واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۸ب.ظ)
در اختتاميه مشکات محيط زيست؛ ارسال 700 هزار اثر به جشنواره مشکات سوم موج- معاون اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران گفت: امسال 360 اثر محيط زيستي به سومين جشنواره مشکات ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلام ميثم امرودي در اختتاميه جشنواره مشکات در حوزه محيطزيست، بابيان اين که در تهران شاهد حادثههاي طبيعي هستيم، گفت: هر شهروند تهراني بايد با آموزشيهايي که درخصوص يادگيري اين حوادث فراميگيرد بتواند براي حل آن چارهجويي کند.
امرودي ادامه داد: با به وجود آمدن يک حادثه اگر همه دستبهدست هم دهند ميتوانند آن را ساماندهي کنند و در جهت رفع آن تلاش کنند.
معاون شهردار تهران بابيان اينکه نبايد به حقوق ديگران تجاوز کنيم افزود: در دنيا رفتارهاي انساني ما را مورد قضاوت قرار ميدهند.
مديرکل آموزشهاي شهروندي شهرداري تهران نيز در اختتاميه جشنواره مشکات بابيان اينکه اين جشنواره يک جريان تدريجي و آموزشي براي بهبود وضعيت زندگي و رفع مشکلات تهران است، گفت: 700 هزار نفر در اين جشنواره شرکت کردند. 20 سازمان شهرداري و 124 ناحيه و 374 محله شهر تهران در اين جشنواره حضور جدي داشتند.
ابوالفضل رفيع بابيان اين که جشنواره مشکات از برگزاري در سطح محلهاي به سطح شهري رسيده است، خاطرنشان کرد: در جشنواره مشکات در محور محيطزيست به رفع مشکلات شهروندان اقدام کرديم زيرا شهروندان محور هستند و بر اساس فکر و انديشه شهروندان بايد چارهانديشي کنيم.
وي ادامه داد: حضور و مشارکت شهروندان مهم است و شوراي شهر هم بايد زمينه مناسب براي مشارکت شهروندان را فراهم سازد.
رييس ستاد محيطزيست و توسعه پايدار شهرداري تهران هم بابيان اينکه بر اساس آمار از 580 هزار اثر ارسالي به جشنواره مشکات 50 درصد اين آثار مربوط به محيطزيست شهر تهران بود، ادامه داد: از نظر شهروندان محيطزيست اولويت اول و مهمترين مشکل شهروندان تهراني است که به آبوهوا، ترافيک، فضاي سبز و منابع طبيعي که در معرض تخريب هستند ميتوان اشاره کرد.
وي بابيان اين که ما با محيطزيست شهرمان رفتار مناسبي نداشتهايم، گفت: اين موضوع يک چالش و معضل جهاني است. در 20 سال گذشته در خصوص آبوهوا و آلودگيها دستورالعملي بيان شد تا اين مسائل را کاهش دهيم اما باگذشت 20 سال هنوز شاهد افزايش اين معضلات در شهر تهران هستيم.
شاعري بابيان اين که مردم تنها از دولت خواستار کاهش اين معضلات هستند، اشاره کرد: اقدامات زيستمحيطي بايد از سوي دولت و مردم رعايت شود. از سال 1346 قرار شد در شهر تهران هيچ صنعتي مستقر نباشد اما هنوز شاهد فعاليت اين صنايع در پايتخت هستيم.
رئيس ستاد محيطزيست و توسعه پايدار شهرداري تهران يادآور شد: در شهر تهران 320 ليتر آب و در کشورهاي اروپايي 150 ليتر آب مصرف ميشود. اين در حالي است که بارندگيها در اروپا 3 برابر ايران است. همچنين 100 ميليون ليتر مصرف سوخت در شهر تهران است و شاهد 7 هزار تن زباله، 50 هزار تن نخاله ساختماني و 700 ميليون مکعب فاضلاب آلوده هستيم. پس بايد در کشور اساس توسعه و تحول را بر مبناي اقتصاد و نگرش مادي و کمي است که بايد اين موضوع تغيير پيدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]