واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آرمان در یک نگاه – شنبه پنجم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه آرمان در شماره روز شنبه عنوان های «سایه سیاست بر سر کار و رفاه» و «خدا حافظ آقای تیتر» را برای صفحه نخست خود برگزید.
این روزنامه با انتخاب موضوع سایه سیاست بر سر کار و رفاه، به عنوان تیتر یک نوشت: کمتر از 3 ماه دیگر، حضور علی ربیعی در مسند وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی 2ساله می شود. عملکرد وزارت کار در 2 سال گذشته در ارتباط با اموری مانند رفاه و تعاون و اشتغال از مسایل بحث برانگیز این روزهاست. ربیعی که خود سال ها عضو شورای مرکزی خانه کارگر و مسوول شاخه کارگری حزب جمهوری اسلامی (تا زمان حیات این حزب) بوده، امروز بیش از کارگران و مسوولین تعاونی ها و بازنشستگان، به مجلس اصولگرا پاسخگوست.
در شرایطی که برخی منتقدان وی بر این امر پافشاری می کنند که این وزارتخانه دچار محافظه کاری است و مسوولین مالی و رفاهی آن باید تعویض شوند، محمدرضا پورابراهیمی از نمایندگان مجلس به دلیل تغییر برخی مسوولین صندوق های رفاه و بازنشستگی که از دولت قبل به جای مانده بودند، در آذرماه سال گذشته با طرح سوال پیرامون این موضوع وزیر را به صحن علنی کشاند و وزیر هم با رای بیش از نصف نمایندگان حاضر در جلسه از مجلس کارت زرد دریافت کرد. ربیعی اصلاح طلب در کابینه اعتدال نتوانست رضایت دوستان خود را جلب کند و عملکرد وی در این وزارتخانه هم نتوانست لبخند رضایت را بر لبان کارگران بنشاند چراکه معیشت این گروه نیز همچون سایر اقشار جامعه تنگی نفس دارد. بی تعارف ربیعی یک فرد سیاسی است و در عملکرد او نیز در قامت وزیر کار رگه هایی از این مساله دیده می شود.
روزنامه آرمان با انعکاس موضوع خدا حافظ آقای تیتر، نوشت: جامعه رسانه ای ایران بار دیگر به سوگ نشست؛ کمتر از 2 سال از مرگ دکتر کاظم معتمدنژاد نگذشته بود که خبر رسید روزنامه نگاران استادی دیگر را از دست داده اند. این بار نوبت حسین قندی بود که چشم فرو ببندد و به دیار باقی برود. اگر بگوییم تیترهای «سلطان تیتر» ایران دیگر تکرار نمی شود، شاید اندکی اغراق کرده باشیم. واقعیت این است که حسین قندی که اکنون دیگر در میان ما نیست نه به دلیل تکرارناپذیر بودن تیترهایش که به دلیل این «سلطان تیتر» لقب گرفته که تیترزدن را یاد روزنامه نگاران داد؛ او به ما ماهی نداده است بلکه ماهیگیری را به ما آموخته است. پنج شنبه غم انگیز روزنامه نگاران حوالی غروب رقم خورد. هنوز ساعتی به شب مانده بود که خبر رسید حسین قندی درگذشته است. آن طور که منابع خبری اعلام کردند: قندی، استاد برجسته ارتباطات و روزنامه نگاری در سن 64 سالگی دارفانی را وداع گفت. قندی، یکی از تاثیرگذارترین استادان روزنامه نگاری کشور در سه دهه گذشته بود که از حدود 2 هفته قبل به عارضه سکته مغزی دچار شد و از شامگاه 24 فروردین نیز به کما رفت. سرانجام عصر روز پنجشنبه سوم اردیبهشت این استاد روزنامه نگاری دیده از جهان فروبست.
این روزنامه با انتخاب عنوان سرنخ پولهای زنجانی در بانک روسی، نوشت: یک مدیر ارشد روسی مدعی شده است که حدود 2 میلیارد یورو از پول بابک زنجانی در یکی از بانک های روسی وجود دارد. گویا این بانک از نمایندگان شرکت نفت و بانک مرکزی ایران جهت مذاکره در این باب و سفر به روسیه دعوت کرده است. به تازگی مدیران شرکت «رز نفت روسیه» برای مذاکره در باب خرید و فروش فراورده های نفتی و گازی به ایران آمده و با شرکت ملی نفت و گاز مذاکره داشته اند. یکی از مدیران این شرکت مدعی شده است که یک بانک روسی اعلام کرده بیش از 2میلیارد یورو از پول بابک زنجانی را در اختیار دارد و از مدیران شرکت نفت و بانک مرکزی دعوت کرده است که برای مذاکره در این باره به روسیه سفر کنند.
خبرهای خوب از هتل کوبورگ، تیتر دیگر روزنامه آرمان است، «هتل کوبورگ» یادآور خاطرات خوشایندی برای ایرانیان نیست. در آذر سال93 و در حالی که همگان خود را برای انجام توافق هسته ای آماده می کردند به ناگهان ورق برگشت و جلسات پرفشار در هتل کوبورگ وین فرجام خوشی نیافت اما این بار قصه متفاوت تر از قبل پیش می رود. پس از جدل های رسانه ای و اظهارات نامتناقض و ناهمدلانه ای که پس از تفاهم لوزان عرصه مذاکرات را مه آلود کرده بود این بار نشست های هتل کوبورگ پیام آور آرامش، بازگشت عقلانیت و جلوت دیپلماسی است. همانگونه که قابل پیش بینی بود پس از تفاهم لوزان به عنوان یک گام بزرگ و ترسیم کننده نقشه راه توافق نهایی، هم منتقدان تیغ حملات را تیز کرده و هم مذاکره کنندگان برای مهار فضای داخلی دست به برون نمایی های یکطرفه و تبلیغاتی با رویکرد مصارف داخلی بردند تا جو روانی را به سمت و سوی تفوق خود سوق داده و با فضاسازی از این پیچ خطیر گذر کنند.
این روزنامه به موضوع ستاد بحران برای نمایشگاه کتاب، پرداخت و نوشت: مصلی و مشکلات آن داستان تکراری هر ساله برگزاری نمایشگاه است. اما خبری که رییس سازمان پیگیری و مدیریت بحران اعلام کرد اوضاع را بحرانی تر کرد. به گزارش ایسنا؛ دکتر احمد صادقی با بیان اینکه «ستاد ویژه مدیریت بحران پیش از بازگشایی نمایشگاه بین المللی کتاب تا روز آخر برپایی این نمایشگاه در محل برگزاری به طور فعال در محل مستقر است»، افزود: ستاد ویژه مدیریت بحران به طور مرتب بر ایمنی نمایشگاه، حوادث، بهداشت مواد غذایی و تامین نیازهای این مجموعه نظارت دقیق دارد. رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین به تشکیل ستاد یاد شده از چند هفته قبل از شروع نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد که این ستاد از ساختار و سازمان دهی مشخص برخوردار است.
**9348**9131** 1337
05/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]