واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سردارفضلی: شهدای بازی دراز نماد استقامت و پایمردی هستند قصرشیرین - ایرنا - فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات غرور آفرین بازی دراز گفت: شهدای این عملیات نماد پایمردی و استقامت هستند.
به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ علی فضلی روز جمعه در جمع صعود کنندگان به ارتفاعات بازی دراز متشکل از 15 هزار نفر از بسیجیان و کاروان های راهیان نور و اقشار مختلف مردم افزود: آرمان رزمندگان اسلام عمل به احکام قرآن و اسلام بوده است.
وی اظهار کرد: در زمانی که دشمن بر قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب اشراف داشت فرزندان امام راحل بر آن شدند تا با عملیاتی راه دشمن را ببندند که با اقتداری ستودنی عملیات سرنوشت ساز بازی دراز را به انجام رساندند.
سردار فضلی با اشاره به عملیات هایی که در غرب کشور انجام شد، افزود: عملیات های محمد رسول الله (ص)، مطلع الفجر، مسلم بن عقیل، زین العابدین (ع) و عمیلت مرصاد از جمله این عملیات هاست که در استان کرمانشاه انجام گرفت و عملیات بازی دراز نیز از برجسته ترین آنها است.
در ادامه ابوذر شیرودی فرزند شهید شیرودی در سخنانی از حضور مردم در این مراسم تجلیل کرد.
مراسم گرامیداشت سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز در سالروز شهادت شهید شیرودی پس از برگزاری آیین پر فیض دعای ندبه در جوار مزار شهدای گمنام با صدور 15 هزار نفری بسیجیان و کاروان های راهیان نور امروز جمعه چهارم اردیبهشت به ارتفاعات بازی دراز با رمز یا زهرا (س) برگزار شد.
در این مراسم جمعی از راهیان نور از سراسر کشور، مقامات کشوری و لشکری و فرماندهان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
در حاشیه این مراسم ایستگاه های صلواتی و پایگاه های ویزیت رایگان بیماران بر پا شده و مزار شهدا نیز توسط بالگردها گلباران شد و باستانی کاران نیز به اجرای حرکات نمایشی پرداختند.
عملیات ظفرمند بازی دراز در اردیبهشت ماه 1360 از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد و در هشت روز عملیات دلاورانه، ارتفاعات بازی دراز از چنگال متجاوزان رژیم بعثی خارج و دشمن با تحمل صدها کشته، زحمی و اسیر و انهدام تانک ها و تجهیزات نظامی اش مجبور به عقب نشینی شد.
بازی دراز از مناطق و ارتفاعات مهم میان سه شهرستان سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب است که ارتش متجاوز عراق در ابتدای جنگ تحمیلی با تصرف این ارتفاعات تسلط کاملی بر این سه شهر غرب استان کرمانشاه داشت و از این منطقه ویژه برای دیدبانی و رصد فعالیت های رزمندگان اسلام استفاده می کرد.
سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه با بیش از 85 هزار نفر جمعیت درهشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت و در این مدت 856 شهید، یک هزار و 400 جانباز و 112 آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.
3012/7399/7079/8066
04/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]