تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه گناهان گذشته كسى كه از روى ايمان و براى رسيدن به ثواب الهى معتكف شود، آمرزي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831135172




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علم بدون تقوا انسان را گمراه مي سازد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۴ق.ظ)
آيت الله علوي گرگاني: علم بدون تقوا انسان را گمراه مي سازد موج - قم - آيت الله علوي گرگاني با بيان اين مطلب که علم، برخي از افراد را گمراه ساخته است، گفتند: ما اشخاصي را داشتيم که به جهت عدم رعايت تقواي الهي از راه منحرف و گمراه شدند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، آيت الله علوي گرگاني در ديدار معلمان نمونه، مديران و مسوولان آموزش و پرورش استان قم با اشاره به آيه 131 سوره نساء، اظهار داشتند: خداوند متعال در اين آيه مي فرمايد: «وَ لِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ وَ لَقَدْ وَصَّيْنَا الَّذينَ أُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ إِيَّاکُمْ أَنِ اتَّقُوا اللَّهَ وَ إِنْ تَکْفُرُوا فَإِنَّ لِلَّهِ ما فِي السَّماواتِ وَ ما فِي الْأَرْضِ وَ کانَ اللَّهُ غَنِيًّا حَميداً/ و آنچه در آسمان ها و آنچه در زمين است ( علاوه بر خود آنها ) ملک حقيقي خداست ، و به يقين ما کساني را که پيش از شما به آنها کتاب ( آسماني ) داده شده و شما را سفارش کرديم که از خدا پروا نماييد و ( به همه گوشزد کرديم که ) اگر کفر ورزيديد ( زياني به او نمي رسانيد ، زيرا ) آنچه در آسمان ها و آنچه در اين زمين است از آن خداست و خدا همواره بي نياز و ستوده ( در صفات و افعال ) است».
وي با اشاره به روايتي از امام علي(ع)، ابراز داشتند: حضرت در اين روايت فرموده است: العلم علمان، علم الاديان و علم الأبدان فبعلم الأديان حياة النّفوس و بعلم الأبدان حياة الأجساد و اعلم انّ الاديان اشرف من الأبدان و حراسة الأديان أوجب من حراسة الأبدان/ علم بر دو گونه است: علم دين و علم بدن. حيات روح بوسيله علم دين و حيات جسد بواسطه علم بدن است و بدان که دين بر جسد شرافت دارد و نگهداري دين از نگهداري بدن لازم ‏تر است».
آيت الله علوي گرگاني با اشاره به اينکه علم دنيا داري و متعلقات آن هم جزو علوم است، خاطرنشان ساختند: کمال انسان در اين است که در همه جهات، جهل و ناداني را به کناري زند؛ چراکه جهل دشمن ترين افراد نسبت به انسان است.
اين استاد درس خارج حوزه تصريح کردند: انسان بي سواد، همانند شخصي نابينا است که دستان او خالي است.
*علم بدون تقوا انسان را گمراه مي سازد
معظم له با تأکيد بر رعايت تقواي الهي، بيان داشتند: خداوند متعال در آيه مذکور خطاب به اهل علم و کمال مي فرمايد تقوا را فراموش نکرده و از خدا پروا نماييد.
وي با بيان اين مطلب که علم برخي از افراد را گمراه ساخته است، اظهار داشتند: ما اشخاصي را داشتيم که به جهت عدم رعايت تقواي الهي از راه منحرف شده و گمراه شدند.
*روايتي زيبا از امام حسن مجتبي(ع)
آيت الله علوي گرگاني در ادامه با اشاره به روايتي از امام حسن مجتبي(ع)، ابراز داشتند: حضرت در اين روايت فرموده است: «علّم الناس علمک و تعلّم علم غيرک فتکون قد أتقنت علمک و علمت ما لم تعلم/ علم خود را به مردم ياد بده و علم ديگران را بياموز پس به تحقيق علم تو استوار مي گردد و آنچه را نمي داني، ياد مي گيري».
اين استاد درس خارج حوزه با بيان اين مطلب که يکي از چيزهايي که خداوند از خود به عنوان نمونه قرار داده، علم است، خاطرنشان ساختند: براي خداوند متعال حد و حدودي نيست و در مقابل علم نيز همينطور است و پاياني ندارد.
معظم له در پايان با اشاره به نقش بسزاي معلمان در تربيت دانش آموزان، تصريح کردند: وجود شما در کلاس به عنوان وحي منزل است؛ چراکه در دوران کودکي هرچه معلم بگويد، در دانش آموز نفوذ مي کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن