محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843236663
اصلاحات امام هادی در خشنترین دوران ضدشیعی |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اصلاحات امام هادی در خشنترین دوران ضدشیعی
دولت عباسیان به علت سیاست ظالمانه خود دچار ناتوانى و پاشیدگى و گسیختگى شده بود و از اندك جنبش علویان به وحشت مى افتاد و از سایه آنان نیز به هراس گرفتار مى آمد. از این روى، در مقابل آنان روشى خشن پیش گرفته و شورشیان بر علیه خود را به بدترین عقوبت مىآزردند.
کد خبر: ۴۹۳۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷ - 22 April 2015
امام هادى علیه السلام پس از شهادت پدر بزرگوار خود، در محیطى بسیار سخت و در وضع بسیار دشوار مىزیست و هم عصر حكومت«متوكل» بود كه به دشمنى با امام(ع) و تعقیب یاران وى و در هم شكستن پایگاههاى او زبانزد بود و هر روز در این گونه اعمال پیشتر مىرفت و در دستگاه حاكم نیز این بد رفتاریها گسترش مىیافت تا آنجا كه متوكل خطر بحران حكومت خویش را احساس كرد و بر آن شد تا با دو روش توأمان در یك اقدام،از بحرانى تر شدن وضع جلوگیرى كند.
1- حمله بردن به یاران امام(ع) و پایگاه هاى او و آزردن آنان و از میان برداشتن آثار شیعیان، تا بیش از پیش آنان را دچار وحشت کند و خوار گرداند. او به این اعمال دست زد و تا بدانجا پیش رفت كه قبر امام حسین(ع) را ویران ساخت و آثار آن را از میان برد.
2- امام(ع) را از پایگاه هاى او دور ساخت تا مقدمه آواره ساختن و پراكندن پایگاه هاى ایشان باشد، و سازماندهی آن را از بین ببرد و آنان را از پیروزى نا امید گرداند. متوكل دریافت كه اگر امام هادى(ع) از مراقبت او دور باشد یعنى در مدینه بماند، برای دولت او خطر بسیاری خواهد داشت. پس دستور داد آن بزرگوار را به سامره بیاورند تا حركات و سكنات ایشان را تحت نظارت داشته باشند.
متوكل به امام(ع) نامهاى نوشت و او را دعوت كرد كه با هر كس از خانواده و دوستان خود كه بخواهد به سامره بیاید. متوكل به نحوى به این اقدام دست زد كه امت بر او نشورد. این روش همان بود كه خلیفگان پیش از او نیز عمل كردند. مامون نیز با حضرت رضا(ع) همچنین با حضرت جواد(ع) به همین روش اقدام نمود و كوشید آنان در محیط دستگاه دولت به سر برند تا زیر نظر نگاهبانان قصر باشند.
متوكل به وسیله یحیى بن هرثمه، یكى از فرماندهان ارتش خود، نامهاى به امام فرستاد و سپاهى با یحیى همراه كرد تا به مدینه روند و فرمان داد تا خانه امام را بازرسى كنند و در پى مدركى باشند كه امام را محكوم به توطئه و اقدام علیه دولت او كند، سپس او را به سامره آوردند.
وقتى مردم مدینه از موضوع آگاه شدند، سر و صدا راه افتاد و عمل«پسرهرثمه» را محكوم داشتند تا جائی كه ابن هرثمه كوشید آنان را خاموش سازد و نزد آنان سوگند یاد كرد كه دستورى كه متضمن آسیب رسانیدن بهامام(ع) باشد ندهد.
این امر دلیل آگاهى مردم مدینه از سوء نیت حكمرانان نسبت به امام بود.
«ابن هرثمه» گوید:«سپس سراى او را بازرسى كردم و در آن جز تعدادی قرآن و دعا و كتب علمى چیزى نیافتم.»
امام هادى (ع) همراه فرزند خود«عسكرى» نوجوان، با ابن هرثمه، مدینه را به سوى سامره ترك كرد. یك روز پس از رسیدن به سامره، متوكل، امام(ع) را دعوت كرد و یاران متوكل به استقبال امام رفتند و متوكل نیزشرایط تعظیم و تكریم بجاى آورد و احترامات خود را به امام(ع) ظاهر داشت؛ سپس او را به منزلى فرستاد كه پیشاپیش براى وى آماده كرده بود.
متوكل با این روش مزورانه، خواست برنامه سیاسى و دشمنى دیرینه خود را با امام(ع) زیر پوشش قرار دهد. متوكل با احضار امام(ع) وى را به اقامت اجبارى ملزم ساخت و واداشت تا زیر مراقبت شدید كاخ، زندگى كند.
امام هادی(ع) تحت مراقبت
هدف متوكل از احضار یا دعوت امام (ع) به سامره نزد خود و یارانش، محو كردن او در حاشیه دربار خلافت بود، تا چیزی از امور ایشان از وی مکتوم نماند.
امام با خویشتندارى در برابر آنان تظاهر به این می كرد كه آنچه درباره وى عمل مىكنند مورد قبول اوست و به هرحال با سیاست دولت عباسیان موافق است. دعوت به ضیافت را از طرف آنان مىپذیرفت و بر خوانشان - سر سفره- مىنشست و در مجالس و مراسم آنان شركت مىجست. (4)
این موضع امام (ع) در برابر دولت، مسامحه یا چشم پوشى یا فروتنى نبود. زیرا چنین چیزى با شخصیتى مانند شخصیت امام(ع) مطابقت نداشت.
هر گونه فروتنى امام هادی (ع) در برابر دستگاه به این معنى بود كه بر ضد مصالحعالى اسلام رفتار كرده است. اگر دولت احساس می كرد كه ایشان از مواضع خود چشم پوشیده است، بالاترین مقام و موقعیت و جاه و جلال را تقدیم وى می كرد، بى آن كه وى را وادار به اقامت اجبارى و مراقبت شدید كند.
امام(ع) توجه داشت كه سیاست ستمگرانه حکومت نسبت به او روز به روز تندتر و بیشتر مىشود تا جایی كه متوكل در پایان حكومت خود به علت سعایت ها و خبرچینىها بر ضد امام(ع)،او را زندانى كرد. آن اخبار، متوكل را هوشیارمی كرد و شك را در او بیدار مىساخت و وادارش مىنمود تا خانه امام(ع) را در مراقبت شدید قرار دهد تا از صحت و سقم آن اخبار آگاه گردد.
افتراها و خبر چینىها با شكست روبرو گردید
1- همه خبرها و افتراها همیشه با شكست روبرو می شد، بى آن كهاز نظر كشف اطلاعات درباره حقیقت كار و فعالیت هاى امام (ع) به نتیجه برسد.
جاسوسان خلیفه،همیشه وقتى باز می گشتند تاكید می كردند كه در سراى آن بزرگوار(ع)، چیزى كه مایه شك باشد وجود نداشته است. این خبر به متوكل آرامش می داد و نسبت به حضرت امام(ع)، قدردانى و احترام خاصى ابراز می داشت.
امام هادى(ع)، هر بار كه خانهاش مورد بازدید قرار می گرفت، موفق مىشد آنچه را كه مشكوك بود پنهان سازد زیرا پولها و نوشتههایى به حضرتش فرستاده مىشد كه لازم بود از نظر دولت پنهان ماند. هر گاه می خواست كارى را كه آشكار شدن آن از نظر دولت براى او(ع)، محظورى داشت پنهان دارد، روش رمز به كار مىبرد.
2- هر گاه سراى امام(ع) مورد بازرسى قرار می گرفت، با نهایت آرامش، خود را به بى اعتنائى مىزد و به پاسبانانى كه براى تجسس مىآمدند كمك می كرد تا ماموریت خود را انجام دهند. براى آنان چراغ مىافروخت و اطاق هاى خانه را به آنان نشان می داد تا براى ماموران ایجاد شبهه نشود كه او فعالیت غیر عادى دارد.
اگر امام(ع) جز این، موضعى اتخاذ مىفرمود، با رفتار خود شك حكمرانان را در مورد فعالیت هاى خویش برمىانگیخت. بارها خانه امام مورد بازرسى قرار می گرفت و آن در اثر سخن چینی هاى« بطحانى» نزد متوكل بود كه مىگفت امام داراى پول و اسلحه مىباشد و متوكل بی درنگ به« سعید»حاجب، فرمان می داد به خانه امام(ع) حمله برد و پول و اسلحه ها را بیابد و نزد او ببرد.
یك بار«سعید» به وسیله نردبانى از خیابان وارد پشت بام خانه امام(ع) شد و در تاریكى از نردبان پائین آمد و نمىدانست چگونه وارد اتاق ها شود. امام(ع) با كمال آرامش او را ندا در داد و فرمود:«اى سعید بر جاى خود باش تا شمعى برایت بیاورم.» سعید گفت: بر جاى ماندم تا شمع آوردند، و در نور شمع پائین رفتم. او را دیدم، عبائى پشمین بر تن و كلاهى از همان جنس بر سر داشت و سجاده او که از حصیر بود در برابرش گسترده بود و روى به قبله داشت.
پس به من گفت:«این اطاق ها.» و من وارد آن اطاقها شدم و بازرسى كردم و چیزى نیافتم.
سعید كوشید از امام پوزش طلبد و عذر مامور بودن خود را بخواهد اما امام(ع) این آیه را تلاوت كرد:
و سیعلمون الذین ظلموا اى منقلب ینقلبون.( زود است كه ستمگران بدانند به چه گرفتارى دچار خواهند گشت.)
در رویدادى دیگر به متوكل خبر رسید كه از شهر قم كه یكى از مراكز طرفداران امام(ع) بود، اموالى به حضرت فرستادهاند. متوكل به وزیرخود « فتح بن خاقان» دستور داد كه مراقب اوضاع باشد و نتیجه را به او خبردهد.
نقش امام(ع) و موضع وى در حوادث
امام در سامره زیر نظر جاسوسان متوكل شب و روز مورد مراقبت بود و می كوشید كارهاى خود را در آن محیط سخت انجام می دهد. فعالیت هاى ایشان در آن دایره پر تشویش محدود می شد و حتى الامكان می كوشید برخوردى روى ندهد. امام(ع) با توجه به فشار و مراقبت شدیدى كه متوجه خود و یارانش بود، حركت خود را در دو زمینه آغاز نمود:
الف- آگاه ساختن امت و نشان دادن مواضع علمى خود به صورت پاسخ گفتن به شبههها و جواب به پرسشهائى كه خلیفه از او می كرد، تا آن امام را در تنگنا قرار دهد و نتواند از عهده حل آن بر آید. مثلا متوكل از«ابن سكیت» خواست مسالهاى پیچیده و دشوار در حضور او مطرح كند و از امام(ع) جواب آن را بخواهد. «ابن سكیت»، برخى مسائل را كه سخت دشوار می دانست ازامام پرسید و امام در آن مبارزه و مباحثه پیروز گردید.
«یحیى بن اكثم»، متوكل را گفت:«دوست ندارم پس از پرسش هاى من از این مرد چیزى پرسیده شود زیرا وقتى آشكار گردد كه او دانشمند است رافضیان تقویت می گردند.»
امام(ع) پاسخ سوالات را می داد و شبهههاى كفرآمیز را كه در اجتماع او رایج بود رد می كرد.
ب- پشتیبانى از پایگاه هاى خود و توجه داشتن به آنها، تا در حد امكان، نیازشان را برطرف سازد و كوشش در آموزش آنان و تقویت ایمانشان.
امام با كوشش خستگى ناپذیر و فراوان، وقت خود را براى تجدید فعالیت پیروان خود مصروف می داشت. هر وقت فرصت این كارها دست می داد و امكان فعالیت پیش مىآمد، پایگاه هاى خود را با هر روشى كه امكان داشت تقویت می كرد تا در برابر مشكلات، نیروهاى پایدار و مجهز آماده داشته باشد.« براى امام هادى(ع) از راه هاى پنهانى و آشكار، و در هر صورت ممكن، پولهاى سرشار از قبیل خمس و زكات و خراج مىرسید و آنها را درمصالح عمومى اسلام به مصرف مىرسانید تا جنبش فرو ننشیند. این فعالیت ها البته دور از چشم حكمرانان و مركز حكومت عباسیان بود.
موضع عباسیان در برنامه ریزى امام(ع)
حكمرانان عباسى براى به دست گرفتن كارهاى امام(ع) و عارى نمودن برنامه امام از هر گونه تاثیر به روشهاى زیرعمل می كردند:
1- صف آرایى در برابر امام(ع) و به مبارزه طلبیدن ایشان(ع) از نظرعلمى.
در این مورد، نقشههاى آنها با شكست روبرو گردید زیرا چنانكه گفتیم، امام(ع) پاسخ پرسش ها و استفتائات آنان را می داد.
2- كوشش در جلب امام و كشانیدن ایشان به طرف خود و نزدیك ساختن امام به دربار، تا افكار وى بى ثمر و بى تاثیر گردد و از پایگاههاى تودهاى خود دور افتد. مىتوان موضع امام(ع) را در پذیرفتن و اظهار موافقت براى حضور یافتن در سامره و همراهى با آنان چنین تفسیر كرد:
الف: حمله و فشار و اجبار تا مرز مرگ پیش رفت و مخالفت و امتناع آشكار امام از حضور در مجلس متوكل به این نتیجه منجر می شد كه حكومت را بر ضد خود تحریك كند. ولی سیاست امام باعث شد که دولت به اهداف خود نرسد.
ب: امام(ع) می خواست از طرف سخن چین ها و افتراهاى بعضى از جاسوسان كه خواستار گرفتارى و آزردن ایشان بودند، در امان باشد. امام(ع) مىخواست در برابر حكام طورى حركت كند كه شك و بیمى در دلها ایجاد نکند تا شاید بتواند فرصتى به دست آورد و در زمینههاى لازم به فعالیت پردازد و تحرك و كوشش را دوباره آغاز كند.
ج: امام(ع) شاید با زیستن در محیط طبقات حاكم و با نفوذ دولت مىخواست به این امر توفیق یابد كه در میان آنان سخن حق را رایج گرداند واز موضع عادلانه خود دفاع كند و محبت، احترام و توجه آنان را به خود جلب نماید.
د- امام در آن هنگام این مساله را می دانست كه اساساً حكومت عباسى، بر حسب و نسب مبتنى است و نسبت ها و پیوندهاى خانوادگى و مصالح شخصى و واسطه ها، پایه آن است. امام اندیشید كه مىتوان از این واقعیت به سود اسلام بهره جست و كوشید تا از فشار و ستم نسبت به مردم خود کاسته و خطرهایى را كه متوجه پایگاه های مردمی امام می شد را از آنها دور کند.
قیام هاى علویان و دعوت براى رضا از آل محمد(ص)
یکی دیگر از نگرانی ها و وحشت فرمانروایان، شورش علویان برعلیه آنان بود. از این رو عباسیان در برابر آن، موضعى قاطعانه می گرفتند تا پیش از آن كه رشد یابد و گسترش پیدا كند، آن را در نطفه خفه كنند و بقایاى آن را تعقیب نمایند تا از دست آن آشوبها رهائى یابند. بدیهى است كه این چاره جویى و جلوگیرى، با همه وسایل قهرآمیز و سركوبى وحشیانه صورت می گرفت.
در این نظرگاه كینه آمیز نسبت به علویان، ( یعنى حركت ضد علوى)، بین خلیفه و فرمانده و وزیر و تركان كه در آن اوقات در سامره پایتخت عباسیان حضور پررنگی داشتند، تفاوتى وجود نداشت. چنانكه طبقه ذی نفع و برخوردار از همه امتیازهاى طبقاتى و همه فرماندهان و متنفذان كه اعلام صلح و جنگ در دست آنان بود نیز در آن حركت ضد علوى مانند دیگران بودند.
در آن هنگام، دولت عباسیان به علت سیاست ظالمانه خود دچار ناتوانى و پاشیدگى و گسیختگى شده بود و از اندك جنبش علویان به وحشت مى افتاد و از سایه آنان نیز به هراس گرفتار مى آمد. از این روى، در مقابل آنان روشى خشن پیش گرفته و شورشیان بر علیه خود را به بدترین عقوبت مىآزردند.
انقلابیون علوى اگر در خود احساس قدرتى می كردند و پیروانى فراهم مى آوردند، در مى یافتند كه باید برنامه اى تهیه كنند و نقشه اى طرح نمایند تا بر ضدحكمرانان فاسد و منحرف خروج كنند. در بیشتر قیامها با شعار-« رضا از آل محمد»- مردم را فرا میخواندند و منظورشان از آن شعار، بهترین شخص از آل محمد(ص) بود و به اعتقاد آنان كسى بهتر از حضرت امام هادى(ع) وجود نداشت.
انقلابیون با آن شعار همه گیر و گسترده، روش جنگى جالبى به كارمىبردند تا بتوانند نام امام را پنهان دارند تا اگر انقلابیون شكست خوردند،امام در برابر دستگاه حاكم، در موضع اتهام و گرفتارى قرار نگیرد. و خوب می دانستند كه امام(ع) زیر نظر جاسوسان و خبرچینان دولتى قرار دارد و اگر بر ضد حكومت، به ایجاد عصیان و تمرد، متهم گردد ممكن است به قتل برسد.
شایان ذکر است كه امامان علیهم السلام، مبارزه مسلحانه و رویارویى مستقیم با حكام جور را به انقلابیون علوى محول می كردند تا وجدان و اراده امت را برانگیزند و آنان را بر ضد انحراف دولت به مقاومت آموخته كنند. آنان با فداكارى مستمر مىكوشیدند تا وجدان و اراده اسلامى را از سقوط نگاه دارند. و این یکی از راههای مبارزه با ظلم و جور سمتگران عصر آنان بود. امام هادی علیه السلام نیز از این قاعده مستثنی نبودند.
ایشان نیز ضمن این که تحت مراقبت شدید عباسیان بود ولی از مبارزه با دستگاه ظلم و جور غافل نشده و از انقلابیون و بیداران امت در این امر مهم استفاده می کردند. اما چون حکومت قدرت و سلطنت خود را در خطر دید؛ امام را به شهادت رساندند و بدین وسیله برای مدتی بیشتر، سلطنت خود را حفظ نمودند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
جمشید مشایخی هم به «پایتخت» پیوست |اخبار ایران و جهان
جمشید مشایخی هم به پایتخت پیوست جمشید مشایخی بازیگر خوش سابقه سینما و تلویزیون به جمع بازیگران سریال پایتخت ۴ به کارگردانی سیروس مقدم پیوست کد خبر ۴۸۹۶۲۰ تاریخ انتشار ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳ ۱۰ - 08 April 2015 جمشید مشایخی بازیگر خوش سابقه سینما و تلویزیون به جمع بازیگران سریشبکه سه HD میشود |اخبار ایران و جهان
شبکه سه HD میشود غلامرضا میرحسینی از HD شدن شبکه سه سیما تا پایان سال خبر داد و گفت این شبکه اولین شبکه HD سیما خواهد بود کد خبر ۴۸۹۳۵۴ تاریخ انتشار ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۴ - 08 April 2015 غلامرضا میرحسینی از HD شدن شبکه سه سیما تا پایان سال خبر داد و گفت این شبکه اولین شباز خط قرمز بودن فضای نقد تا کمدی با مضمون مذاکرات |اخبار ایران و جهان
از خط قرمز بودن فضای نقد تا کمدی با مضمون مذاکرات در بخشهایی از آنونس منتشر شده از این فیلم تصاویر گزارش بی بی سی فارسی از مذاکرات هستهای به نمایش در میآید و البته دیالوگهایی نیز در این زمینه گنجانده شده که تشکیل دهنده بخشی از ریتم این فیلم است و نشان میدهد میتوان حداقل دراز خط قرمز بودن فضای نقد تا کمدی با مضمون مذاکرات+ویدیو |اخبار ایران و جهان
از خط قرمز بودن فضای نقد تا کمدی با مضمون مذاکرات ویدیو در بخشهایی از آنونس منتشر شده از این فیلم تصاویر گزارش بی بی سی فارسی از مذاکرات هستهای به نمایش در میآید و البته دیالوگهایی نیز در این زمینه گنجانده شده که تشکیل دهنده بخشی از ریتم این فیلم است و نشان میدهد میتوان حدکتابی با ترجمه کمال خرازی رونمایی میشود |اخبار ایران و جهان
کتابی با ترجمه کمال خرازی رونمایی میشود کتاب مبانی علوم اعصاب شناختی با ترجمه سیدکمال خرازی با حضور رئیس کتابخانه ملی رونمایی میشود کد خبر ۴۹۱۳۳۰ تاریخ انتشار ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷ ۰۲ - 14 April 2015 کتاب مبانی علوم اعصاب شناختی با ترجمه سیدکمال خرازی با حضور رئیس کتابخانگریه نادر ابراهیمی به خاطر کشتن قهرمان قصهاش! |اخبار ایران و جهان
گریه نادر ابراهیمی به خاطر کشتن قهرمان قصهاش گاهی صبح بیدار میشدم و میدیدم گریه میکند غصه شخصیتهای قصهاش را میخورد همیشه همین طور بود گاهی با گریه به خانه میآمد و تصویر ناراحت کنندهای را که دیده بود تعریف میکرد آدمها و جامعه برایش مهم بودند و نمیتوانست از هر اتفاجزئیات مراسم تشییع پیرغلام اهلبیت(ع) |اخبار ایران و جهان
جزئیات مراسم تشییع پیرغلام اهلبیت ع مراسم تشییع پیکر استاد حاج علی آهی پیرغلام با اخلاص اهلبیت ع صبح روز سهشنبه ۱۸ فروردین از مسجد امیرالمؤمنین ع بهسمت بهشت زهرا س برگزار میشود و آن مرحوم در قطعه روضة الحسین ع که ویژه ذاکران اهلبیت است دفن خواهد شد کد خبر ۴۸۸۶۵۵جدیدترین آمار فروش فیلمهای نوروزی |اخبار ایران و جهان
جدیدترین آمار فروش فیلمهای نوروزی پخشکننده فیلم ایران برگر با ابراز رضایت از میزان فروش این فیلم گفت ایران برگر تاکنون به فروشی برابر با دو میلیارد و 100 میلیون تومان دست یافته است کد خبر ۴۹۰۰۰۷ تاریخ انتشار ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۴ - 10 April 2015 پخشکننده فیلم ایرانپیگیری علت ممنوعیت اکران ایران برگر در چند شهر |اخبار ایران و جهان
پیگیری علت ممنوعیت اکران ایران برگر در چند شهر نماینده مردم خرم آباد در مجلس با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان لرستان عدم اکران ایران برگر در شهرهای لـُرنشین را منطقی نمیداند تصریح کرد در صورت ادامه ممنوعیت اکران این موضوع را از مسئولان استانی پیگیری خواهیم کرد کد خبر ۴۹۲۰قلب عسل بدیعی همچنان میتپد |اخبار ایران و جهان
قلب عسل بدیعی همچنان میتپد دو سال از درگذشت عسل بدیعی بازیگر جوان سینما و تلویزیون میگذرد و حالا قلب او در سینه مردی میتپد که با خانواده او در تماس است و در مراسمهای یادبود این هنرمند شرکت میکند کد خبر ۴۸۸۶۳۵ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۵ - 06 April 2015 دو سالدرهای کاخ «شمس» برای همیشه باز شد |اخبار ایران و جهان
درهای کاخ شمس برای همیشه باز شد پس از گذشت یک سال از تحویل گرفتن کاخ شمس درهای این عمارت تاریخی برای همیشه به روی گردشگران باز شد کد خبر ۴۸۹۳۵۸ تاریخ انتشار ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۲۳ - 08 April 2015 پس از گذشت یک سال از تحویل گرفتن کاخ شمس درهای این عمارت تاریخی برای همیآمار لغو کنسرتها به عدد ۲۰ رسید! |اخبار ایران و جهان
آمار لغو کنسرتها به عدد ۲۰ رسید تامین امنیت در محیط و برخورد با حاشیهسازان و اقدامات علیه نیروهای تندرو وظیفه ما نیست و وظیفه مقامات ذیربط است که ما از آنها خواستیم از این تصمیمات حمایت کنند تا اتفاقی نیفتد اما ما قوه قهریه نیستیم کد خبر ۴۹۱۴۲۶ تاریخ انتشار ۲۶ فروردين ۱۳ویکیلیکس راز بازیگر هالیوودی را برملا کرد |اخبار ایران و جهان
ویکیلیکس راز بازیگر هالیوودی را برملا کرد ویکیلیکس در میان ۳۰ هزار سند فاش شده از کمپانی سونی فاش کرده که بنافلک از سازندگان یک شوی تلویزیونی با موضوع بررسی اجداد ستارهها خواسته تا درباره اینکه یکی از اجداد وی بردهدار بودهاند سکوت کنند کد خبر ۴۹۲۷۸۶ تاریخ انتشار ۳رئیس دفتر رهبری: حذف عمره کار شایسته ای بود |اخبار ایران و جهان
رئیس دفتر رهبری حذف عمره کار شایسته ای بود رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این مطلب که آلسعود آل سقوطش شروع شده به کار شایسته مسئولان ایرانی اشاره کرد و گفت حذف عمره کار خوب و شایستهای بود که مسئولان انجام دادند کد خبر ۴۹۲۷۸۷ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۳ - 19 Apفیس بوک 4 اثر روانی بر شما می گذارد |اخبار ایران و جهان
فیس بوک 4 اثر روانی بر شما می گذارد احساسات هم مثبت و هم منفی به راحتی از طریق پست هایی که کاربران در شبکه اجتماعی به اشتراک می گذارند گسترش می یابد همچنین ورود مرتب به فیسبوک بر میزان شادی بزرگسالان جوان تاثیرگذار است کد خبر ۴۹۲۷۵۱ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۵ -تکيه کلامهايي که واس ماست |اخبار ایران و جهان
تکيه کلامهايي که واس ماست کد خبر ۴۹۱۲۳۲ تاریخ انتشار ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۷ - 14 April 2015 خراسان نوشت تکيه کلام يکجور کاتاليزور زباني است که در يک ارتباط به گوينده کمک ميکند سريع تر و گاهي شيرين تر منظورش را با توجه به ذخيره ذهني مخاطب بيان کند گاهي تکيه کلام مختص يک صنف«پاچهخاری» چگونه متولد شد؟ |اخبار ایران و جهان
پاچهخاری چگونه متولد شد مهراب قاسمخانی یکی از نویسندگان سریال طنز پاورچین به کارگردانی مهران مدیری ماجرای خلق ترکیب پاچهخاری را شرح داد کد خبر ۴۹۲۷۴۹ تاریخ انتشار ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۳ - 19 April 2015 مهراب قاسمخانی یکی از نویسندگان سریال طنز پاورچین به کارگردانی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها