تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870148447




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- دریادار فدوی: دشمنی آمریکا با ملت ایران هیچگاه تمام نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دریادار فدوی: دشمنی آمریکا با ملت ایران هیچگاه تمام نمی شود تهران - ایرنا - فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه تحریم ها بهانه دولت آمریکا است، گفت: دشمنی آمریکا با ایران تمام شدنی نیست زیرا ماهیت ما حق است و ماهیت آنها باطل و هیچ گاه باطل و حق کنار هم قرار نمی گیرد.


به گزارش ایرنا از اعلام روز شنبه روابط عمومی کل سپاه، این مطلب را سردار دریادار علی فدوی در مراسم سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس عنوان کرد و گفت: امام خمینی(ره) دستورات اسلام را اجرایی و عملیاتی کرد و در این راه مجاهدت های زیادی انجام داد.
وی افزود، امام خمینی (ره) بعد از سال های طولانی که مبارزه را آغاز کرد و پیروزی انقلاب اسلامی را به وجود آورد مبنایی را رقم زد که از طریق آن حکومت اسلامی بر پا شد و انقلاب به صاحب اصلی آن رسید.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امام به مرحله ای رسید که به طور قطع حرف هایی که می زد انجام و عملیاتی می شد و در نتیجه به وقوع می پیوست.
سردار فدوی اضافه کرد: بعد از انقلاب اسلامی باز هم شرارت ها و خباثت های آمریکا آغاز شد و هنوز هم تاکنون این خباثت ادامه دارد و گاهی هر روز بر شدت آنها افزوده می شود و در تمامی لحظه های انقلاب و بعد از آن افرادی که در خط امام و رهبری بودند و در صحنه حضور داشتند، شایستگی ها و حماسه ها را آفریدند.
وی گفت: هنگامی که انسان بنده خدا شود و طبق دستورات خداوند عمل کند، خداوند نیز بنده را مانند خود کرده و بنا بر وعهده الهی بهترین ها را به او عطا می کند و در چند سال بعد از انقلاب ما شاهد این موضوع بودیم.

** استکبار در تمام صحنه های انقلاب علیه ایران اقدام کرده است
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: در تمامی صحنه های 30 و چند ساله انقلاب اسلامی، استکبار و قدرت جهانی علیه ما اقدام کرد و در هر برنامه ای که علیه ما داشت با شکست مواجه می شد و صحنه 8 سال دفاع مقدس نیز حاکی از این موضوع است و مهم ترین صحنه شکست آمریکا واقعه 5 اردیبهشت ماه بود که خداوند بدون واسطه هنگامی که همه خواب و بی خبر از تمام کشور بودیم، خداوند حادثه شکست را برای آمریکا رقم زد.

***جایگاه و شأن انقلاب اسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: کتاب های زیادی از ماجرای شکست آمریکا در صحرای طبس نوشته شده است که این کتاب ها توسط نویسندگان آمریکایی و فرماندهان عملیات ها نوشته شده و با وجود اینکه کنترل و نظارت زیادی در عملیات وجود داشت اما جایگاه خداوند و عظمت انقلاب اسلامی سبب شکست به روزترین وسایل نظامی شد.
دریادار فدوی با اشاره به اینکه دشمنی شیطان بزرگ از روز نخست انقلاب بوده و لحظه ای فروگذار نشده است، تصریح کرد: ماهیت دشمنی استکبار جهانی در این 36 سال ادامه داشته و با وجود تحمل شکست های زیادی که متقبل شده است اما نمی تواند دست از دشمنی با ایران بردارد.
وی توضیح داد: ماهیت دشمنی آمریکا با ایران، دشمنی باطل در برابر حق است و حق و باطل هیچ گاه کنار یکدیگر قرار نمی گیرند و شیطان بزرگ نمی تواند هیچ گاه با انقلاب اسلامی نه یک کلمه بیشتر نه کمتر بلکه با اسلام کنار آید و اسلام آخرین دین خدا است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: خوی استکباری آمریکا، برای این کشور خوی بزرگ طلبی ایجاد می کند و اگر بتواند دشمنی را به شدت کامل نظامی انجام دهد حملات نظامی خود را به شدیدترین نحو اعمال می کند.

** استکبار جهانی در برابر ایران همیشه شکست خورده است
سردار فدوی افزود: در هر مقطع از زمان در طول تاریخ 36ساله انقلاب اسلامی، هرگاه که آمریکا دست به توطئه و جنایت علیه ما شده با شکست مواجه شده است و در یک سال و نیم آخر جنگ تحمیلی آمریکا با تمام قدرت و قوا در منطقه خلیج فارس حاضر شد که در این حضور شکست بزرگی را تجربه کرد.
وی با اشاره به انهدام هواپیمای ایرانی توسط ناو آمریکایی در سال 67 گفت: در واقعیت های تاریخ شاهد آن بودیم که ما خدا را داریم و به واسطه خدا به پیروزی رسیدیم و رویارویی با آمریکا در هر صحنه ای که انقلاب مقرر کرده باشد یک مقدمه دارد و قدرت انقلاب اسلامی 36 سال است که به ظهور رسیده و باید از نداشته های آمریکا و نقاط ضعف این کشور آگاهی پیدا کنیم.

** تحریم ها بهانه آمریکا است
وی با اشاره به اینکه اگر آمریکا می توانست با اقدام نظامی علیه ما به پیروزی برسد، به سراغ تحریم ها نمی رفت، گفت: ما ثابت کرده ایم که در صحنه سخت می توانیم آمریکا را شکست دهیم و باید اثبات کنیم که در صحنه های آسان نیز مثل هجمه فرهنگی می توانیم این کشور را به خوبی شکست دهیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آمریکا می داند در صحنه نظامی نمی تواند بر ما غلبه کند و صحنه اقتصادی و فرهنگی را پیشِ رو گرفته است، اما سخت در اشتباه است زیرا ایران در صحنه اقتصادی و فرهنگی نیز با روشنگری های رهبرمعظم انقلاب ملت ایران پیروز می شود.
اجتمام(1)**7029 ** 1418



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن