واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: افزایش 2 برابری پهنای باند کشور بعد از اعمال فیلترینگ هوشمند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آمادگی این را داریم پهنای باند کشور را دو برابر کنیم، اما به دلیل رعایت برخی ملاحظات تا زمینههای لازم مانند فیلترینگ هوشمند اعمال نشود، این کار صورت نمیگیرد.
به گزارش نامه نیوز، محمود خسروی ظهر امروز در جمع خبرنگاران شهرستان اسدآباد با اشاره به آغاز چند پروژه بزرگ با عنوان پروژه تدبیر، اظهار کرد: این پروژهها در سطح استان همدان نیز اجرا خواهند شد که به تبع آن در اسدآباد هم اجرا میشود.
وی افزایش ظرفیت انتقال ارتباط و اطلاعات کشور را از اهداف مهم پروژه تدبیر خواند و افزود: در صورت اجرای کامل پروژه تدبیر بیش از 10 برابر ظرفیت کنونی انتقال اطلاعات را در کشور خواهیم داشت.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات با اشاره به اینکه مناقصه پروژه تدبیر در ماه آینده برگزار میشود، گفت: پیشبینی میشود این پروژه در مدت 24 ماه به بهرهبرداری برسد که استان همدان نیز یکی از درگاههای بینالمللی خواهد بود.
وی با بیان اینکه به دلیل انجام مناقصه نمیتوانم جزئیاتی از میزان هزینهها اعلام کنیم، گفت: این طرح هزینهای بالغ بر یکهزار میلیارد تومان دارد و باعث خواهد شد پهنای باند کشور در ماههای آینده دو برابر شود.
خسروی در خصوص پهنای باند بینالملل نیز گفت: زمانی که دولت تدبیر و امید کار خود را آغاز کرد، پهنای باند بینالملل 70 گیگابایت بود که هماکنون به 187 گیگابایت رسیده است.
وی ادامه داد: امیدواریم که در آینده نزدیک شاهد افزایش بیش از دو برابری پهنای باند بینالملل باشیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه پهنای باند داخل کشور را 300 گیگابایت خواند و با اشاره به اینکه انتخابات امسال به صورت اینترنتی برگزار خواهد شد، افزود: در امر انتخابات نیز پهنای باند داخل کشور مهم است و پیشبینیهای لازم در این زمینه صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه باید بر پهنای باند مدیریتهای لازم صورت گیرد، گفت: در حال حاضر آمادگی این را داریم پهنای باند کشور را دو برابر کنیم، اما به دلیل رعایت برخی ملاحظات تا زمینههای لازم مانند فیلترینگ هوشمند اعمال نشود، این کار صورت نمیگیرد.
خسروی با اشاره به اینکه برای افتتاح برخی از پروژههای عمرانی در اسدآباد حضور یافته، گفت: ایجاد زیرساختها در سطح استان همدان به عنوان یکی از قطبهای ارتباطی امری مهم است.
وی با بیان اینکه ایستگاه ماهوارهای اسدآباد در حال حاضر به عنوان بکاپ ارتباطات بینالملل در حال استفاده است، گفت: متأسفانه ظرفیتهایی که برای استفاده از این ایستگاه ماهوارهای در نظر گرفته شده، کاهش یافته است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دلیل عدم استفاده از ایستگاه ماهوارهای هم استفاده از فیبرنوری است که تحول بزرگی را در دنیا به وجود آورده است، اما در آینده از این ظرفیت برای پردیسهای ارتباطی استفاده خواهیم کرد.
منبع: فارس
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]