تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر گاه يكى از شما وضو بگيرد و بسم اللّه الرحمن الرحيم نگويد. شيطان در آن شريك است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860380342




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

123 هزار مورد اقدام حفاظتی و مرمتی بر روی آثار فرهنگی ارزشمند آستان قدس رضوی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 123 هزار مورد اقدام حفاظتی و مرمتی بر روی آثار فرهنگی ارزشمند آستان قدس رضوی
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: در سال گذشته 123 هزار مورد اقدام حفاظتی و مرمتی بر روی آثار فرهنگی و موزه ای ارزشمند در این نهاد توسط کارشناسان و مرمت کاران زبده انجام گرفت.
 رئیس  سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی  گفت: این  سازمان با ایجاد و تکمیل کارگاههای تخصصی آثار و اشیای فرهنگی و تاریخی موجود در مخازن کتابخانه، موزه و اسناد سازمان شامل: اسناد تاریخی و کتابهای خطی، آثار فلزی، فرش و منسوجات، سفال، چوب، نقاشی و کتیبه ها مرمت می کند.  محمد هادی زاهدی افزود: حفاظت و مرمت آثار فرهنگی طی سال گذشته در این اداره در بخشهای مرمت کاغذ به تعداد 91 هزار و چهار مورد، مرمت چوب به تعداد دو مورد، مرمت سفال به تعداد 46 مورد، مرمت منسوجات به تعداد هشت قطعه، آزمایشگاه به تعداد 166 مورد، مرمت نقاشی یک مورد و مرمت فلزات به تعداد 429 مورد بوده است.زاهدی با اشاره به شاخص ترین اقدام مرمتی در حوزه های مختلف طی سال گذشته بیان کرد: در بخش مرمت کاغذ 24 نسخه قرآنی و 346 نسخه خطی، 13 هزار و 742 سند خطی، پنج نقشه قدیمی، 240 لت جلد چرمی و 452 شی موزه ای مرمت شدند.وی گفت: همچنین در بخش مرمت کاغذ طی سال گذشته 400 لت جلد تمام چرم، 124 لت عطف و گوشه تیماج و 81 ماکت قرآن و نسخ خطی ساخته شدند.
وی بیان کرد: 680 مورد کتب عکسی و پایان نامه، سه هزار و شش مورد نشریه قدیمی، 11 هزار و 952 مورد کتب چاپی، 97 مورد دفتر ثبت کتب، 25 مورد دفاتر بودجه و نذورات کل و مصوبات شورای سیاستگذاری زمین صحافی و جلدسازی شد.
وی دو هزار و 823 مورد طلاکوب نشریات قدیمی و 11 هزار و 446 مورد عناوین کتب چاپی، 452 مورد آسیب شناسی اشیای موزه ای، 14 هزار و 103 مورد آسیب شناسی سند و نسخه خطی، هزار و 471 مورد بررسی نسخه خطی، 132 مورد آفت زدایی و 11 مورد اسیدزدایی نسخ خطی را از دیگر اقدامات حفاظتی و مرمتی در بخش کاغذ طی سال گذشته در این نهاد برشمرد.
وی گفت: همچنین در سال گذشته در حوزه حفاظت و مرمت کاغذ،  149 مورد گردگیری ورق به ورق نسخ خطی، 28 هزار و 944 مورد گردگیری کلی نسخ خطی، 200 مورد جداسازی عکس های تاریخی چسبیده بر روی آلبوم، 42 مورد پایش محیطی، 30 مورد آزمایش شناسایی مواد و الیاف و حشرات، ساخت 50 مورد جعبه و زیرمانیتور و زیردستی انجام گرفت.
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با اشاره به اقدامات مرمتی و حفاظتی در حوزه مرمت چوب گفت: در سال گذشته پروژه مرمت در مقبره خالصی و عصای مرصع ارسالی از موزه آستان قدس رضوی در این نهاد انجام شد.
وی ادامه داد: تمیزکاری و استحکام بخشی 32 عدد کاشی مربوط به موزه مردم شناسی، مرمت 14 عدد سفال، بازدید و نظارت مستمر بر حفاری های مسجد گوهرشاد و توسعه کتابخانه، تحویل و انتقال قطعات سفالی مکشوفه از حفاریها به بخش مرمت سفال از اقدامات انجام شده کارشناسان این نهاد در بخش مرمت سفال طی سال گذشته بود.
وی آموزش مرمت پارچه به مدت 300 نفر ساعت و مرمت هشت قطعه منسوجات ادوار مختلف تاریخی شامل انجام اقدامات پاکسازی، تثبیت، ترمیم، بازسازی و مستندنگاری آنها را از اقدامات بخش مرمت منسوجات این نهاد طی سال گذشته برشمرد.
زاهدی گفت: پارسال در بخش مرمت نقاشی اقداماتی از جمله نظارت بر روند جابجایی قابهای قرآن بایسنغر میرزا و نورپردازی برای عکاسی از آنها، نظارت و کنترل فرآیند گردگیری تابلوهای نقاشی موزه، اتمام مرمت تابلوی آیینه کاری و استحکام بخشی آن انجام شد.
وی بررسی مدل های سه بعدی اثر نقاشی برای سیستم عامل اندروید، بازدید از آثار نقاشی خزانه، تهیه صفحه معرفی این نهاد در سایت موزه و تبدیل فایل های عکس گزارش های قدیمی کارگاه مرمت نقاشی به فایل های پی دی اف را از دیگر اقدامات کارشناسان این نهاد در بخش مرمت نقاشی برشمرد.
وی ادامه داد: تثبیت 383 عدد سکه نقره و مسی، پاکسازی 21 عدد کلیشه تمبر، تثبیت و پاکسازی 25 عدد شی فلزی توسط کارشناسان زبده این نهاد طی سال گذشته در بخش مرمت فلزات انجام گرفت.
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی اظهار کرد: در آزمایشگاه اداره مرمت و حفاظت آثار فرهنگی طی سال گذشته 28 عدد مانت برای آزمایش های آنالیزخوردگی فلزات، چند مورد تهیه الکترود از خمیر کربن اصلاح شده یا اصلاح نشده، سه مورد شناسایی حشرات و130 مورد شناسایی نمونه الیاف منسوجات مرمتی دریافتی از خزانه انجام شد. وی با اشاره به دیگر اقدامات این نهاد در سال گذشته گفت:  محیط سازمان طی4 مرحله ضدعفونی و سم پاشی شده است که مجموع آن بیش از240 هزار متر مربع مساحت است، تله گذاری برخی از قسمتهای اداری برای مقابله با جوندگان، تشکیل جلسات کمیته قیمت گذاری خدمات مرمتی، بازدید و نظارت بر صحافی کتب چاپی و نشریات و مقاطعه کاری، شرکت در بیست و دومین همایش الکتروشیمی، ترمیم تابلوی اعلانات، تعمیر و کالیبره نمودن دستگاه ترموهایگراف، بازدید از تجهیزات هواشناسی، بازدید و کارشناسی لوسترهای میراث فرهنگی، پیگیری و خرید ملزومات، بازدید و کارشناسی از آثار در این اداره انجام شد.                                                                               




تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن