واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۴۲ب.ظ)
ممنوعيت ترددخودروهاي با کلاس آلايندگي قرمز به صورت24ساعته از مهر امسال در سطح پايتخت موج - رييس کميته سلامت و خدمات شهري در تشريح برنامه سال 94 اين کميسيون گفت: تردد خودروهاي با کلاس آلايندگي قرمز در کل شهر و در تمام ساعت شبانه روز از مهرماه امسال ممنوع خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج، رحمتالله حافظي درنشست کميسيون سلامت و خدمات شهري که با حضور 5 عضو آن شامل معصومه آباد، احمد مسجد جامعي، احمد شيباني و محمد حقاني تشکيلشده بود، اعلام کرد: کميته سلامت در سال گذشته 72 جلسه کارشناسي داشته و 140 طرح و لايحه را بررسي کرده است.
وي الزام استفاده از فيلتر دوده در اتوبوسهاي شرکت واحد، الزام شهرداري به تهيه شناسنامه باغها و حريم شهر تهران و توسعه انرژيهاي نو و نيز طراحي سه زبالهسوز با بودجه 80 ميليارد تومان در اطراف شهر تهران و با مشارکت بخش خصوصي را برخي ديگر از اقدامات صورت گرفته در کميسيون سلامت و خدمات شهري برشمرد.
رييس کميسيون سلامت و خدمات شهري در تشريح برنامه سال 94 اين کميسيون گفت: ورود و تردد موتورهاي بنزيني از مهرماه به منطقه 12 بهصورت شبانهروزي و حتي در ايام تعطيل سال نيز ممنوع ميشود.
وي بابيان اينکه بر اساس مصوبه شهريور 87 هيات وزيران خودروها بايد از منظر فرسودگي و آلايندگي در سطوح آبي، سبز، زرد و قرمز تقسيمبندي شوند، اظهار کرد: بر اساس اين مصوبه سطحبندي بر اساس سن فرسودگي نيز تعيينشده است و سن فرسودگي کاميون 20 سال، اتوبوس برونشهري 12 سال، اتوبوس درونشهري 8 سال و مينيبوس 12 سال تخمين زدهشده است. بهطوريکه از ابتداي مهرماه خودروهاي باکلاس آلايندگي قرمز با ممنوعيت تردد در تمام ساعات شبانهروز و روزهاي تعطيل درکل شهر تهران مواجه خواهند بود و اين مصوبه از مهرماه اجرا ميشود.
وي به موضوع فعاليت کاميونها در شهر تهران اشاره کرد و گفت: از ابتداي مهرماه کاميونهاي که پلاک آنها غير از تهران است، با ممنوعيت تردد در تهران مواجهاند و تنها موارد عبوري مجاز است.
حافظي همچنين به فرصت 10 ماهه تاکسيراني براي جايگزين کردن 17 هزار دستگاه فرسوده با تاکسيهاي جديد اشاره کرد و گفت: اولويت اول با خروج 6 هزار و 900 دستگاه تاکسي پيکان است. بهطوريکه از مهرماه 94 هيچ تاکسي پيکاني مجاز به تردد در شهر تهران نيست.
وي همچنين به موضوع تخريب محيطزيست اشاره و بيان کرد: اميدواريم قوه قضاييه نيز جرم انگاري تخريب محيطزيست را در دستور کار قرار دهد چراکه مخربين محيطزيست آزاد هستند و بايد ابزار قانوني ايجاد شود.
حافظي به موضوع اهميت فرهنگسازي حفظ محيطزيست اشاره و دراينباره اظهار کرد: اميدواريم آموزشوپرورش حفظ محيطزيست را در برنامه آموزشي از مقطع دبستان قرار دهد و صداوسيما نيز در اين زمينه کليپهاي مؤثر توليد کند و شهرداري نيز در اين زمينه موظف به همکاري است.
حافظي همچنين به جلسه اي که درديماه سال گذشته با رييس دانشکده علوم پزشکي اشاره کرد و گفت: موضوع طب سنتي در قالب يک تفاهمنامه مشترک در اين حوزه در حال پيگيري است.
وي به موضوع آلودگي آب تهران که در ميان پرسشهاي خبرنگاران بود پرداخت و تأکيد کرد: به دنبال طرح اين موضوع و ديدار با وزير بهداشت توجه به آب شرب شهر تهران با جديدت بيشتري دنبال ميشود و شوراي شهر نيز موضوع کيفيت آب شهر و شهروندان را در سال 94 دنبال ميکند و اگر احياناً کيفيت آب از استانداردها خارج شد بهطور حتم اطلاعرساني ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]