تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827164315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- درد دلهای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نشست صمیمی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی/ درد دلهای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان زاهدان- ایرنا- اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان در نشستی صمیمانه با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مسائل و مشکلات حوزه های مختلف فرهنگی، هنری و رسانه ای را مطرح کرده که دکتر جنتی به بیشتر خواسته ها پاسخ داد.


به گزارش ایرنا سفر روز پنجشنبه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونان و مسوولان این وزارتخانه به زاهدان فرصتی را برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان فراهم کرد تا در نشستی با دکتر علی جنتی به بیان درددلها و مسائل و مشکلاتشان بپردازند.
برخورد صمیمانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و گفت وگوی دوستانه پس از سخنرانیها موجب شد تا شماری از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر خواسته ها و دردهایشان را به صورت شفاهی و مکتوب به وی ارائه کنند.
اطمینان از آینده شغلی، درخواست سفر حج تمتع، بیمه هنرمندان به ویژه حوزه موسیقی، حمایت از هنرمندانی که سالها عمرشان را در این حوزه سپری کرده و برخی از آنان از پرداخت هزینه های درمان و مسکن عاجزند، بخشی از خواسته های هنرمندان بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با رویی گشاده و هنرمندانه به هر یک از خواسته ها پاسخی قانع کننده داد.
برگزاری نشست صمیمانه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تدارک شده بود و نمایندگان حوزه های مختلف فرهنگی، هنری و رسانه سیستان و بلوچستان به بیان بخشی از مشکلات شاخص خود پرداختند، رضایتمندی بسیاری از اهل قلم و هنر و فرهنگ را فراهم کرد.

نگاه ویژه به هنرمندان و اهل قلم این استان مرزی و پهناور، استانی که در خط مقدم مقابله با هجمه های فرهنگی و جنگ نرم دشمنان قرار دارد، و رفع کمبودها و مشکلات برای سربازان جبهه فرهنگ و هنر از جمله خواسته های نمایندگان این قشرها از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
یکی از نمایندگان عرصه فرهنگ و هنر خطاب به دکتر جنتی گفت: ما سربازان جبهه فرهنگی و شما فرمانده آن هستید سلاح هایمان نیاز به تجهیزات و فشنگ دارند، برایمان تامین کنید تا با جان و دل از مرزهای فرهنگی حفاظت کرده و تهدیدهای دشمنان را به خودشان بازگردانیم.
حسین مظلوم به نمایندگی از هنرمندان حوزه تجسمی سیستان و بلوچستان در این نشست با اشاره به تعداد قابل توجه علاقه مندان به فعالیت های هنری در این استان، فراهم کردن تسهیلات و شرایط لازم برای توسعه موسسه های فرهنگی و هنری در استان را خواستار شد.
وی با ابراز گلایه از مسوولان فرهنگی و هنری کشور گفت: بیشترین اعتبارات در حوزه فرهنگ به مرکز و پایتخت کشور اختصاص می یابد در حالی که استانهای مرزی نظیر سیستان و بلوچستان که در خط مقدم مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان قرار دارد باید همواره تقویت شود و هنرمندان و اهل قلم آن مورد حمایت ویژه قرار گیرند.
وی گفت: بیشتر هنرمندان سیستان و بلوچستان مجبور هستند از جیب برای هنر هزینه کنند و هنرمندی که جیب هایش خالی است باید برای فعالیت در این عرصه از جان گذشته باشد.

عباس صفدری به نمایندگی از انجمن های قرآنی استان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان از جمله استان های سرشار از استعدادهای قرآنی در کشور به حساب می آید که برای تقویت فعالیت در این عرصه نیازمند حمایت بیشتر مسوولان است.
وی فعالیت های قرآنی را بهترین ابزار برای تقویت وحدت اسلامی دانست و گفت: کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری نشست های علمی و قرآنی در سیستان و بلوچستان باعث به نمایش در آمدن تصویر زیبایی از وحدت مسلمانان در سطح این استان می شود.
وی افزود: نبود منابع مالی و بالا بودن هزینه ها از جمله مشکلات سیستان و بلوچستان برای گسترش نشست های با کیفیت قرآنی به حساب می آید.
رییس هیات مدیره خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب دوری از مرکز و هم مرز بودن با دو کشور بحران زده افغانستان و پاکستان و وجود تهدیدهای فرهنگی با مشکلات و نیازهای خاصی رو به رو است.
حیدر سرایانی بیان کرد: حوزه رسانه استان با 84 نشریه که تنها سه مورد آن روزنامه، 11 هفته نامه، یک دو هفته نامه، 16 ماهنامه، 11 خبرگزاری و 20 سرپرستی نشریات سراسری است نهایت تلاش خود را از یک سو برای تعمیق و گسترش وحدت و همبستگی مردم بکار گرفته و از سویی دیگر در مقابل انواع هجمه های فرهنگی و تهدیدهای نرم دشمنان ایستادگی می کنند که برای توسعه فعالیتها نیازمند حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.
وی نبود چاپخانه را از مهمترین مشکلات نشریات محلی سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: راه اندازی چاپخانه در استان علاوه بر حل مشکلات انتشار نشریات محلی، چالش های پیش روی نمایندگی های نشریات سراسری را برای چاپ و حمل روزنامه هایشان از استان های دیگر حل می کند.
وی همچنین خواستار افزایش یارانه پرداختی به نشریات محلی سیستان و بلوچستان شد.
رییس هیات مدیره خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان گفت: خانه مطبوعات استان در دهه 70 با 50 نفر عضو فعالیت خود را آغاز کرد که در طول سالیان گذشته شمار اعضا به 300 نفر افزایش یافت اما با توجه به تصویب اساسنامه جدید تعداد اعضا به کمتر از 50 نفر تقلیل یافته است، البته مشکلی برای عضویت افتخاری در این خانه برای همکاران وجود ندارد.
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان افزود: پیرو فرمایش وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست روسای مراکز خبرگزاری جمهوری اسلامی و بر اساس تاکیدات مدیریت عالی این سازمان و سیاست های ابلاغی، این رسانه رسمی نظام جمهوری اسلامی کیفیت گرایی را سرلوحه کار قرار داده و با پرهیز از کمیت گرایی فعالیتهایش را بر عمق بخشی به محتوا و توجه ویژه به کار تخصصی استوار کرده است.
سرایانی ادامه داد: با این وجود در طول سال گذشته حدود پنج هزار خبر و گزارش از ظرفیت ها، توانمندی ها و خدمات دولت و نظام در سیستان و بلوچستان از سوی خبرنگاران خبرگزاری جمهوری اسلامی این استان تهیه و منتشر شده است.
وی اظهار داشت: همچنین با هدف معرفی ظرفیت های مطبوعات محلی، ستون بازنشر رسانه های محلی در سایت های استانی ایرنا ایجاد شده که علاوه بر رضایتمندی اصحاب رسانه، تاثیر خوبی بر کیفیت مطالب رسانه های استانی داشته است.
محمود نبی زاده نماینده انجمن موسیقی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به فرهنگ غنی استان، خواستار اختصاص اعتبار ویژه برای تولید آثار پیشکسوتان عرصه موسیقی استان، تاسیس مکتب خانه های موسیقی و راه اندازی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد موسیقی در دانشگاه های استان شد.
حمایت از هنرمندان پیشکسوت عرصه فیلم و تئاتر، ایجاد سرسراهای جدید برای نمایش فیلم و تئاتر، افزایش اعتبار برای فعالیت و بیمه هنرمندان از دیگر خواسته های قابل توجه هنرمندان استان از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: هنرمندان پهناورترین استان کشور که بخش عظیمی از مرزهای خاکی و آبی جمهوری اسلامی را دارد با توجه به مشکلات حاکم ناشی از این هم مرزی و هجمه های فرهنگی دشمنان نسبت به هنرمندان سایر نقاط ایران با سختی بیشتر فعالیت می کنند.
حجت الاسلام عباس دانشی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی خاص سیستان و بلوچستان و نبود دسترسی آسان به امکانات مراکز فرهنگی، هنری، علمی، ورزشی و تفریحی باید اجرای برنامه های شاد و متنوع فرهنگی و هنری جایگزین این کمبودها برای مردم استان شود.
وی تصریح کرد: اجرای برنامه های فرهنگی و هنری کیفی نیازمند حمایت بیش از پیش مسوولان ارشد کشوری است بر این اساس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار و تقاضا داریم با نگاه ویژه در مسیر توسعه فرهنگی سیستان و بلوچستان حرکت کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار صمیمانه با اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه سیستان و بلوچستان گفت: نبود چاپخانه مناسب برای انتشار روزنامه ها و نشریات در این استان عیب بزرگی است.
دکتر علی جنتی افزود: تلاش داریم تا با برنامه ریزی مناسب و همکاری اصحاب قلم این مشکل بزرگ را با تاسیس یک چاپخانه حل کنیم تا از این پس روزنامه ها و نشریات این استان در دیگر نقاط کشور چاپ نشود.
وی گفت: کارهای فرهنگی باید به انجمن ها و بخش خصوصی سپرده شود، تا دولت از تصدی گری نجات پیدا کند و به فعالیت های اصلی خود برسد.
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا جایی که در توان دارد به انجمن ها کمک می کند تا بتوانند در کنار کیفی سازی، فعالیت های خود را توسعه دهند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از اولویت های این وزارتخانه را تقویت موسسات آموزشی و هنری عنوان کرد و گفت: این وزارتخانه آمادگی دارد در کمترین زمان بین دو تا سه هفته برای موسسات علاقه مند به فعالیت در حوزه های فرهنگی و هنری مجوز صادر کند.
وی تاکید کرد: در سطح استان ها استانداری، شهرداری ها و سایر دستگاه های اجرایی باید برای ایجاد فضاهای فرهنگی و هنری همکاری داشته باشند و استفاده از سرسراهای مناسب متعلق به دستگاه های دولتی برای تبدیل شدن به سالن های نمایش فیلم و تئاتر از جمله برنامه های سالجاری وزارت فرهنگ و ارشاد است.
وی افزود: وزارت ارشاد تا کنون در سطح کشور حدود 150 سرسرای مناسب در دستگاه های اجرایی را شناسایی کرده تا بعد از تجهیز برای نمایش فیلم و سایر فعالیت های هنری مورد استفاده قرار گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر حمایت از آثار هنری فاخر گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با دیگر وزرا از آنان خواستیم آثار فاخر هنرمندان را خریداری و برای اهدا به مقامات دیگر کشورها یا نصب در ساختمان های اداری مورد استفاده قرار دهند.
وی ادامه داد: در یک ماده قانونی به طور دائم تصویب شده که همه دستگاه های اجرایی اجازه دارند بخشی از اعتبار پروژه های خود را به خرید آثار هنری اختصاص دهند.
جنتی افزود: آثار شاخص هنرمندان مطرح کشور، امروزه در حراج های بزرگ دنیا با استقبال زیاد خریداری می شود.
وی اظهار داشت: هم اینک در سطح کشور دو هزار انجمن قرآنی تحت پوشش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و بر اساس شیوه نامه جدیدی که در معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه تهیه شده از این پس کمک های خوبی به این موسسات ارائه خواهد شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه دولت نمی تواند سینما بسازد افزود: در مرحله نخست باید از فضاهای موجود در سطح استان ها به عنوان سینما استفاده شود و در مرحله بعد به فکر ساخت سینما باشیم.
وی اظهار داشت: باید امکانات را فراهم کنیم تا تسهیلات بانکی مناسب در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد و شهرداری به علاقه مندان مجوز ساخت مجموعه تجاری و فرهنگی را بدهد تا از این فضاها برای انجام فعالیت های فرهنگی از جمله سینما استفاده شود.
وی با تاکید بر حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد از فعالان عرصه مطبوعات گفت: بر اساس مصوبه تدوین شده از سوی اصحاب مطبوعات امتیاز ویژه ای به مناطق محروم داده شده و یارانه مطبوعات در سیستان و بلوچستان با توجه به مسائل قومی و مرزی و حساسیت های منطقه ای افزایش پیدا می کند.
وی ادامه داد: نشریاتی که دارای محتوا و کیفیت بوده و در حوزه های تخصصی مانند دفاع مقدس، فعالیت های قرآنی و نماز و اقتصاد مقاومتی منتشر شوند یارانه بیشتری دریافت خواهند کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه مشکلات حوزه تئاتر بیشتر از سایر حوزه ها است، امسال به معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد ابلاغ شده اولویت نخست خود را تقویت تئاتر بگذارد و اعتبار ویژه ای را برای این حوزه اختصاص دهد.
جنتی افزود: 20 هزار مسجد در سطح کشور دارای کانون های فرهنگی و هنری هستند و هر ساله باید بر تعداد این فضاها افزوده شود اما متناسب با این افزایش، میزان اعتبارات بیشتر نمی شود با این وجود تلاش داریم تا در حد توان در این زمینه خدمات رسانی کنیم.
وی اظهار داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فیلم نامه های با کیفیت و محتوای خوب جوانان با استعداد در سراسر کشور حمایت می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: صندوق اعتبار هنری تا پایان سال گذشته 60 هزار نفر را تحت پوشش داشت و 500 میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی بابت بیمه این افراد بدهکار بود.
وی ادامه داد: وضعیت این صندوق به حدی بی سرو سامان بود که حتی برخی از هنرمندانی که فوت کرده و یا به خارج از کشور رفته اند حق بیمه آنان پرداخت می شد که پس از پیگیریها و ساماندهی انجام شده اکنون شمار هنرمندان زیر پوشش این صندوق به 25 هزار نفر رسیده است.
وی افزود: ناشران اهل سنت نیز همانند دیگر ناشران می توانند کتاب های خود را به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد عرضه کنند تا کتاب های مناسب آنان با موضوعات وحدت و همگرایی خریداری شود.
وی با تاکید بر استفاده از کتب اهل سنت در کتابخانه های سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک در حوزه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان 34 نفر از برادران اهل سنت شاغل هستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه در دولت های نهم و دهم 890 هزار نفر نیروی جدید که بیشتر آنان با داشتن مدرک دیپلم و زیردیپلم فاقد صلاحیت نیز بودند جذب دستگاه های اجرایی شدند، فعلا دولت استخدام جدید را ممنوع کرده است.
وی افزود: در صورت صدور مجوز در استخدام جدید بر اساس شایسته سالاری از نیروهای اهل سنت نیز استفاده خواهد شد.
جنتی از زحمات مدیران استانی در راستای توسعه فرهنگ و هنر در سیستان و بلوچستان و برگزاری نشست کمیته فرهنگی و اجتماعی توسعه و امنیت پایدار شرق کشور قدردانی کرد و گفت: با توجه به سابقه فرهنگی و تمدن کهن استان تلاش داریم جشنواره های مختلف ملی و منطقه ای با مشارکت کشورهای همسایه از جمله افغانستان، پاکستان، عمان و هند در این استان برگزار شود.
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه گذشته با هدف بررسی مشکلات حوزه فرهنگ و هنر سیستان و بلوچستان در راس هیاتی متشکل از معاونان و مسوولان این وزارتخانه وارد زاهدان شد.
شرکت در بیست و پنجمین نشست کمیته فرهنگی و اجتماعی شورای توسعه و امنیت پایدار شرق کشور به میزبانی سیستان و بلوچستان، افتتاح نمایشگاه آثار حجمی استاد حمیدرضا آویشی در مجتمع فرهنگی هنری زاهدان، دیدار صمیمانه با اصحاب هنر، فرهنگ و رسانه استان و دیدار و گفت وگو با آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان از مهمترین برنامه های اجرایی سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زاهدان بود.
3042/6081















05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن