل نخواهد کرد حاضر نیستیم وارد تعامل دوستانه با آمریکا شویمعضو تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان گفت روز اجرا روز بسیار مهمی است و حاضر نیستیم وارد تعامل دوستانه با آمریکا شویم به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس هفتهنارئیس کمیته هستهای مجلس: ایران فکتشیت خود را در پاسخ به آمریکا منتشر کند/ پذیرش پروتکل الحاقی نیاز به تصویب م
رئیس کمیته هستهای مجلس ایران فکتشیت خود را در پاسخ به آمریکا منتشر کند پذیرش پروتکل الحاقی نیاز به تصویب مجلس داردرئیس کمیته هستهای مجلس شورای اسلامی گفت ایران باید فکتشیت خود را در پاسخ به فکتشیت آمریکا منتشر کند به گزارش خبرگزاری فارس از همدان ابراهیم کارخانهای عشورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران: ملت عزت خود را با فشار، ارعاب و تهدید معامله نخ
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران ملت عزت خود را با فشار ارعاب و تهدید معامله نخواهد کرد لزوم حذف پروتکلالحاقی از توافق هستهایشورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاههای استان تهران طی بیانیهای با تأکید براینکه ملت عزت خود را با فشار ارعاب و تهدید معامحبیبی: با پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم/ تمامی مصیبتها ناشی از تحریم نیست
حبیبی با پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم تمامی مصیبتها ناشی از تحریم نیست سیاست > احزاب و شخصیتها - مهر نوشت دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت پذیرش پروتکل الحاقی به دشمنان اجازه می دهد که حتی در تجهیزات نظامی ما سرک بکشند و لذا با پذیرش آن مخالفیم محمدنبی حبیبی روز چهبا پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم/تمامی مصیبت ها ناشی از تحریم نیست
حبیبی با پذیرش پروتکل الحاقی مخالفیم تمامی مصیبت ها ناشی از تحریم نیست شناسهٔ خبر 2535203 چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶ ۲۳ استانها > خراسان رضوی مشهد- دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت پذیرش پروتکل الحاقی به دشمنان اجازه می دهد که حتی در تجهیزات نظامی ما سرک بکشند و لذا با پذیرش«پروتکل الحاقی» چه میخواهد؟ / «مسئولان» چه میگویند؟
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد پروتکل الحاقی چه میخواهد مسئولان چه میگویند اجرای پروتکل الحاقی از سوی جمهوری اسلامی ایران یکی از نکات مورد بحث توافق اخیر لوزان است که نحوه اجرا و ماهیت آن واکنشهای مختلفی را در پی داشته است به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگارانپاسخگویی کمالوندی و بعیدینژاد در مورد پروتکل الحاقی به مجلس
امیری به باشگاه خبرنگاران خبر داد پاسخگویی کمالوندی و بعیدینژاد در مورد پروتکل الحاقی به مجلس سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از حضور معاونان رئیس سازمان انرژی اتمی به منظور پاسخگویی به سوالات نمایندگان در این کمیسیون خبر داد حسین امیریخامکانی سخنگوی کمیسیون انرژی در گفتگو با خبرمحسن کوهکن مطرح کرد: پذیرش پروتکل الحاقی در مجلس مشکل است/ لزوم شفافسازی ضد و نقیضها در بیانیه لوزان
محسن کوهکن مطرح کرد پذیرش پروتکل الحاقی در مجلس مشکل است لزوم شفافسازی ضد و نقیضها در بیانیه لوزاننایبرئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت در صورت تعدی طرف مقابل مذاکره کننده از متن بیانیه پذیرش پروتکل الحاقی توسط مجلس شورای اسلامی صورت نمیگیرد محسن کوهکن نایبرترقی در گفتوگو با فارس: اقتدار ایران هستهای مرهون خون احمدیروشنها است /مجلس به هیچ وجه زیر بار پذیرش پروتک
ترقی در گفتوگو با فارس اقتدار ایران هستهای مرهون خون احمدیروشنها است مجلس به هیچ وجه زیر بار پذیرش پروتکل الحاقی نرودعضو شورای مرکزی حزب موتلفه با بیان اینکه اقتدار ایران هستهای مرهون خون احمدی روشنهاست گفت یقین داریم مجلس زیر بار پذیرش پروتکل الحاقی نمیرود و فقط این پرکوهکن: پذیرش پروتکل الحاقی در مجلس مشکل است/ لزوم شفافسازی ضد و نقیضها در بیانیه لوزان
کوهکن پذیرش پروتکل الحاقی در مجلس مشکل است لزوم شفافسازی ضد و نقیضها در بیانیه لوزان نایبرئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت در صورت تعدی طرف مقابل مذاکره کننده از متن بیانیه پذیرش پروتکل الحاقی توسط مجلس شورای اسلامی صورت نمیگیرد به گزارش نامه نیوز محسن کوهکن نایبرئیحقوقمان را در چارچوب قوانین بینالمللی حفظ میکنیم
رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت امریکا بارها به کشورهای اسلامی منطقه حمله کرده است واین موضوع را آزمایش کرده است بعید میدانم که این موضوع را تکرار کند به گزارش خبرنگار ایلنا٬ علی اکبر ولایتی رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از دیدارآمريکا پروتکل الحاقي را به نفع خود تفسير مي کند/ بعد فني از ابعاد سياسي و حقوقي روشن تر است
۲۴ فروردين ۱۳۹۴ ۱۲ ۲۶ب ظ صالحي آمريکا پروتکل الحاقي را به نفع خود تفسير مي کند بعد فني از ابعاد سياسي و حقوقي روشن تر است موج - رييس سازمان انرژي اتمي گفت آمريکا از پروتکل الحاقي به نفع خود استنباط و استخراج مي کنند که ما با آن موافق نيستيم به گزارش خبرگزاري موج علياکبر صبعیدینژاد: آژانس نمیتواند انتظار روشن کردن ادعاهای بدون مبنا را داشته باشد
بعیدینژاد آژانس نمیتواند انتظار روشن کردن ادعاهای بدون مبنا را داشته باشد سیاست > دیپلماسی - نسیم نوشت مدیرکل بینالملل وزارت خارجه با اشاره به ادعای آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انفجار در مریوان گفت آژانس نیز به این نتیجه رسیده است که با یک سوال مبهمخبرهای مهم سیاسی4شنبه/زمان استعفابرای نامزدی مجلس/اردوغان پیامی نداشت/مخالفت موتلفه با پروتکل الحاقی
خبرهای مهم سیاسی4شنبه زمان استعفابرای نامزدی مجلس اردوغان پیامی نداشت مخالفت موتلفه با پروتکل الحاقی سیاست > احزاب و شخصیتها - معاون سیاسی وزیر کشور گفت با توجه به اینکه دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در ۷ اسفند امسال برگزار میشود کاندیدای انتخابعیدینژاد: پرسش های آژانس تا ابد نمی تواند ادامه داشته باشد/نمی توان به سوال مبهم آژانس درباره انفجار پاسخ رو
بعیدینژاد پرسش های آژانس تا ابد نمی تواند ادامه داشته باشد نمی توان به سوال مبهم آژانس درباره انفجار پاسخ روشن داد مدیرکل امور سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه با بیان این که مبنای ما کمک به آژانس است گفت پرسش های آژانس تا ابد نمی تواند ادامه داشته باشد چون بسیاری از اینحوه اجرای پروتکل الحاقی مهمترین محور جلسه |اخبار ایران و جهان
نحوه اجرای پروتکل الحاقی مهمترین محور جلسه کد خبر ۴۹۰۱۹۳ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۶ - 11 April 2015 نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از بررسی ابعاد حقوقی بیانیه لوزان در کمیسیون متبوع خود خبرداد و گفت اجرای پروتکل الحاقی نوع نگارش موافقتنامه و تعهدات طرف های مذادعای جالب کشتی گیر ایران در وزنه 74 کیلوگرم/ می خواهد کشتی گیری را شکست بدهد که فقط 2 بار باخته!
ادعای جالب کشتی گیر ایران در وزنه 74 کیلوگرم می خواهد کشتی گیری را شکست بدهد که فقط 2 بار باخته ورزش > کشتی - مرتضی رضایی قلعه در جام جهانی مقابل باروفس شکست خورده بود به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مرتضی رضایی قلعه که در جام جهانی کشتی آزاد آمریکا مغلوب باروفس آمریک-
گوناگون
پربازدیدترینها