واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۹:۵۷ق.ظ)
مديرکل دفتر امور سياسي وزارت کشور: خانه احزاب راه اندازي شد موج - مديرکل دفتر امور سياسي وزارت کشور گفت: خانه احزاب که به دليل اختلافات موجود در بين مسوولين خود تعطيل شده بود راه اندازي شد و در سي و يکم ارديبهشت انتخابات خود را برگزار خواهند نمود.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي فرمانداري ري،محمد امين رضازاده، مديرکل دفتر امور سياسي وزارت کشور در جلسه هم انديشي احزاب و تشکل هاي سياسي شهرستان ري که با حضور"هدايت الله جمالي پور" معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان ري ، معاونان فرماندار، بخشداران و روساي احزاب و تشکل هاي سياسي شهرستان ري در تالار خدمت فرمانداري برگزار شد شعار همدلي و همزباني را يکي از الزامات و نيازهاي نظام جمهوري اسلامي ايران دانست و اظهار داشت: يکي ديگر از الزامات ايجاد رابطه بين دولت و ملت ايجاد گروه ها، احزاب و تشکل هاي سياسي است.
وي از ديگر ارکان مهم اين رابطه را رسانه ها و جامعه روحانيت که هميشه مورد اعتماد مردم بوده و هستند، برشمرد و افزود: يکي از راه هاي تحقق عيني شعار سال، گسترش آزادي هاي سياسي، تقويت جامعه مدني، کاهش ريسک فعاليت هاي سياسي و افزايش مشارکت سياسي مردم است.
رضا زاده در ادامه با اشاره به اين موضوع که احزاب بايد با تدبير و درايت براي بازسازي و احياء و اعتمادسازي جايگاهشان خودشان اقدام نمايند افزود: منافع ملي و مسائل فراسياسي در کشور که براي مردم و نظام به مانند مسئله هسته اي از اهميت بالايي برخوردار است نبايد خرج دعواها و نزاع هاي سياسي شود.
وي حضور فعال و پوياي احزاب و تشکل هاي سياسي در امر برگزاري انتخابات را بسيار موثر خواند و عنوان کرد: احزاب و فعالين سياسي موظفند امنيت اجتماعات و سخنراني هايي را که قانون به آنها مجوز داده است، برقرار کنند.
مديرکل دفتر امور سياسي وزارت کشور نقش احزاب را در برقراري امنيت و ايجاد اعتماد در جامعه مهم برشمرد و اظهار داشت: بسياري از مفاسد بوجود آمده در جامعه به دليل عدم رعايت شايسته سالاري و عدم نظارت احزاب و تشکل هاي سياسي و همچنين رسانه ها مي باشد.
وي افزود: احزاب و تشکل هاي سياسي بايد با فرهنگ سازي در امر فعاليت حزبي و سياسي خود از حزب گريزي پرهيز نمايند.
رضازاده در ادامه اذعان داشت: فرايند نظارت و آموزش در احزاب بايد نهادينه شود تا در چارچوب قانون اساسي و در راستاي آرمان ها و اهداف تشکيلاتي خود فعاليت کنند.
محمد امين رضازاده در ادامه به موضوع يارانه احزاب پرداخت و تصريح نمود: موضوع يارانه احزاب در قانون جديد احزاب در نظر گرفته شده است که مي تواند بنيه مالي تشکل هاي سياسي را تقويت نموده تا در راستاي شناسنامه دار شدن و نهادينه کردن آموزش قدم هاي مطلوبي بردارند.
وي کمسيون ماده 10 احزاب را يک کمسيون فراقوه اي دانست و تصريح نمود: تصميم گيري در کمسيون ماده 10 احزاب به موجب قانون احزاب معادل وزارت کشور نيست بلکه وزير کشور يکي از 5 عضو اين کمسيون مي باشد .
وي افزود: اين کمسيون فارق از نگرش هاي سياسي به مسائل نگاه حقوقي دارد و براي تاسيس احزاب، فعاليت آنان، نظارت و رسيدگي به تخلفات آنان تصميمات لازم را اتخاذ مي کند.
مديرکل دفتر امور سياسي وزارت کشور در پايان اظهار داشت:از ابتداي فعاليت دولت تدبير و اميد تاکنون حدود 15 حزب با گرايش هاي گوناگون سياسي تاسيس شده است و حدود 20 مورد ديگر نيز در نوبت هستند تا پس از گذارندن مراحل قانوني به ثبت برسند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]