تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را مى برد و موجب پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802146005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعداد پرونده‌های زمین خواری 100 هزارتاست یا بیشتر؟! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تعداد پرونده‌های زمین خواری 100 هزارتاست یا بیشتر؟!
می‌بایست برای مقابله با زمین خواری، تمامی مواردی که این اتفاق رخ داده را مدنظر قرار داد نه آن دسته از زمین خواری ها که کاملا کشف شده اند که اگر غیر از این باشد، هیچ کار مفیدی صورت نگرفته و تا ابد می‌بایست شاهد روند زمین خواری-کشف زمین خواری-بررسی قضایی پرونده های کشفیات باشیم!
کد خبر: ۴۹۴۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱ - 25 April 2015




ذره بین را روی هر مشکل بزرگی که جامعه مان بدان مبتلاست بگیریم، به یک معضل کهنه و قدیمی می‌رسیم. اینکه آماری درباره آن نداریم. مشکلی که نمی‌دانیم چه زمانی حل خواهد شد و گریبان برنامه ریزی هایمان را رها خواهد کرد.

به گزارش «تابناک»، به فاصله دو روز از برگزاری نخستین نشست کارگروه مبارزه با زمین‌‌خواری در وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی راهی کرمان شد و با تاکید بر اینکه بايد با زمين‌خواری مبارزه قاطعانه‌ای صورت بگيرد، گفت: عده‌ای با تغيير کاربری زمين‌های کشاورزی به ثروت بادآورده‌ای می‌رسند که از حق بيت‌المال است. بيش از صد هزار پرونده زمين‌خواری در کشور وجود دارد که بايد با آن‌ها برخورد کرد اما متاسفانه گاهی شاهد قوانين دست و پاگير در اين زمينه هستيم.

وزیر جهاد کشاورزی که در نشستی با حضور مقام‌های اداری استان کرمان، سخن می‌گفت، افزود: مبارزه با تغيير کاربری زمين‌های کشاورزی همواره دغدغه دولت بوده است. نمی‌توان از تجاوز به بیت‌المال تحت عنوان تغییر کاربری اراضی به راحتی گذشت و اگر ارزش افزوده‌ای وجود دارد که نیاز به تغییر کاربری داشته باشد این تغییر کاربری باید در راستای انتفاع ملی باشد و در اختیار خزانه قرار گیرد.

این در حالی است که اگر از تایید مواضع وزیر درباره ضرورت پرداختن به زمین خواری بگذریم و به دنبال ایجاد تغییراتی باشیم که می‌توان با کمک آن با این پدیده شوم مقابله و مبارزه کرد، تازه با مشکل تعداد پرونده های مطرح در این باره مواجه خواهیم شد که به نظر لاینحل است چراکه از یکسو روز به روز بر شمارشان افزوده می‌شود و از سوی دیگر پیگیری شان با دشواری های زیادی مواجه است.

وجود 100 هزار پرونده زمین خواری که وزیر از مفتوح بودنشان در دستگاه قضا می‌گوید و دستگاه قضا می‌بایست به دقت درباره بسیاری شان تحقیق صورت داده و با ملاحظات بسیاری درباره شان تصمیم گیری نماید، برای نشان دادن سختی های راه کافی به نظر می‌رسد؛ البته به شرطی که تعداد همین باشد و بیشتر نشود!

این در حالی است که با نگاهی عمیق تر به ماجرا می‌توان دریافت که شمار زمین خواری های رخ داده بسیار بیشتر از این حرف هاست و عدد 100 هزار، تنها بیان گر آن دسته از زمین خواری های ست که مشف شده و رسیدگی به آنها به مراجع قضایی سپرده شده است، وگرنه کیست که نداند بسیاری از زمین خواری های به وقوع پیوسته هنوز کشف نشده یا شکایت قضایی به خود ندیده‌اند؟

بر این اساس جا دارد که به زمین خواری هایی که اکنون در حال وقوع هستند و راه زیادی تا شناسایی و قضایی شدنشان باقی مانده نیز اشاره کرد و این نکته را مدنظر قرار داد که شناسایی یا قضایی نشدن این موارد، راافع مسئولیت نهادهایی که می‌بایست با زمین خواری مبارزه کنند نیست تا دریافت که شمار پرونده های زمین خواری، خیلی بیشتر از شمار زمین خواری هایی است که رسیدگی از آنها به دستگاه قضا سپرده شده است.

به عبارت بهتر، می‌بایست برای مقابله با زمین خواری، تمامی مواردی که این اتفاق رخ داده را مدنظر قرار داد نه آن دسته از زمین خواری ها که کاملا کشف شده اند که اگر غیر از این باشد، هیچ کار مفیدی صورت نگرفته و تا ابد می‌بایست شاهد روند زمین خواری-کشف زمین خواری-بررسی قضایی پرونده های کشفیات باشیم!

اینجاست که به نظر پیش از هر چیز نیازمند تعریف پدیده زمین خواری و شناسایی مناطقی هستیم که این پدیده ممکن است در آنجا به وقوع بپیوندد و بعد نظارت بر این مناطق را آنقدر شدت ببخشیم که مانع از آغاز زمین خواری شویم، در حالی که می‌‌بینیم هنوز چنین مقوله‌ای مورد توجه مسئولان قرار نگرفته است.

شاهد ماجرا آنجاست که می‌بینیم وزیر جهاد کشاورزی برای نشان دادن عمق فاجعه، از 10 هزار پرونده‌ای که در این باره در دستگاه قضا مفتوح شده سخن می‌گوید و یا می‌بینیم که برخی مسئولان، به جای یافتن سازوکاری که بتوان به کمک آن مانع وقوع زمین خواری شد، منتظرند که قوانین اصلاح شود یا دستگاه قضا با سرعت بیشتری به پرونده های زمین خواری های کشف شده رسیدگی نماید. حال آنکه کمترین زیانی که از توجه به این مسائل خواهیم دید، غفلت از زمین خواری هایی ست که در حال وقوع هستند یا شرایط برای وقوعشان، کاملا مهیاست!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن