واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
مردم سیستان و بلوچستان روزنامههای تاریخ گذشته دریافت میکنند
نبود چاپخانه در سیستان و بلوچستان و دوری از استانهای برخوردار کشور سبب شده تا مردم این استان روزنامه را که کالای فاسد شدنی است با چند روز تاخیر دریافت کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، روزنامه کالای فاسد شدنی است که اگر به موقع در اختیار مخاطب قرار نگیرد به نوعی تاریخ مصرف آن گذشته و متقاضی و مشترک خود را از دست داده است، اگر با این دید به روزنامه نگاه کنیم قطعا برای ارسال به موقع آن به دست مخاطبان، راهکارهای لازم را جدیتر بررسی میکنیم.
مدیران و سرپرستان نشریات سراسری، مدیران مسئول نشریات محلی و اصحاب رسانه صبح امروز در جلسه هماندیشی و بررسی مسائل و مشکلات اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان به تشریح مشکلات و بیان دغدغههای حوزه کاری خود پرداختند که مهمترین آنها ارسال دیرهنگام روزنامههای سراسری و نشریات محلی به دلیل نبود چاپخانه در استان بود که این مشکل خود به خود روند توزیع را با چالش مواجه کرده و باعث میشود اشتراک نشریات کاهش یابد.
مشکلات بیمه خبرنگاران، توزیع ناعادلانه آگهیهای ادارات دولتی در بین نشریات محلی، چگونگی ارتقا کیفی رسانهها، آموزش و پرورش نیروی کار حرفهای نیز از دیگر مشکلاتی بود که از سوی اصحاب رسانه مطرح شد. حمایت از نشریات محلی در اولویت قرار دارد
معاون اجرایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه راهکارهای برطرف شدن این مشکلات اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغههای نشریات محلی در سیستان و بلوچستان، نبود چاپخانه است، با تلاش و همکاری خود رسانهها راهکارهای مناسب را برای راهاندازی چاپخانه در این را پیگیری میکنیم.
اکبر ملکی بیان کرد: در زمینه ارسال نشریات و روزنامههای سراسری این استان را با توجه به بعد مسافت، استثنا در نظر گرفته و برای برطرف شدن این مشکل مکاتبات لازم را انجام خواهیم داد.
وی با تاکید بر اینکه خانه مطبوعات بهتر میتواند مشکلات صنف رسانه را برطرف کند، گفت: خانه مطبوعات میتواند مشکلات مطبوعات و نشریات و خبرنگاران را به دستگاهها و نهادهای فرهنگی و متولی ارسال و تا حد ممکن از حمایت آنها برخوردار شود.
معاون اجرایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: در سطح کشور 7 هزار و 400 عنوان نشریه وجود دارد که 4 هزار نشریه به صورت منظم و غیر منظم در حال انتشار است.
این مسئول ادامه داد: در حالیکه تعداد نشریات رو به افزایش است، امکانات و برنامههای حمایتی برای تمامی نشریات قابل اعمال نیست، برای همین شاخصهایی برای رسانهها و نشریات تعریف شده که بر اساس آن نشریان سراسری و محلی میتوانند از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد بهرهمند شوند.
وی افزود: نظام حمایت از مطبوعات تدوین شده، حمایتها و یارانه مطبوعات بر اساس نظام رتبهبندی به هر نشریه تعلق میگیرد.
ملکی گفت: اگر مطبوعات محلی میخواهند از حمایت وزارت ارشاد برخوردار شوند، باید به سمت حرفهای شدن حرکت کنند و کیفیت کار را افزایش دهند.
وی تاکید کرد: در 6 ماهه دوم سال گذشته تمامی نشریات سراسری و محلی که مبحث اعلام وصول به موقع را مدنظر داشته اند از حمایت یارانه برخوردار شدهاند، نشریهای که در زمینه ثبت اعلام وصول کوتاهی کند به منزله عدم انتشار است و حتی خطر ماده 16 نیز آن را تهدید میکند.
معاون اجرایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه سایت سمان فقط برای ثبت مشخصات خبرنگاران کشور راهاندازی شده است، گفت: در این سایت، کارمندان، موزع و سایر کارکنان جایگاهی ندارند. سایت سمان متولی صدور کارت خبرنگاری برای اصحاب رسانه نیست
معاون فرهنگی مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: بر اساس اطلاعاتی که خبرنگاران از سوابق کاری خود در سامانه سمان ثبت میکنند، از نظر کار حرفهای بر اساس عنوانهای روزنامه نگار ساده، روزنامهنگار، روزنامهنگار ارشد و روزنامهنگار خبره رتبهبندی میشوند و کارت دریافت میکنند.
محمد سروش افیزود: فواید و امتیازات این رتبهبندی در سایت سمان ثبت شده و قابل دسترسی برای همه خبرنگاران کشور است.
وی با تاکید بر اینکه بیمه خبرنگاران نیز در دستور کار معاونت مطبوعاتی قرار دارد، گفت: سال گذشته 4 میلیارد تومان بایت بیمه نشریات به نشریاتی که خبرنگاران خود را بیمه کردهاند پرداخت شده است. انتهای پیام/3139/ش40
94/01/31 - 17:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]