تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):پرخورى و سستى اراده و مستى سيرى و غفلت حاصل از قدرت، از عوامل بازدارنده و كند كننده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802044972




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در نشست معاون اول رئیس‌جمهور با اقتصاددانان مجلس تشریح شد جزییات تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به مهار آب‌های مرزی/ ۸ میلیارد دلار طی ۴ سال برای طرح آب و خاک


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نشست معاون اول رئیس‌جمهور با اقتصاددانان مجلس تشریح شد
جزییات تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به مهار آب‌های مرزی/ ۸ میلیارد دلار طی ۴ سال برای طرح آب و خاک
معاون اول رئیس جمهور در نشست با اقتصاددانان مجلس، جزییات مربوط به علت تصمیم گیری دولت برای واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی را تشریح کرد.

خبرگزاری فارس: جزییات تخصیص منابع صندوق توسعه ملی به مهار آب‌های مرزی/ ۸ میلیارد دلار طی ۴ سال برای طرح آب و خاک



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از صندوق توسعه ملی، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در نشست با اقتصاددانان مجلس، پس از شنیدن نظرها و دیدگاه‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی، جزییات مربوط به علت تصمیم گیری دولت برای این کار را تشریح کرد. به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری از برگزاری جلسه ای در مورد موضوع واردات کالای اساسی توسط دو شرکت دولتی با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاون اول رئیس جمهور به همراه  برخی اعضای اقتصادی دولت خبر داد.
اخیرا نامه‌ای با امضای ۱۵ نفر از نمایندگان مجلس به رئیس‌جمهور در مورد اختصاص منابع صندوق توسعه ملی برای اجرای پروژه‌های آبهای مرزی به چند شرکت دولتی داده شده بود.
در نشست عصر شنبه 29 فروردین ماه، معاون اول رئیس جمهور توضیحاتی را در مورد این موضوع در جمع نمایندگان حاضر بیان کرد.
معاون اول رییس جمهوری با بیان این که دولت نقدهای سازنده نمایندگان مجلس شورای اسلامی را کارساز و راهگشا می‌داند، گفت: ما از تعامل با مجلس شورای اسلامی استقبال می کنیم و معتقدیم حل مشکلات کشور جز از طریق تعامل سازنده و هماهنگی میان قوه مجریه و قوه مقننه امکان پذیر نیست.
معاون اول رییس جمهوری افزود: دولت تدبیر و امید، دولتی قانونگراست و اصرار دارد که هیچ اقدامی خارج از چارچوب قانون انجام ندهد.
جهانگیری تصریح کرد: همان طور که نمایندگان مجلس می‌دانند دولت یازدهم در شرایط دشواری روی کار آمد و در تلاش است تا مشکلات را یکی پس از دیگری برطرف کند و این انصاف نیست که عده ای خواسته یا ناخواسته با اتهام افکنی، بهانه به دست کسانی بدهند که قصد دارند به دولت ضربه بزنند.
وی با تاکید بر این که دولت با جدیت به دنبال راهکارهایی است که بتواند با کمترین هزینه، مشکلات را از پیش روی مردم بردارد، خاطرنشان کرد: البته ممکن است که نقدهایی به دولت وارد باشد که می توان این نقدها را در بحث های کارشناسی حل و فصل کرد، اما این که دولت به گریز از قانون و رانت متهم شود، به دور از انصاف بوده و باعث می شود کار کسانی که در گذشته واقعا رانت‌های بزرگی ایجاد کرده اند، توجیه شود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که دولت علاقه مند است در مورد موضوعات مهم کشور با نمایندگان مجلس مشورت و همفکری داشته باشد، بر لزوم افزایش تعامل و هماهنگی میان قوای مجریه و مقننه تاکید کرد و تشکیل جلسات مشورتی میان این دو قوه را گامی در جهت نزدیک شدن دیدگاه ها و دستیابی سریعتر به راه حل مشکلات دانست.
وی پس از شنیدن نظرها و دیدگاه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در باره واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی، جزییات مربوط به علت تصمیم گیری دولت برای این کار را تشریح کرد و به سوالات نمایندگان پاسخ گفت.
معاون اول رییس جمهوری با اشاره به برنامه دولت برای سرعت بخشیدن به روند اجرای مهمترین طرح های کشور در بخش آب و خاک که سال ها در دست اجرا بوده، تصریح کرد: دولت برای اجرای این طرح ها 8 میلیارد دلار طی 4 سال اختصاص داد و برای تبدیل این میزان ارز به ریال، ساده ترین روش فروش ارز به بانک مرکزی بود.
جهانگیری تاکید کرد: البته آثار تورمی بالایی داشت و به کنترل تورم به عنوان مهمترین دستاورد دولت آسیب می‌زد، لذا تدبیر مناسب تری اتخاذ و مقرر شد این میزان ارز صرف واردات کالاهای اساسی شود و پس از فروش این کالاها در کشور، از ریال حاصله برای اجرای پروژه ها استفاده شود.
وی در تشریح دلایل این تصمیم گیری اظهار داشت: هدف دولت این بود که از طریق واردات کالای اساسی، از منابع و دارایی های مسدود شده کشور استفاده کند و در عین حال از افزایش پایه پولی کشور و به تبع آن افزایش نقدینگی و بالا رفتن تورم جلوگیری کند.
در این جلسه برخی نمایندگان مجلس به ویژه احمد توکلی، پور ابراهیمی و بحرینی ضمن تایید رویکرد دولت، نقدهایی نسبت به روش اجرا به ویژه در زمینه واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی پرداختند و ابهام های خود را در این زمینه بیان کردند .
سپس رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و معاونان وزارتخانه جهاد کشاورزی و بانک مرکزی نیز توضیحاتی در باره دلایل این اقدام دولت و پاسخ به شبهات و ابهام های نمایندگان مطرح کردند.
در ادامه این نشست برخی دیگر از نمایندگان خانه ملت، هر کدام در سخنانی ضمن تایید سیاستگذاری و اقدام دولت، اختلاف نظر در خصوص نحوه واردات کالای اساسی را مربوط به شیوه و نحوه اجرای این کار دانستند و خواستار تعامل نزدیکتر و هم فکری هر چه بیش از پیش اتخاذ تصمیمات مهم از سوی دولت شدند.
غلامرضا مصباحی مقدم یکی از نمایندگان حاضر در جلسه با قدردانی از رویکرد دولت در تعامل با مجلس شورای اسلامی، خواستار تشکیل جلسات مشورتی میان دولت و مجلس شد و گفت: بهتر است پیش از آنکه موارد اختلاف و ابهامات تبدیل به مساله میان دو قوه شود، مسایل در جلسات هم فکری و از طریق تبادل دیدگاه ها حل و فصل شود.
انتهای پیام/ب

94/01/31 - 21:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن