واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام شکری:
سهم فرهنگ از بودجه ۲ هزار میلیارد تومانی دهیاری ها مشخص شود
شناسهٔ خبر: 2538798 سهشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۵
استانها > سمنان
بسطام - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه سهم فرهنگ از بودجه دو هزار میلیارد تومانی دهیاری ها باید مشخص شود، گفت: جدا انگاری فرهنگ از مسائل دیگر جامعه بزرگترین آسیب است. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری صبح سه شنبه در گردهمایی دهیاران بخش بسطام در بخشداری این شهر، بیان داشت: از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها انتظار داریم بحث پیگیری خانه های قرآن روستایی را مدنظر خود قرار دهند.وی افزود: وظیفه دهیاران پرداختن به مسائل مذهبی، دینی، فرهنگی و اخلاقی در کنار امور زیربنایی و عمرانی است چرا که امروز باید انسان سازی کرد پس باید نگاه ها را در حوزه های فرهنگی تغییر داد و هم اکنون ریشه مشکلاتی چون، اعتیاد، کمبود منابع آبی در بخش بسطام و استفاده آن و ... در فرهنگ است پس باید به فرهنگ به اندازه سیاست، اقتصاد، درمان، بهداشت، انرژی و ... بها داد.
جدا انگاری فرهنگ از مسائل دیگر جامعه بزرگترین آسیب استعضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود با اشاره به جدا انگاری فرهنگ از مسائل روز، گفت: متاسفانه برخی از مسئولان فرهنگ را از مسائلی چون اقتصاد، سیاست و ... جدا می انگارند لیکن این امر اشتباه است چراکه تا نتوانیم انسان بسازیم چگونه می خواهیم خانه، منزل، پل، اداره و زیرساخت های زیربنایی را احداث کنیمشکری خاطرنشان کرد: این جدا انگاری مقوله فرهنگ از اقتصاد و دیگر جنبه های زندگی امروزی بشر، بزرگترین آسیب نظام اسلامی است.وی ضمن تاکید بر اینکه باید کاری کرد تا در روستاها پایداری فرهنگ بومی، ملی و اسلامی ایجاد شود ادامه داد: چرا که از این طریق می توان فرهنگ عمومی را حفظ کرد پس یکی از وظایف دهیاران باید اهمیت دادن به مقوله فرهنگ باشد پس وظیفه این عزیزان تنها به امور عمرانی محدود نمی شود. سهم فرهنگ از بودجه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی دهیاری ها چقدر استاین مقام مسئول در حوزه فرهنگ استان سمنان، با انتقاد از مسئولان درباره عدم اهمیت به فرهنگ، ابراز داشت: دو هزار میلیارد تومان تنها بودجه دهیاری های وزارت کشور برای سالجاری است لیکن سهم فرهنگ از این میزان تا چه اندازه است.شکری با اشاره به سهم فرهنگ از اعتبارات دولتی، گفت: ساختن بنا و مسائل عمرانی در روستاها بسیار خوب است اما باید در نظر داشت که مراکز دینی و فرهنگی است که فرزندان و نسل های پس از ما را رشد می دهد متاسفانه این بی تفاوتی نسبت به مسائل فرهنگی اوضاع جامعه کنونی ما را دستخوش تغییر قرار داده است.وی افزود: بخشی از این بی تفاوتی ها به مردم باز می گردد اما باید در نظر داشت که بخشی دیگر از آن، بر عهده مسئولان است.
دهیاران برای انجام فریضه اعتکاف تلاش کنندمدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به فریضه اعتکاف در روزهای آتی، بیان داشت: دهیاران می بایست برای برگزاری هر چه بهتر این فریضه الهی، معنوی تلاش کنند.شکری خاطرنشان کرد: اعتکاف فریضه ای نورانی و بهترین فرصت برای خلوت گزیدن با خداوند منان به شمار می آید لیکن می بایست شرایط استفاده از این فرصت طلایی را برای مردم روستا نشین مهیا کنیم.وی ادامه داد: قرار است در سالجاری معتکفان در سراسر کشور با شناسه الکترونیکی و در سامانه اینترنتی ثبت نام شوند تا به صورت کشوری بتوانیم به اماری از شرکت کنندگان در اعتکاف ۹۴ دست یابیم لذا از دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش بسطام می خواهیم تا نسبت به ثبت نام افراد و اطلاع برای درج در سامانه اعتکاف، اقدام کنند. روستاهای بسطام پتانسیل داشتن خانه های قرآنی را دارندعضو شورای فرهنگی عمومی استان سمنان، با اشاره به خانه های قرآنی روستاهای بخش بسطام نیز گفت: ما معتقدیم همه روستاهای منطقه پتانسیل داشتن خانه های قرآنی را دارند لیکن می توان از این موقعیت مانند مهد کودک های خصوصی استفاده کرد.شکری تاکید کرد: مهد های قرآنی را می توان در همین خانه های قرآنی روستایی راه اندازی و خانواده ها را به ثبت نام در آنها تشویق کرد.وی در خاتمه افزود: سازمان تبلیغات اسلامی نیز در راه اندازی و بهبود خانه های قرآنی روستاها امکانات نرم افزاری، طرح های آموزشی، روحانیان اعزامی و ... را در اختیار دهیاران عزیز قرار می دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]