تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805517582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- زنده باد روزنامه نگاری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زنده باد روزنامه نگاری تهران - ایرنا- روزنامه ابتکار در یادداشتی نوشت: وقتی ماندلا به بیماری آلزایمر دچار شد، یکی از روزنامه ها تیتری با این مضمون زد: «ماندلا سرانجام فراموش کرد». اشاره اش به جمله ای بود که سال ها در میان مردم از دهان به دهان و از گوشی به گوشی می چرخید: می بخشم ولی فراموش نمی کنم.


در ادامه این یادداشت می خوانیم: تیتر این روزنامه جالب و هوشمندانه بود. حتی ماندلا هم سرانجام همه انچه را بر او رفته است، فراموش کرد و انگار خصلت ادمیزاد بودن آدمی به همین فراموشی است.
در چند مدت گذشته که دکتر حسین قندی، آلزایمر گرفته بود، به یاد همین ماجرا افتاده بودم. این که وقتی روزنامه نگاری به بیماری فراموشی دچار می شود، چه معانی ضمنی می تواند داشته باشد. روزنامه نگارها، حافظه جهان هستند، حافظه ای تفسیرگر برای اتفاق های دور و نزدیک جهان که می توانند خط روایی و خط ارتباطی آنها با هم را در ذهن خود بیابند و تفسیر کنند.
به هر حال استاد حسین قندی پیش از مرگش، همه اتفاق های تلخ و شیرین دوران روزنامه نگاری و بلکه دوران زندگی اش را فراموش کرد. همه آن تیترهایی که زده بود، همه آن خلاقیت هایی که در تیتر زدن به خرج داده بود و در یک کلام، قندی، روزنامه نگاری را فراموش کرد. اما روزنامه نگاری، قندی را فراموش نمی کند! اتفاق های تلخ و شیرین جهان معاصر، جهان گذشته و بلکه جهان آینده را فراموش نمی کند.
بیش و پیش از همه این ها، روزنامه نگاری ایران اگرچه داغ از دست دادن بزرگانش را بر سینه دارد، اگرچه همین دو سال پیش پدرش، استاد دکتر معتمدنژاد را و پنجشنبه سلطان تیتر زنی اش را از دست داد، اما هنوز پابرجا و زنده است و مرگ این بزرگان موی سپید کرده، یادآور صبغه و سابقه دور و دراز روزنامه نگاری در ایران است. به بیان دیگر اگرچه روزنامه نگاری ایرانی نسل پدرانش را دارد از دست می دهد اما نسل فرزندانش، دختران و پسرانش، سرزنده و پویاست و همه آنچه استاد قندی در روزنامه نگاری فراموش کرده بود، اکنون در ذهن و جان شاگردانش مانده و دارد وظایف حرفه ای اش را انجام می دهد.
از این رو بدیهی است که احترام به استاد قندی، احترام به بزرگسالی روزنامه نگاری در ایران است، احترام به مو سپید کردن روزنامه نگاری در ایران و احترام به تاریخی است که روزنامه نگاران ایرانی می توانند با افتخار بگویند که داشته ماست، دارایی ماست. و چه تلخ که تاریخ روزنامه نگاری در ایران از همان آغازش دچار سانسور بوده است، دچار دهان بستن و دهان دوختن و دهان سوختن و... اما فراموش نکردن.
تاریخ روزنامه نگاری در ایران فراز و نشیب، زیاد دارد. تلخ و شیرین، زیاد دارد. شادی و شکوه، زیاد دارد. با این همه رو به رشد و رو به سربلندی داشته است و امروز در جایی ایستاده است که امیدوارانه به آینده اش می اندیشد و چه خوب که امروز، امید به روشنایی آینده اش بیش از همه دوران هاست.
یاد استاد حسین قندی، معروف به «آقای تیتر» زنده باد و بی فراموشی.
* منبع: روزنامه ابتکار
** اول



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن