تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842091573




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دارو امسال گران نمی‌شود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دارو امسال گران نمی‌شود
کد خبر: ۴۹۳۲۷۸
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۳ - 20 April 2015


رییس سازمان غذا و دارو در خصوص آمار داروهای پرمصرف، ادامه حمایت از بیماران صعب العلاج و عدم افزایش قیمت داروهای تولید داخل توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت، پرمصرف‌ترین داروهای سال 93 را سه گروه از داروهای OTC برشمرد و با نام بردن از استامینوفن و استامینوفن کدئین آنها را پرمصرف‌ترین‌ها داروهای کشور خواند.

وی همچنین به آنتی بیوتیک‌هایی مانند کپسول آموکسی سیلین و همچنین داروهای دیابتی اشاره کرد و گفت: اگرچه کاهش آمار مصرف به نفع سیستم دارویی کشور است، اما در برخی موارد اطمینان از مصرف آنها به نفع بیمار است؛ مثلا در مورد بیماران دیابتی باید آنها را به مصرف مورد نیاز که بسیار بیشتر از آمارهای کنونی خواهد بود، ترغیب کرد.

وی افزود: متاسفانه در مورد آنتی بیوتیک‌ها استفاده فراتر از حد منطقی است؛ بگونه‌ای که مصرف بالای آنها موجب افزایش مقاومت میکروبی و بی‌اثری 80 درصدی در مقابل بیماری شده است. به بیان روشن‌تر اینکه 80 درصد از بیماران از مصرف این داروها نتیجه‌ای نمی‌گیرند.

دیناروند همچنین با یادآوری این مطلب که در خصوص استقاده از دارو همیشه باید نسخه تجویز شده را تا آخر مصرف کرد، افزود: برخی مردم تصور می‌کنند با مصرف یک دوره و دریافت نتایج مثبت آن باید مصرف را رها کنند. این باور اشتباه در حالی وجود دارد که ممکن است به همین دلیل سلامتی آنها در دراز مدت به خطر افتد.

کاهش بودجه، تاثیری در حمایت از هزینه‌های داروی بیماران صعب‌العلاج نخواهد داشت

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد که کاهش بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاثیری در حمایت دولت در تامین هزینه‌های دارویی بیماران صعب‌العلاج نخواهد داشت و پوشش بیمه‌ای 300قلم داروی بیماران صعب‌العلاج در سال 94 نیز ادامه می‌یابد.

تخصیص‌های ناقص یارانه دارو و بدهی 300 میلیارد تومانی وزارت بهداشت به بیمه‌ها

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دیناروند در ادامه درباره پوشش بیمه‌ای داروها در سال 94 نیز گفت: متاسفانه در سال 94 همه اعتبارات مورد نیاز را فراهم نکردیم و وزارت بهداشت به سازمان‌های بیمه‌گر بدهکار است. در واقع به همان میزان که نتوانستیم تخصیص اعتبارات یارانه‌ای دارو را داشته باشیم به همان میزان هم به سازمان‌های بیمه‌گر حدود 300 میلیارد تومان بدهکار هستیم که حدود 100میلیارد تومان آن به زودی پرداخت خواهد شد و 200میلیارد تومان آن هم تا پایان اردیبهشت از محل اعتبارات سال 94 پرداخت می‌شود.

تمهیدی برای حفاظت مالی از بیماران

وی با تاکید بر اینکه سیاست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حفاظت و حمایت مالی از بیماران است، درباره احتمال در نظر گرفتن بودجه جایگزین عنوان کرد: برای اینکه پرداختی بیماران بویژه بیماران صعب‌العلاج در تامین هزینه‌های داروها بیشتر نشود، سازمان غذا و دارو باید از محل صرفه جویی یا حتی جابجایی اعتبار در وزارت بهداشت این کمبود را جبران کند. در واقع تلاش ما این است تا حمایت‌هایی که در یک یا دو سال اخیر از بیماران صعب‌العلاج داشته‌ایم، آسیبی وارد نشود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کاهش بودجه می‌تواند نوعی هشدار برای افزایش هزینه‌های مردم در حوزه دارو باشد؟ گفت: شکی نیست که کاهش بودجه در خدماتی که ارائه می‌دهیم، تاثیر خواهد گذاشت البته این کاهش به اندازه‌ای نیست که نتوان آن را مدیریت کرد. زیرا اولویت ما عدم آسیب حمایت‌ها است و از محل صرفه‌جویی، حمایت از بیماران صعب‌العلاج ادامه خواهد یافت. به عبارت دیگر هم داروهای یارانه‌ای و هم 300 قلم دارویی که مشمول تفاهم نامه با بیمه‌ها هستند و زیر پوشش 90 درصدی بیمه‌ها قرار دارند، چنانچه برخی از این داروها مشمول تفاهم‌نامه بیمه‌ها هم نباشند، 300 قلم داروی بیماران خاص زیر پوشش 70درصدی بیمه‌ها قرار خواهند گرفت.

او در ادامه عنوان کرد: تلاش می کنیم پوشش بیمه‌ای 300 قلم داروی بیماران خاص بخاطر کمبود بودجه کم نشود، چنانچه اعتبارات موجود جواب نداد به همان طرق صرفه جویی و جابجایی بودجه تامین داروهای بیماران صعب‌العلاج ادامه خواهد یافت. رییس سازمان غذا و دارو همچنین در پاسخ به این سوال که چند قلم داروی دیگر می‌تواند به فهرست 300 قلم داروی بیماران خاص اضافه شود، عنوان کرد: می‌توانست حدود 30درصد به این فهرست اضافه شود که به دلیل عدم وجود اعتبار این کار صورت نخواهد گرفت. هنر ما در سال جاری این خواهد بود که بتوانیم 300 قلم را حفظ کنیم. ضمن اینکه مطمئنیم اگر یک بازنگری در اعتبارات ایجاد شود، می‌توان حمایت‌ها را گسترش داد. به عنوان مثال بیماران مزمن که همواره دارو مصرف می‌کنند در حال حاضر پوشش بیمه‌ای داروهایشان 70درصد است؛ یعنی فرانشیزی که بیمار پرداخت می‌کند 30 درصد است؛ بیماری که ممکن است 2 سال یکبار نسخه‌ای دریافت نماید مانند بیماران مزمن حمایت 70 درصدی می‌شود. می‌توان نوع حمایت‌ها را تغییر داد. در واقع می‌توان سهم بیمه برخی از داروهای بدون نسخه OTC را که تحت پوشش 50 درصدی بیمه قرار دارند، کاهش داد و در مقابل سهم پوشش بیمه‌ای داروهای بیماران مزمن را از 70 درصد به 80 درصد افزایش داد. همواره در بیمه‌ها راه حل‌هایی به نفع بیمارانی که همیشه مجبور هستند، دارو مصرف کنند، وجود دارد.

دیناروند همچنین اولویت حوزه دارو را کنترل قیمت دارو در سال 94 عنوان کرد و گفت: در سال 94 کنترل هزینه‌ها در این حوزه بسیار جدی خواهد بود و سیاست دولت عدم افزایش قیمت‌ها در حوزه دارو است. وی درباره قیمت داروهای وارداتی نیز اظهار داشت: همواره جا برای کاهش قیمت وجود دارد. بعد از تفاهم‌نامه با کشورهای 5+1 با هزینه‌های کمتری داروهای وارداتی تامین خواهد شد و ما امیدورایم این کاهش هزینه‌ها اتفاق افتد و در سال 94 شاهد کاهش قیمت‌های داروهای وارداتی باشیم. در هر حال باید گفت عواملی که موجب می‌شود قیمت‌ها افزایش پیدا کند، کنترل می‌شود و این امر روی تولید داخل هم تاثیرگذار خواهد بود. بنابراین تولید کنندگان نباید انتظار افزایش قیمت داروهای تولید داخل را داشته باشند .












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن