تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871814284




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحقق عدالت اجتماعی در اولویت برنامه های سازمان/ مداخله تخصصی در 3 هرم سنی آسیب پذیر جامعه/ تحقق استراتژی های راهبردی سازمان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: محسنی بندپی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بهزیستی
تحقق عدالت اجتماعی در اولویت برنامه های سازمان/ مداخله تخصصی در 3 هرم سنی آسیب پذیر جامعه/ تحقق استراتژی های راهبردی سازمان
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مداخله تخصصی در 3 هرم سنی آسیب پذیر جامعه یکی از استراتژی های راهبردی سازمان است که می‌تئواند زمینه عدالت اجتماعی را فراهم کند.
 به گزارش خبرنگار رفاهی باشگاه خبرنگاران ، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان بهزیستی که صبح امروز (دوشنبه )در محل سازمان بهزیستی برگزار شد با اشاره به برنامه‌های جدید سازمان در مدیریت جدید اظهار کرد: اهداف معینی از سوی دولت تدبیر و امید برای تحقق عدالت اجتماعی که یکی از ارکان مهم بهزیستی است تعریف شده که در مدیریت جدید برای تحقق آن از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم. 


وی افزود: عدالت اجتماعی ،توسعه شاخص‌هخای رفاهی محجوری ترین برنامه‌های سازمان است که در قانون اساسی و قانون رفاه و تامین اجتماعی نیز به آنها اشاره شده و امیدواریم در این دو بخش اقدامات خوبی را انجام دهیم و محرومیت را به حداقل برسانیم. 
 
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به رشد شاخص‌های نظام سلامت در کشور گفت: شعار سازمان جهانی بهداشت تا سال 2000 سلامت برای همه بود که چند سال بعد به شعار همه برای سلامت تغییر یافت اما در سال 2010 سیاست به کلی تغییر کرد به طوری که شعار آنها نهادینه سازی سلامت بر همه سیاست‌ها و برنامه‌ها تعریف شد که امیدوارمی در دولت تدبیر و امید و با همکاری مجلس و حمایتهای وزیر کار اقدامات ارزشمندی را در این زمینه انجام دهیم که البته تاکنون بسیار موفق عمل کردیم و هیچ ایرانی فاقد دفترچه بیمه نیست به طوری که قبل از این در کردستان با 1 میلیون 500 هزار جمعیت 22 درصد فاقد بیمه بودند و در آذربایجان از 3 میلیون جمعیت 26 درصد از بیمه محروم بودند که این مسئله با همکاری دولت تدبیر و امید برطرف شد و زمینه بیمه همگانی برای آحاد جامعه فراهم شد. 



وی ادامه داد: ربعی به عنوان رئیس کمیسیون شورای عالی بیمه تصمیمات و اعتبارات خوبی را در این زمینه اتخاذ کرده است البته هنوز در ابتدای راه هستیم و برای تحقق عدالت اجتماعی نیاز به همکاری دولت و مجلس داریم تا بتوانیم با سرعت بیشتری در این زمینه گام برداریم و از گسترش آسیب‌های اجتماعی و پایین بودن شاخص نشاط اجتماعی بکاهیم. 



قاسمی بندپی با بیان اینکه جامعه گرفتار آسیب‌ها و مشکلات فراوانی شده است، گفت: افزایش آسیب ها و مشکلات روانی در جامعه و متاسفانه افزایش اعتیاد به خصوص اعتیاد صنعتی و افزایش سالمندی نیاز به برنامه‌ها و تدابیر ویژه‌ای دارد تا بتوانیم از رشد آن بکاهیم و یکی از عمده برنامه‌های راهبردی بهزیستی مداخله تخصصی در 3 گروه فرد و خانواده، نوجوانان و جوانان و سالمندان است تا براساس آن شاخص های آسیب در این 3 هرم را به طور چشمگیری کاهش بدهیم. 



محسنی بندپی با اشاره به جزئیات 3 هرم گروه سنی تصریح کرد: نوزادان و کودکان در گروه فرد و خانواده از اهمیت ویژه ای برخورداند که باید برای کاهش مرگ و میر اقدامات موثری را انجام دهیم و به شاخص‌های استاندارد برسیم که البته خدمات تغذیه ای ، افزایش مشاوره های ژنتیک و مشاوره‌های خانواده در این بخش موثر هستند و بهزیستی در این زمنیه در صف مقدم است. 



وی ادامه داد: گروه دوم که نوجوانان و جوانان هستند، دچار آسیب‌های رفتاری شده‌اند و عدم اشتغال و اعتیاد در این گروه با رشد روبرو شده که باید زمینه و بستر رفع مشکلات را با همکاری دولت و مجلس (که البته در مجلس هفتم تصمیمات خوبی گرفته شده است) فراهم کنیم و با همکاری سازمان های مردم نهاد در تقویت بنیان نهاد خانواده اقدام کنیم. 



محسنی بندپی اضافه کرد: گروه سوم که سالمندان هستند نیاز به کرامت و مراقبت‌های عاطفی دارند که با توجه به رشد سالمندان در کشور باید بستر مناسبی را برای بازتوانی خانواده‌ها به منظور مراقبت سالمندان در خانواده فراهم کنیم و در نهایت از معلولان نیز نباید غافل شد و ظرفیت‌های آنان را نباید نادیده گرفت و با اجرای 5 درصد اشتغال زمینه بازگشت آنها را به جامعه فراهم کنیم چرا که کمبود یک عضو نباید تمام ظرفیت‌های آنان را از بین ببرد. 



وی ادامه داد: با این تحول جدید و بهره‌گیری از همت بالای بهزیستی و استفاده از سرمایه‌های این سازمان و نظرات کارشناسی گام های موثری را برای تحقق برنامه‌ها و آرمانهای این سازمان برداریم و با اهداف راهبردی استراتژی‌ها را تعیین کنیم که بر این اساس و با تحقق برنامه های عملیاتی و گزارش دهی شامل پویایی سازمان باشیم که البته نباید از مشارکتهای مردمی و همکاری صاحبنظران غافل شویم.

  
محسنی بند پی در پایان گفت: امیدواریم سازمان بهزیستی با فعالیت هر چه بیشتر در 156 خدمت بیش از گذشته موفق باشند. 



انتهای پیام/ 









۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن